Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# Downloader - Zawsze najnowsza paczka

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ SK OperatoR    Usuń folder "LeaguseSharp" z %appdata% i zainstaluj od nowa  używając najnowszej paczki z tego tematu.

• Odpowiedzi 609
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bedzie jakis update ze skrypatami tymi co wczesniej byly? (xerath, kata, syndra) bo wgl cos malo skryptow z champami ;d

1) Edycja pluginów AMXX

2) Naprawa pluginów AMXX

3) Zaawansowane pisanie pluginów AMXX

Opublikowano
Wystąpił błąd.
W pliku stderr.txt znajdziesz szczegóły dot. błędu.

Taki błąd mi wyskakuje, gdy chce pobrać aktualizacje.

/rozwiązałem problem

Opublikowano

Klikasz przeglądaj i wybierasz gdzie ma Ci zapisać paczke, nie wiem jak mogłem o tym zapomnieć. :D

Opublikowano

HeheheM jest pytanie. Czy w Twojej paczce config.xml (nowe repozytoria assembly itd) pobiera sie z Twojej strony, czy trzeba dodawac je recznie/sciagac nowa paczke? Jesli nie, moglbys wrzucac dodatkowo sam config.xml? Moglbym nawet napisac prosty programik w javie ktory go aktualizuje i synchronizuje po kazdym uruchomieniu patchera

Opublikowano

Mam pytanko.. Mam paczkę od HeheM już gotową, lecz gdy wchodzę do gry wyświetla mi LeagueSharp, lecz nie wczytuje skryptu, gdy klikam F5 wywala mnie z gry, wyskakuje błąd :/ Co muszę zrobić ? Z BoL'em tego problemu nie mam :P

Opublikowano

@HeheheM

Mi nie chce się pobrać tzn. mam już ten jakbym to nazwał ''pseudopatcher'' ale nie mogę pobrać...

Pisze, że nie moge zapisać,nie mam praw, potem tak czy siak nie pobiera tego ehh :/

A mógłbyś to zuploadować w normalnej paczce ze wszystkim w jakimś serwisie?

<pewnie nie 8S>

joduska.me

botoflegends.com

RITO I HATE U!

Opublikowano

@HeheheM

Mi nie chce się pobrać tzn. mam już ten jakbym to nazwał ''pseudopatcher'' ale nie mogę pobrać...

Pisze, że nie moge zapisać,nie mam praw, potem tak czy siak nie pobiera tego ehh :/

<pewnie nie 8S>

http://hehehemlsharp.cba.pl/leaguesharp.rar
https://www.virustotal.com/en/file/6ac96dafea65d575521c0efa3c442ca95b2f11b27836655047230ae29b95b48c/analysis/1420118240/

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Dlaczego jak ominę to logowanie to nie mogę załadować skryptów ? wyskakuje mi błąd przy aktualizacji skryptów, żebym sprawdził bibliotekę i logi.. ;/

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

@HeheheM

<pewnie nie 8S>

mam to samo, a link już wygasł (wyskakuje obrazek cba.pl przy pobieraniu) mógłbyś reupnąć gdzieś?

who cares?

Opublikowano

mam to samo, a link już wygasł (wyskakuje obrazek cba.pl przy pobieraniu) mógłbyś reupnąć gdzieś?

Link nie wygasł.

QUhIR7.png

Opublikowano

Próbuję uruchomić LeagueSharp i wyskakuje mi ekran logowania. Mogę się zalogować jedynie wklejając pliki z jednego z przyklejonych tutaj tematów, ale nie mam wtedy bibliotek i skryptów, które są przydatne. Jakieś porady? Folder z appdata usuwałem i nic. Ktoś zmienił hasło?

Opublikowano

Próbuję uruchomić LeagueSharp i wyskakuje mi ekran logowania. Mogę się zalogować jedynie wklejając pliki z jednego z przyklejonych tutaj tematów, ale nie mam wtedy bibliotek i skryptów, które są przydatne. Jakieś porady? Folder z appdata usuwałem i nic. Ktoś zmienił hasło?

Prawdopodobnie. W końcu hasło było przechowywane w zwykłym md5($pass), nawet nie solone.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...