Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HeheheM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkie skrypty z paczki działają ? :D i ktoś może wie kiedy będzie do Lee sina skrypt? :|

gówno działa... devcassio nie dziala

• Odpowiedzi 418
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystkie skrypty z paczki działają ? :D i ktoś może wie kiedy będzie do Lee sina skrypt? :|

Lee sin jest w np.: UltimateCarry

gówno działa... devcassio nie dziala

Powinna działać, później zobacze.

QUhIR7.png

Opublikowano

Lee sin jest w np.: UltimateCarry

Powinna działać, później zobacze.

jak ustawiam żeby mi combo waliło z q,w,e,r i nacisne spacje w team fight to bug splata wywala

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngvehr

U mnie nie wywala bug splata, testowałem przed chwilą na normalu.

to jak to masz ustawione bo ja jak ustawie zeby combo z qwer walilo i w team fight nacisne spacje to bugsplat...

Opublikowano

to jak to masz ustawione bo ja jak ustawie zeby combo z qwer walilo i w team fight nacisne spacje to bugsplat...

Żadnych opcji nie zmieniałem prócz combo tak jak ty i normalnie jak naciskam spację to robi combo na przeciwnika.

Opublikowano

Mam problem polega on na tym że niby wszystko się ładnie inject'uje w grze są niby skrypty ale gdy duszę na spacje albo x,c,v postać stoi w miejscu i nie robi combo czy last hit'uje co mam zrobić ?

aztRRou.jpg

iSeeYou  

Opublikowano

Daje like poniewaz sam wczesńiej korzystalem tej paczki bo gdzies wrzuciles to i sam aktualizujeto wszystko i dlaczego chcialem podzienkowac ci <3

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Trzeba koniecznie zawsze przed aktualizacją usuwać ten folder? Bo parę razy nie usuwałem go przed grą i żadnych problemów nie było :D

Opublikowano

Przed rozpoczęciem meczu wyskakuje błąd że LeagueSharp.Loader przestał działać...

reinstall vcredist 2013 aż do skutku (Tak piszą na zagranicznych forach).

Mam problem polega on na tym że niby wszystko się ładnie inject'uje w grze są niby skrypty ale gdy duszę na spacje albo x,c,v postać stoi w miejscu i nie robi combo czy last hit'uje co mam zrobić ?

Podbij do mnie na gg, spróbujemy rozwiązać problem.

I gdy otwieram LeagueSharp.Loader to pisze z enie nzaleziono na komputerze MSVCR120.dll. i jak pobralem to dalej to jest....

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?msvcr120

Wklejasz ten plik do : C:\Windows\System32 i C:\Windows\SysWOW64

Jak zapobiec bugsplatom przy minimalizowaniu lola?

Jakie skrypty odpalone? Próbowałeś uruchamiać bez któregoś ze skryptów?

Trzeba koniecznie zawsze przed aktualizacją usuwać ten folder? Bo parę razy nie usuwałem go przed grą i żadnych problemów nie było :D

Najlepiej usuwać, czasami przez zostawienie tego folderu, skrypty nie chcą się poprawnie kompilować.

QUhIR7.png

Opublikowano

Nie wiem czy tak ma być (chodzi o to, że ciągle się ładuje)

n0rc7v.jpg

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Czemu mam bardzo małe okno z grą, gdy uruchomię ją? Które skrypty nie mają exploitów i jak włączać skrypty? Są gdzieś ich opisy?

@Edit

Trochę lipne ustawienia gry są, dałem na FHD, najwyższe ustawienia, ale jak włączyć, żeby za każdym razem się włączało na FHD?

;)

Opublikowano

Nie wiem czy tak ma być (chodzi o to, że ciągle się ładuje)

495911412518828377637.jpg

Poczekaj aż się wszystkie skrypty skompilują.

Czemu mam bardzo małe okno z grą, gdy uruchomię ją? Które skrypty nie mają exploitów i jak włączać skrypty? Są gdzieś ich opisy?

@Edit

Trochę lipne ustawienia gry są, dałem na FHD, najwyższe ustawienia, ale jak włączyć, żeby za każdym razem się włączało na FHD?

Pewnie używałeś przedtem refboot'a.. 

dziala devcassio juz w 100%?

A nie działał ? ;o.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...