Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Downloader - Zawsze najnowsza paczka

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zarobisz lajka jeśli odpowiesz mi normalnie na moje pytanie. To jest twój temat więc dbaj o niego -,-

// nie zasłużyłeś na lajk //

Opublikowano

Zarobisz lajka jeśli odpowiesz mi normalnie na moje pytanie. To jest twój temat więc dbaj o niego -,-

Grozisz mi?

To jest mój temat, nie muszę o niego dbać, mogę nasrać na niego, a Ty i tak nie będziesz miał nic do gadania B).

"Normalnie" odpowiedziałem na Twoje pytanie, po odpaleniu skryptu unban.exe wyświetla j****y k***a jego mać obrazek, który wysłałem post wyżej.

Sram na Twoje "lajki".

Na dodatek, ten temat nie służy do zadawania głupich pytań, dotyczących działania skryptów.

QUhIR7.png

Opublikowano

W takim razie sam wejdź w kod źródłowy skryptu i zobacz sobie, a nie pytasz o to innych.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Też macie tyle CompilingError czy może ja coś źle zrobiłem? Jeśli to przeze mnie to może mi ktoś powiedzieć co zrobić żeby to naprawić? :P

Opublikowano

działa komus evade? bo ja mam compiling error ;/

Jakby nie działało to by wiele osób płakało xD. Mi paczka działa. Zostałem zmuszony pobrać ją bo stara paczka mi coś nawalała i przy wejsciu do gry po naciśnięciu shifta miałem freeza gry na nawet 10 sekund a po naciśnieciu F5 freeze/bugsplat.

Polecam osobiście pousuwać z tej paczki (dla użytkowników) pokasować niepotrzebne skrypty bo sporo czasu się czeka na kompilacje/update bo z tego co wiem nadal nie można wylączyć automatycznego update.

Opublikowano

szukam starego skrytpu na katarinke, ktory byl bardzo rozbudowany.. m.in byla tam opcja, ze po nacisnieciu "a" stawiala warda i od razu skakala do niego. nie wiecie moze skad go moge pobrac lub jak sie nazywal?

dlaczego nie moge dodac nowych skryptow przez githuba?

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano

Jakby nie działało to by wiele osób płakało xD. Mi paczka działa. Zostałem zmuszony pobrać ją bo stara paczka mi coś nawalała i przy wejsciu do gry po naciśnięciu shifta miałem freeza gry na nawet 10 sekund a po naciśnieciu F5 freeze/bugsplat.

Polecam osobiście pousuwać z tej paczki (dla użytkowników) pokasować niepotrzebne skrypty bo sporo czasu się czeka na kompilacje/update bo z tego co wiem nadal nie można wylączyć automatycznego update.

Można.

Liby się update'ują, a wszystkie inne skrypty muszą się tylko skompilować.

Zawsze można dać .exe tylko do odczytu, wtedy masz gotowe skrypty na starcie.

szukam starego skrytpu na katarinke, ktory byl bardzo rozbudowany.. m.in byla tam opcja, ze po nacisnieciu "a" stawiala warda i od razu skakala do niego. nie wiecie moze skad go moge pobrac lub jak sie nazywal?

dlaczego nie moge dodac nowych skryptow przez githuba?

xSaliceReligionAIO

QUhIR7.png

Opublikowano

Nie moge otworzyc L#Downloader ,bo ciagle wyskakuje jakies "aplikacja nie zostala wlasciwie uruchomiona i jakies 0xc00000007b (te zera to na oko) :Dco zrobic

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Tak to jest jak się nie potrafi czytać, tylko klika na siłe "download".

Smieszny syf z tej paczki. Unknown i Compille Error we wszystkich skryptach.

Uwagi :
Przed skorzystaniem z paczki, wejdź za pomocą kombinacji klawiszy "windows + R" w "Uruchamianie", wpisz "%AppData%" bez cudzysłowia i kliknij Ok.
Następnie znajdź folder LeagueSharp.
Po znalezieniu wyżej wymienionego folderu, usuń go.
Po tej operacji, uruchom program LeagueSharp.loader.exe znajdujący się w paczce.

Pobrałem dziś od nowa tą paczkę i mam to samo unkown a później CompilingError

Uwagi :
Przed skorzystaniem z paczki, wejdź za pomocą kombinacji klawiszy "windows + R" w "Uruchamianie", wpisz "%AppData%" bez cudzysłowia i kliknij Ok.
Po tej operacji, uruchom program LeagueSharp.loader.exe znajdujący się w paczce.

Na początku hehem wrzycał wszystkie skrypty a teraz sam syf i compiling error

Uwagi :

QUhIR7.png

Opublikowano

Tak to jest jak się nie potrafi czytać, tylko klika na siłe "download".

Uwagi :

Uwagi :

Uwagi :

To nic nie pomaga. Stara paczka działa normalnie.

Opublikowano

To nic nie pomaga. Stara paczka działa normalnie.

Zwracam honor, popełniłem jeden błąd w kodzie.

Za 5 minut będzie poprawiona wersja.  Już jest poprawiona wersja.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...