Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nudny ten serwer gry się wbije 95 lvl. Nie ma co robić albo dropić albo expić a  na 95lv expiłem przez 32min z PD i tylko 2 kulki   pogrom -.-

Wbiłeś dopiero 95 poziom i już uważasz, że jest nudny bo trzeba expić oraz dropić ulepki aby zrobić eq? A czy nie na tym polega gra? 

Chyba powinieneś wybrać serwer Easy, a nie Medium. : )

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbiłeś dopiero 95 poziom i już uważasz, że jest nudny bo trzeba expić oraz dropić ulepki aby zrobić eq? A czy nie na tym polega gra? 

Chyba powinieneś wybrać serwer Easy, a nie Medium. : )

Ty nie bądź taka mądra :) serwer szybko się nudzi. a ten system ulepszaczy to gów** 5x razy spaliło na chakry +7 :) ile to procent jest? 10% ze ulepszy? a co dopiero będzie potem :) i będzie trzeba siedzieć 24/h na dropku :)

Opublikowano

Ty nie bądź taka mądra :) serwer szybko się nudzi. a ten system ulepszaczy to gów** 5x razy spaliło na chakry +7 :) ile to procent jest? 10% ze ulepszy? a co dopiero będzie potem :) i będzie trzeba siedzieć 24/h na dropku :)

pierdolisz głupoty, spalił ci 5x bo jesteś idiotą, serwer oczywiście polecam  B)

Opublikowano

pierdolisz głupoty, spalił ci 5x bo jesteś idiotą, serwer oczywiście polecam  B)

grzeczniej trochę :) serwer jest fajny, tylko ten exp na 95 mapce masakryczny, ulepszanie też masakryczne

Opublikowano

@Nagi 

Oni i  tak z tym nic nie zrobią, niby zwiększą exp, a ten exp nadal taki samy. Na dodatek trzeba kupić PD z isa i normalnego, żeby wbić 120lvl na mapie od 95.

Opublikowano

Nudny ten serwer gry się wbije 95 lvl. Nie ma co robić albo dropić albo expić a  na 95lv expiłem przez 32min z PD i tylko 2 kulki   pogrom -.-

To samo wbiłem 95 lvl serwer dla mnie ogółem żadna rewelacja do tego aby expić dalej jakieś bezsensowne przepustki trzeba mieć dla mnie to chory pomysł rozumiem lochy musza mieć przepustki ale aby przejść na expowisko ? o.O Moja relacja z serwera jest taka że mi się nie podoba. To jest wyłącznie moja opinia .

Szkoda że nie ma już serwerów jak kiedyś Stara wersja takiego Yitian 2 co zmienili nazwę z Xlast na Y2 wtedy to były piękne czasy grania a teraz nowości nie wadomo skąd i po co kiedyś nie narzekało się tylko gralo a tutaj zabraknie teraz jednego itemka jednego lochu i płacz na wielką skale.

PS. Jeśli masz coś skomentować głupiego to powstrzymaj się lepiej.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

No cały czas ktoś jest online,dba może i tak ale oprócz Amber,ale serwer sie szybko nudzi bo mało osób

weź nie pierdol bo mi się śmiać chce jak Cię czytam. Amber praktycznie codziennie jest od rana do nocy. a że czasami jej nie ma albo nie odpowiada przez jakiś czas to nic złego, każdy ma swoje życie prywatne i nie może siedzieć 24 godziny na dobę na potrzeby graczy.. wystarczy posiedzieć trochę na forum/TS a nie wypowiadać się tylko dlatego, że w grze jest rzadziej.

co do expa, dropu i ulepszania. według mnie wszystko jest idealnie dopasowane pod medium, nie jest za łatwo i nie jest za trudno. trzeba się postarać by coś zdobyć, ale nie jest to nie wiadomo jak bardzo trudne. taki właśnie powinien być serwer medium.

Opublikowano

To samo wbiłem 95 lvl serwer dla mnie ogółem żadna rewelacja do tego aby expić dalej jakieś bezsensowne przepustki trzeba mieć dla mnie to chory pomysł rozumiem lochy musza mieć przepustki ale aby przejść na expowisko ? o.O Moja relacja z serwera jest taka że mi się nie podoba. To jest wyłącznie moja opinia .

Szkoda że nie ma już serwerów jak kiedyś Stara wersja takiego Yitian 2 co zmienili nazwę z Xlast na Y2 wtedy to były piękne czasy grania a teraz nowości nie wadomo skąd i po co kiedyś nie narzekało się tylko gralo a tutaj zabraknie teraz jednego itemka jednego lochu i płacz na wielką skale.

