Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam jedynie zastrzeżenie co do biologa od 110 czy którego tam. 

Te krwiste kwiaty x50 co 1h to troszkę za dużo. Liczba 25 albo jakiś item co zeruje czas byłaby odpowiednia.

ble nawet 15 powinno być

Opublikowano

91449386263018782428.jpg

TAKA TAM SWEET FOCIA  <3  <3  <3

OFICJALNIE NIEOFICJALNIE POLECAM SERVER DOBRY ADMINI DOBRE LUJE, NIE MA BUGOW DUZO GRACZY TYLKO BRAĆ I GRAĆ.

Opublikowano

Piatek, godzina 19:20. Macie te swoje "duzo graczy": http://scr.hu/2x7l/jdhp9

Mi osobiscie server nie przypadl do gustu.. w prezce niby ladnie, ale jakos w grze troche pogralem i nie spodobal mi sie. Exp ok, kasa ok, ulepy przecietnie, miksowanie eq tragiczne.. Nic ciekawego, a do tego, mimo klamstw nukeya, ludzi jest bardzo malo, a nie duzo, co tylko ujmuje serverowi. Ogolnie neutral, choc mi sie server ni podoba ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Piatek, godzina 19:20. Macie te swoje "duzo graczy": http://scr.hu/2x7l/jdhp9

Mi osobiscie server nie przypadl do gustu.. w prezce niby ladnie, ale jakos w grze troche pogralem i nie spodobal mi sie. Exp ok, kasa ok, ulepy przecietnie, miksowanie eq tragiczne.. Nic ciekawego, a do tego, mimo klamstw nukeya, ludzi jest bardzo malo, a nie duzo, co tylko ujmuje serverowi. Ogolnie neutral, choc mi sie server ni podoba ;)

O 18.00 był restart serwera, przed restartem było ponad 350 osob, przyjnajmniej nie krecimy licznika jak wiekszość serwerów..

Opublikowano

O 18.00 był restart serwera, przed restartem było ponad 350 osob, przyjnajmniej nie krecimy licznika jak wiekszość serwerów..

Ja rozumiem gdybys fakt mniejszej ilosci osob tlumaczyl o 18.20 skoro o 18 byl restart, ale nie prawie 1,5h po nim.. ;-) Teraz 323 online - to i tak bardzo malo, nei ukrywajmy. Nikt nie zarzucal Wam krecenia licznika, ale ja jakos po prostu nie lubie nie miec z kim grac - kazdy wybiera co woli. Dodatkowo jak na tak mala liczbe osob jest lipa z wiedzmami / generalami. Co bedzie, jak zacznie tu grac po 500,600 osob? Po 10 osob nawet w nocy czekajacych na jednego bossa? Nie przemysleliscie tego.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serwer ciekawy, tylko nie widać obrazków w is z kostiumami i nie wiem co kupić macie jakiś sposób?

Polecam i zapraszam na serwer.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Więc tak. Nie polecam tego serwera ponieważ dostałem bana (Nie wiem za co). Byłem w red lesie i biłem metka, gdy metek miał połowę HP coś mnie wylogowało, wpisuje passy a tu ban :)

Nick: IstnyDemon

Opublikowano

Więc tak. Nie polecam tego serwera ponieważ dostałem bana (Nie wiem za co). Byłem w red lesie i biłem metka, gdy metek miał połowę HP coś mnie wylogowało, wpisuje passy a tu ban :)

xDDDDDD

dużo ludzi ? czy dalej max 200 ?

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

Wiesz, jak ktoś nie rusza mieczem, a wszystko wokół pada to chyba jasne, że taka osoba dostaje bana. : ) 

Pewnie na dodatek nie wiesz skąd na Twoim komputerze wzięły się hacki, no i na pewno nigdy nie używałeś WH. Taaa. : ) 

Opublikowano

xDDDDDD

dużo ludzi ? czy dalej max 200 ?

Do 400 już dochodzi.

Opublikowano

Wiesz, jak ktoś nie rusza mieczem, a wszystko wokół pada to chyba jasne, że taka osoba dostaje bana. : ) 

Pewnie na dodatek nie wiesz skąd na Twoim komputerze wzięły się hacki, no i na pewno nigdy nie używałeś WH. Taaa. : ) 

Tak a jakieś dowody że to miałem ? :) to kup okulary może bedziesz lepiej widzieć kto ma hacki a kto nie ma :) Admin się znalazł :)

Opublikowano

Zagram , Z nadzieja ze bedzie jakas fajna reklama na serwerze .

Sam sprowade z 30/40 osob na serwer , Ale to nadal bedzie cos okolo 400/500 aktywnych ...

A powinno byc min. 700/800 :C

Edited_1.png

Opublikowano

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

I

i6z85VK.gif

zud7afml36hn.gif

2dwhvjtoh9xh.gif

djltbek0ty4j.gif

9LLE4cY.gif

bJXvrGx.gif

verdea.gif

7B57w9b.gif

Oto bannery wykonane przez naszych zdolnych użytkowników! : ) 

Pierwszy z nich zostanie wykorzystany do dalszej promocji serwera.

Dziękujemy naszym użytkownikom za te świetne prace! : )

Opublikowano

Do 400 już dochodzi.

Rzeczywista liczba graczy to 200-250 nie licząc botów,dropów,sklepów :) Sam mam 4x konta online

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Rzeczywista liczba graczy to 200-250 nie licząc botów,dropów,sklepów :) Sam mam 4x konta online

Coraz więcej ludzi wchodzi do gry ;)

Administracja o wszystko dba, pomaga.

Cheaterzy są szybko banowani.

84576819350097029883.jpg

Opublikowano

Napisze tak server c**jowy.. Gm nie interesuje się opina graczy i nie potrafi zmienić głupiego respawna postaci na normalny i usunąć poty błogosławieństwa ! Lepiej żeby jakieś k***y ksuły wszystko  !

WTS 140 lvl Mental 2x eq (pvm,pvp) i w c**j itemów, ulepszaczy za ponad 100b !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Napisze tak server c**jowy.. Gm nie interesuje się opina graczy i nie potrafi zmienić głupiego respawna postaci na normalny i usunąć poty błogosławieństwa ! Lepiej żeby jakieś k***y ksuły wszystko  !

WTS 140 lvl Mental 2x eq (pvm,pvp) i w c**j itemów, ulepszaczy za ponad 100b !

Nie potrafi zmienić? Przeciez to zamienić bajty w game, tylko Ty chcesz zmiany tego. Błogosławieństwa przydadzą się na inne dungeony do których jeszcze nie doszedłeś. Nie będziemy zmieniać spelcalnie dla Ciebie 1 rzeczy. Powodzenia

/E Dla podkreślenia tylko TOBIE nie odpowiada wstawanie co seknudę, jeżeli nie dajesz rady jak ktoś Ci ksuje, to metin nie jest grą dla Ciebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...