Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Domik umiał dodać BS pod F5 ????? 

@topic: Administracja to jakiś żart. Technik co pyta się mnie , jak dodać kostiumy, zbroje, fryzury, jak wgrać liba itp... -_-. Nie polecam

Kpisz sobie? Sami sobie na wszystko zapracowaliśmy. Nic nie chcieliśmy i nie chcemy od nikogo. 

Edit: Pamiętam tylko sytuację, jak Ty i D0MIK mieliście zamienić się kostiumami, bo my nie mieliśmy waszych, a Wy nie mieliście tych na naszym serwerze. 

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, tylko ulepszenia do KD, z ametystowej te na + 6 a z szafirowej te na + 7, przynajmniej do tej pory tylko to mi z nich leciało.

Opublikowano

Podłączam się do pytania.

Jaki jest drop z tych skrzyń co trzeba do nich klucze? 

Tak, tylko ulepszenia do KD, z ametystowej te na + 6 a z szafirowej te na + 7, przynajmniej do tej pory tylko to mi z nich leciało.

głownie ulepki na kd i kd. klucze trzeba. ale z dropnięciem nie ma większych problemów.

Opublikowano

Domik umiał dodać BS pod F5 ????? 

@topic: Administracja to jakiś żart. Technik co pyta się mnie , jak dodać kostiumy, zbroje, fryzury, jak wgrać liba itp... -_-. Nie polecam

Jeśli to ta osoba o której myślę, to administracja jest okey.

Sam nie wiedziałeś pewnej rzeczy, więc nie zniżaj się do tak niskiego poziomu.

Serwer działa, no i się rozkręca.

A u ciebie, widzę tylko żal dupy, bo twój serwer nie wystartował, mimo twoich dobrych pomysłów.

Nasza Administracja zapracowała sobie na tak dobry serwer, jakim teraz jest Verdea. A wasza olała wszystko.

Tak że wiesz, ciężką pracą zajdzie się daleko w zespole, a bez, lipę można.

Jeszcze raz serdecznie polecam.

P.S: Na forum trwa konkurs na Banner serwerowy, tak że, graficy nie zwlekajcie.

Ciekawa nagroda, a jest tylko jedna wygrana.

Powodzenia. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Gdzie dropia Hawangi ? i jak wbić na Katakumby ???

+ Dodaj na mapie 120 przepustki na tą mapę :) i czy na Minotaura też można iść solo ??

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Gdzie dropia Hawangi ? i jak wbić na Katakumby ???

+ Dodaj na mapie 120 przepustki na tą mapę :) i czy na Minotaura też można iść solo ??

hwangi dropią z bossa na mapie od 120lvl, a dokładniej dropi z niego skrzynka i z skrzynki hwangi.

na katakumby trzeba mieć przepustkę, strażnik katakumb jest koło strażnika wieży demonów (pod dt)

na Minotaura chyba trzeba mieć PT.

Opublikowano

Pograłem i stwierdzam że to medium/hard.

Kasy leci mało,przepustek tym bardziej (17 na wiedzmach w 2 dni ) , pali po 5x chociaż ulepy potrzebne na ulepszenie lub przerobienie zbierasz pól dnia,nie ma gdzie expić bo na kazdym spocie 5 osób + exp kijowo leci,nie ma jak dropić bo na kazdym kanale przy wiedzmie stoi po 5 osób,ceny są z dupy wszystko jest za darmo wlasciwie,nie ma stałych cen tylko w 1 dzień cena spada o 2 razy,bez grania w nocy ( też nie jak wtedy dropić ) gówno sie tutaj zrobi bo w dzien nie ma nic do roboty bo poprostu all zajęte. Pozdrawiam

79160594027661829163.png

Opublikowano

Pograłem i stwierdzam że to medium/hard.

Kasy leci mało,przepustek tym bardziej (17 na wiedzmach w 2 dni ) , pali po 5x chociaż ulepy potrzebne na ulepszenie lub przerobienie zbierasz pól dnia,nie ma gdzie expić bo na kazdym spocie 5 osób + exp kijowo leci,nie ma jak dropić bo na kazdym kanale przy wiedzmie stoi po 5 osób,ceny są z dupy wszystko jest za darmo wlasciwie,nie ma stałych cen tylko w 1 dzień cena spada o 2 razy,bez grania w nocy ( też nie jak wtedy dropić ) gówno sie tutaj zrobi bo w dzien nie ma nic do roboty bo poprostu all zajęte. Pozdrawiam

Narzekasz bo all zajęte tak? Czyli nudno, bo jest za dużo graczy rozumiem? : )

Również pozdrawiam. 

Opublikowano

Narzekasz bo all zajęte tak? Czyli nudno, bo jest za dużo graczy rozumiem? : )

Również pozdrawiam. 

No wlasnie problem w tym, ze gra po 200-300 osob, siega czasami do 350/370, a wszyscy siedza an tych bossach zeby cos dropnac.. troche lipa, powinniscie to jakos zmienic, skoro przy tak malej liczbie osob znalezc bossa graniczy z cudem :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ja już postanowiłem nie grać na tym serwerze ze względu na brak przepustki której nie mogę z metków dropnąć na mapę 95 nie mówiąc o bossach (patrz post wyżej). Dziękuje za grę easy/medium i pozdrawiam.

Opublikowano

Ja już postanowiłem nie grać na tym serwerze ze względu na brak przepustki której nie mogę z metków dropnąć na mapę 95 nie mówiąc o bossach (patrz post wyżej). Dziękuje za grę easy/medium i pozdrawiam.

Przecież przepustki kosztują po 100kk w mieście, a to 15min dropu..

Opublikowano

15 min dropu? Powiedz mi w którym miejscu one lecą

Co do kasy? Polecam zakupić sobie w grze monetke, i lecieć do m2 na dzikusy tam nadropisz moment :>

Jesli chodzi o przepustki to wiedźma, generał, metki red las, boss w red lesie, boss 95, metki 95 możesz dropnąć przepe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...