PS. Jeśli masz coś skomentować głupiego to powstrzymaj się lepiej.

hahhahahahah kolego ja na 84 lv mam 12 przepustek na mape więc mi tu nie pi***rdol, że trudno

Opublikowano

Może raczycie powiedzieć co jest z dmg magicznym postaci szaman ma 2x wieksze niż sura bm a to powinno byc chyba mniej wiecej podobne !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Może raczycie powiedzieć co jest z dmg magicznym postaci szaman ma 2x wieksze niż sura bm a to powinno byc chyba mniej wiecej podobne !!!!!!!!!!!!!!!!!!

strzelam, że ten szaman ma 2x lepsze eq niż ten sura. xD

@dawidek951 jak się potrafi grać nie trzeba nic z IS'u kupować. da się bez PD wbić max lvl. ;)

Opublikowano

eq z bonusem na expa max 60% w eq + puma 30% expa + pd 50% expa = 140% dodatkowo po co Ci pd z is ?!

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

@Nagi 

Oni i  tak z tym nic nie zrobią, niby zwiększą exp, a ten exp nadal taki samy. Na dodatek trzeba kupić PD z isa i normalnego, żeby wbić 120lvl na mapie od 95.

idz do av2 na ziny ja tam na 100 lvlu mam 3% ze spota bez zadnego PD

Opublikowano

strzelam, że ten szaman ma 2x lepsze eq niż ten sura. xD

@dawidek951 jak się potrafi grać nie trzeba nic z IS'u kupować. da się bez PD wbić max lvl. ;)

Tak masz racje ... Lecz nie wbijesz tego prędko gdyż bez is na lvl 150 ++ leci 00.25 z spota na full 00.60.

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

eq z bonusem na expa max 60% w eq + puma 30% expa + pd 50% expa = 140% dodatkowo po co Ci pd z is ?!

Sory ale ja nie jestem tym kimś żeby wydawać kase na serwer :). niby ta puma to co? w isa pewnie bym musiał 40zł wpłacić żeby to mieć.

Opublikowano

Sory ale ja nie jestem tym kimś żeby wydawać kase na serwer :). niby ta puma to co? w isa pewnie bym musiał 40zł wpłacić żeby to mieć.

wszystko sprzedają gracze w grze. :)

Opublikowano

Pamiętaj, że są dostępne kupony SM, możesz je nabyć u innego gracza. Niektóre wierzchowce również możemy wydropić w grze.

Opublikowano

Ja bym dodał verdeowe zadania ale zanim je dodadzą kto wie może minie rok, miesiąc, wiek - gdyby takowe istniały napewno by przybyło graczy! Czemu wojna królestw tak późno (dla mnie tia..). No i serwer narazie spoko co do serwera jestem netrualny widząc ilość graczy online i szeroką nudę ale w połowie serwer cieszy mnie tym że dministracja odpisuje na pytania graczy, jest online na forum prawie nn - stop. Ale jeśli chcecie lepszą "popularność" to zróbcie coś na nudę.

Opublikowano

Ja to bym dodał jakieś ciekawe skrzynki do dropu gdyż od 150 lvl'a jeden level = 2h, jest to bardzo monotonne a z takich skrzynek mogły by lecieć tylko ulepszacze. Z eventowych jakieś pety itp ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

hahhahahahah kolego ja na 84 lv mam 12 przepustek na mape więc mi tu nie pi***rdol, że trudno

Naucz się czytać ze zrozumieniem Ziomek a wtedy pisz posty z sensem. Czy ja narzekam że nie mogę zdobyć przepustki nie? Ja tylko piszę że dla mnie to bezsens aby iść na kolejne expowisko potrzeba przepustki więc pozdro Ci.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Naucz się czytać ze zrozumieniem Ziomek a wtedy pisz posty z sensem. Czy ja narzekam że nie mogę zdobyć przepustki nie? Ja tylko piszę że dla mnie to bezsens aby iść na kolejne expowisko potrzeba przepustki więc pozdro Ci.

To ty zacznij rozumować poprawnie. ;) 

Moim zdaniem te przepustki to bardzo dobry pomysł, a to dlatego, że ograniczają ilość osób na danej mapie. 

Mniej osób, mniej ksucia. 

Opublikowano

to spier****dalaj na inny serwer

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...