Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kto Ci powiedział, że gram na bocie? ;>

gram mida, jungle i staram się feedować swoich partnerów, ale i tak nie potarfią tego wykorzystać.

Idiota, naprawde xD

Jemu chodziło o bota = program, cheat.

Kocham Renissance.

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mhm, a mam pytanie. Czy te skrypty posiadają exploity/jaka jest szansa na wyrwanie bana? Jak używać ich w grze/są jakieś instrukcje do nich?

Z góry dzięki za odpowiedź.

;)

Opublikowano

Podczas alt+tab bugsplat. Any ideas?

Ustaw w opcjach aby lol był w oknie.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Podczas alt+tab bugsplat. Any ideas?

Staraj się odpalać potrzebne skrypty przed rozpoczęciem meczu. A jak chcesz "odświeżyć" skrypty bo się nie załadowały to naciśnij F5. To jest coś jak te F9[?] BoLa.

Opublikowano

Witam, zainstalowałem te wszystkie vcredisty, net framework 1.4.5, i usunąłem leaugesharp z appdata, pobrałem nową paczkę i nic. Dalej leaugesharp.loader nie odpowiada.

Opublikowano

Nie ma to jak mieć milion poradników na mpcforum i nadal nie umieć odpalić L# LOL :D  Ja takich ludzi chętnie bym pobanował i zakazał wstępu tutaj. W tym poddziale powinni siedzieć tylko ogarnięci ludzie a nie typki z brązu czy silvera co narzekają na nob timy i myślą, że L# zrobi z nich prosów.

Opublikowano

Nie ma to jak mieć milion poradników na mpcforum i nadal nie umieć odpalić L# LOL :D  Ja takich ludzi chętnie bym pobanował i zakazał wstępu tutaj. W tym poddziale powinni siedzieć tylko ogarnięci ludzie a nie typki z brązu czy silvera co narzekają na nob timy i myślą, że L# zrobi z nich prosów.

A Ty powinieneś dostać ostrzeżenia za taki spam. Gram w platynie i chcę to przetestować, lecz pytam się, czy istnieją jakieś instrukcje, których klawiszy używać itp., a Ty zaczynasz spamować. Bardzo mądrze.

;)

Opublikowano

A Ty powinieneś dostać ostrzeżenia za taki spam. Gram w platynie i chcę to przetestować, lecz pytam się, czy istnieją jakieś instrukcje, których klawiszy używać itp., a Ty zaczynasz spamować. Bardzo mądrze.

CZY TY KU*** nie rozumiesz, że tu jest MILION poradników do tego jebanego poradnika? Jak tu nie przeklinać skoro wy nie grzeszycie intelektem. A do platyny to cie musieli boostować bo do platyny dojść to trzeba mieć mózg.

Trudno nacisnąć SHIFT jak to w BoLu. NO RZECZYWIŚCIE.

Opublikowano

@HeheheM  Używam twoich paczek - Czy myślisz już o zrobieniu jakiegoś downloadera dla twoich najnowszych paczek? 
Jest to bardzo uciążliwe, kiedy trzeba pobierać, usuwać stare L# średnio co 3 dni.
Taki downloader w twoim wykonaniu działałby wyśmienicie. :)

Opublikowano

NIE UŻYWAŁEM WCZEŚNIEJ BOLA. Poza tym obrażasz, widać, że Twój poziom jest bardzo niski.

PS. Naucz się interpunkcji, bo kulejesz "inteligentna" osobo. ;)

A po co mam być miły dla osoby, która jest tak ogarnięta, że nie potrafi włączyć tak prostego programu i go ogarnąć? Naucz się czytać poradniki to sobie poradzisz. W tym temacie nie pytamy o duperele.

PS Takich osób jak Ty jest setki na tym zapyziałym dziale. Być grzecznym dla każdego? nie da rady. Podziwiam HeheheMa za to, że cierpliwie podchodzi do waszych problemów.

Opublikowano

Czym sie różni ta najnowsza paczka od tamtych ? Bo nie wiem czy warto pobierac xD

Dodał kilka skryptów nie wiem jakie ale wcześniej nie miałem Ryze'a z Q z pleców to przykład

Opublikowano

a ja mam taki problem od wczoraj gdy postanowiłem zainstalować najnowszego L# na swoim pc - od razu dodam ze wczesniej normalnie działał mi L#, mam zainstalowane wszystkie pogramy itp, próbowałem wersji od joduska + fixy i to nic nie dało chociaż wczoraj rano instalowałem tę wersję  na laptopie dziewczyny i wszystko smiga ładnie... :) więc postanowiłem wgrać paczkę HeHeHeM i dalej nic L# nie incjectuje mi się w grze ;/ wszystko pięknie ładnie się skompilowało a nie ma tego je**** zielonego napisu.. kto pomoże stawiam piwo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...