Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FAQ - Spis błędów L# i jej Rozwiązania

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja mam taki problem, że wszystko git, tylko jak minimalizuje Lola to bugsplat wywala ;)

Opublikowano

A ja mam taki problem, że wszystko git, tylko jak minimalizuje Lola to bugsplat wywala ;)

Wyłącz Kompozycje systemu Aero i ustaw w kompozycjach Klasyczny Windows(Zwiększy to również FPS) powinno pomóc jeżeli nie pomoże doradzam w takim razie nie wychodzić w trakcie meczu na pulpit.

Opublikowano

też tak mam jak grałem w lolu na pełnym ekranie na L#, dopiero jak zmieniłem na bordeless to zaczęło działać ok :)

Opublikowano

też tak mam jak grałem w lolu na pełnym ekranie na L#, dopiero jak zmieniłem na bordeless to zaczęło działać ok :)

A co to za różnica, bo nie widze xD

Opublikowano

Mi się tylko nie injectuje, co zrobić?

Mi też, a zrobiłem wszystko oprócz

​- Jeżeli wcześniej używałeś do League of Legends.exe temp-fixa, uruchom LoL'a i kliknij "opcje" i kliknij napraw, Alternatywną opcją może być o poproszenie kogoś o leagueoflegends.exe

Jeśli ktoś by mógł to proszę o podrzucenie na pw.

Eloszka

Opublikowano

@Aktualizacja 

Dodano Leagueoflegends.exe [Patch 4.18]

Nic nie dało nadal to samo. Nic nie pisze u góry to LeagueSharp i w grze też nie...2228014146054531215860.png

Zapraszam w takim razie na Skype: marcel.wiebers2

Ponieważ na mpc jest dużo trolli, także muszę zobaczyć na oczy.

Przypominam ci czytaj temat w środku masz rozwiązanie, więcej tobie odpisywać nie będę.

Czekam na skype ;]

Opublikowano

A z tym co zrobić? Nic nie pomaga.

attachicon.gifkkk.jpg

Z czym? Nie rozumiem twojego pytania, co chcesz i w czym problem ludzie piszcie a nie ss, co na nim jest nie tak?

Masz zaznaczone skrypty, i w czym problem jest?

Opublikowano

@Astern
W tym że wszystkich nie czyta. Nie injectują do gry. Kilka gier temu miałem wszystkie zaznaczone skrypty. 0 Lagów. 0 Spadków FPS. A wszedłem do tej gry i się zaczeło. Spadek FPS. Lagi. Nie było wszystkich skryptów itd.

Zostaw Like Jak Pomogłem ;)

Opublikowano

w FAQ masz odnośnik że można poprawić sobie fps tamtymi sposobami + Defragmentacja Dysku (Zostanie dodane w odnośniku bo zapomnaiłem o tym).

Niektóre skrypty mogą nie działać z innymi lub są stare itp, wszystkie błędy ze skryptami zgłaszaj autorowi skryptów ponieważ ja ich nie pisze, Jedynie co ci moge doradzić to "F5 odśwież L#" Patrz wyżej jest napisane w FAQ.

Być może masz czymś zasyfiony komputer skoro mówisz że wcześniej wszystko normalnie działało, także zalecam skan Anti-Malwarebytes + CCleaner dla registerek (pamiętaj o najnowszej wersji) w FAQ jak zwiększyć fps masz odnośnik również do tych programów, proszę czytać FAQ i przestać zadawać zbędnych pytań.

Opublikowano

w FAQ masz odnośnik że można poprawić sobie fps tamtymi sposobami + Defragmentacja Dysku (Zostanie dodane w odnośniku bo zapomnaiłem o tym).

Niektóre skrypty mogą nie działać z innymi lub są stare itp, wszystkie błędy ze skryptami zgłaszaj autorowi skryptów ponieważ ja ich nie pisze, Jedynie co ci moge doradzić to "F5 odśwież L#" Patrz wyżej jest napisane w FAQ.

Być może masz czymś zasyfiony komputer skoro mówisz że wcześniej wszystko normalnie działało, także zalecam skan Anti-Malwarebytes + CCleaner dla registerek (pamiętaj o najnowszej wersji) w FAQ jak zwiększyć fps masz odnośnik również do tych programów, proszę czytać FAQ i przestać zadawać zbędnych pytań.

Ale ja to dziś wszystko się działo. Miałem L# od HeheheM to to samo było. Ściągnąłem sobie od nowa i wgrałem skrypty samemu i na kilka gier działało i w tej grze się ścieło czy coś.

Zostaw Like Jak Pomogłem ;)

Opublikowano

Ale ja to dziś wszystko się działo. Miałem L# od HeheheM to to samo było. Ściągnąłem sobie od nowa i wgrałem skrypty samemu i na kilka gier działało i w tej grze się ścieło czy coś.

Przeczytaj jeszcze raz mój post tym razem dokładnie, bo widzę że nie rozumiesz co ja do ciebie mówię.

Opublikowano

A ja nadal nie mogę sobie poradzić, żeby mi działał. Nie wiem co się dzieje, już BFA 4 zainstalowałem bo mówie, że może jakiegoś programu brakuje, ale nadal nic.

Opublikowano

A ja nadal nie mogę sobie poradzić, żeby mi działał. Nie wiem co się dzieje, już BFA 4 zainstalowałem bo mówie, że może jakiegoś programu brakuje, ale nadal nic.

Zrób re-install

Microsoft .NET Framework 4.5.1

Visual C++ Redistributable

Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable Package (x86) <-- jeżeli tego nie masz zainstaluj, a jeżeli masz zrób re-install.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...