Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Downloader - Zawsze najnowsza paczka

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi się dopiero po 8-10 minutach skrypty na postacie inicjują ;/ co moze byc nie tak? 

Kliknij F5 (przeładuje ci skrypty)

790331421158480286162.png

i5 2500k 

msi z77a gd 55

Ballistix x2 4gb

r9 270x 4gb

Thermaltake 530w

gladius m25

seagate 1tb

Opublikowano

#Update

1. Dodane skrypty :

• JungleTimers420 (click)
  • Neo's Little Helper (click)
  • ChatTranslator (click)
  • RecallTracker (RecallTracker + UniversalPings)
  • UniversalPings (click)

Jeżeli ktoś z Was ma problemy z "program przestał działać" uruchomcie najpierw, program L# Cleaner, wyczyśćcie Roaming oraz Location.

Po tej operacji możecie uruchomić LeagueSharp.Loader.exe

QUhIR7.png

Opublikowano

#Update

1. Dodane skrypty : 

• UniversalMinimapHack (click)
  • UniversalWave ()
  • SKO Ban Karma (Skrypt na Karmę)
  • TAC Kalista (Skrypt na Kalistę)
  • EasyKalista (Skrypt na Kalistę)

2. Dodany został LSharpCleaner.exe

QUhIR7.png

Opublikowano

Witam, mam problem po nowym pathu z grą. Chodzi o to, że L# wywala co kilka minut (Program przestał działać) plus co chwilę crashuje grę, pokazują się bugsplaty. Zrobiłem naprawę gry z ustawień gry jak i przeinstalowałem L# nadal to samo.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Witam, mam taki problem, że zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcjami, odpalam oba (L# i LoL) jako administrator, nie wyskakują żadne błedy ani nic, wszystko działa a program sie nie injectuje. Nie mam włączonego żadnego Antywirusa i UAC też na najniższym poziomie a mimo to nie chce się injectować. Próbowałem reinstallować i nic nie pomogło. Z góry dziękuję za pomoc.

Opublikowano

Witam, mam problem po nowym pathu z grą. Chodzi o to, że L# wywala co kilka minut (Program przestał działać) plus co chwilę crashuje grę, pokazują się bugsplaty. Zrobiłem naprawę gry z ustawień gry jak i przeinstalowałem L# nadal to samo.

Użyj LSharpCleanera przed użyciem paczki, wyczyść za pomocą programu, wszystko związane z leaguesharpem w roamingu oraz local.

Witam, mam taki problem, że zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcjami, odpalam oba (L# i LoL) jako administrator, nie wyskakują żadne błedy ani nic, wszystko działa a program sie nie injectuje. Nie mam włączonego żadnego Antywirusa i UAC też na najniższym poziomie a mimo to nie chce się injectować. Próbowałem reinstallować i nic nie pomogło. Z góry dziękuję za pomoc.

http://www.mpcforum.pl/topic/1308201-faq-spis-bledow-l-i-jej-rozwiazania/

Użyj LoL.exe z podanego wyżej tematu.

Podpunkt "Gdy włączam grę z L# wyrzuca mnie z gry i dostaje BugSplat/Crash"

QUhIR7.png

Opublikowano

No nie wiem HeheheM co zrobiłeś z tą paczką ale ściągnąłem usunąłem z appdata leaguesharp ściągnęło mi wszystko niby ładnie pięknie ale włączam i status unknow klikam żeby sprawdziło i wyskakuje że nie może znaleść lol.exe i żeby spróbować zrobić custom game.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

Opublikowano

No nie wiem HeheheM co zrobiłeś z tą paczką ale ściągnąłem usunąłem z appdata leaguesharp ściągnęło mi wszystko niby ładnie pięknie ale włączam i status unknow klikam żeby sprawdziło i wyskakuje że nie może znaleść lol.exe i żeby spróbować zrobić custom game.

LeagueSharp, status wykrywa dopiero po zainjectowaniu się do gry, po czym zapisuje to w ustawieniach.

Każda ścieżka do League of Legends jest inna, więc przy każdym update'cie paczki, status się resetuje.

QUhIR7.png

Opublikowano

biblioteki typu Lx-Orbwalker jak i seria xSLx bibliotek w tej paczce nie compiluja sie , jakies sugestie ?

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Dzieki Hehehe to wszystko wyjasnia , w sumoe niezla afera wynikla z tego :v

Za duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...