Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Neilvite

Ja się przyzwyczaiłem w każdej grze gnoić ludzi co mi ksują aż do samej murawy ! Zrób ankietę na temat tego to zobaczysz czy tylko mi się to nie podoba !

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

44ce0fe2dacdc294m.jpg

Ban dla tego pana o nicku Raios 106 lvl na mapie od 120+ lvl.. 

Dozwolone jest teleportowanie się przez ślub.

Opublikowano

@matus

Chyba jak sobie namalujesz palce po szkle ! Ja nie widziałem nigdy więcej graczy jak 300 +++ dowód wczorajszy OX....

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

w godzinach szczytu 500+

No teraz tos polecial... Nie wprowadzaj nowych w blad. Tu ani raz nie bylo 500. Lekko ponad 400 to byl rekord. Tak to utrzymuje sie 250-350 online, przy czym wiekszosc kampi i tak na wrozki i generaly, bo jest to konieczne do zrobienia eq...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Na początku myślałem, że to jeden z lepszych easy/medium obecnie, a obecnie to jestem strasznie wku...rzony na ten serwer, administrację i ich posrany regulamin. Administracja ma wszystkich za oszustów; nawet jeśli mówisz prawdę i oni sami wiedzą, ze tak jest, to nie odbanują Ci konta bo podobno zaraz 100 innych osób zleci się z tym samym pretekstem i też trzeba będzie robić im unbana. No jaka w tym logika... Ja pier... Niech sądy skazują wszystkich za wszystko, bo jeszcze ktoś będzie się tak samo tłumaczył i trzeba będzie go również puścić... Sick!!!

Ja rozumiem, że jest regulamin, ale po to ma człowiek język, żeby móc rozmawiać. D0MIK jest w porządku, ale AMBER to już w żaden sposób nie traktuje gracza jak człowieka tylko no nie wiem, złodzieja? oszusta? Zagrałem już na ponad 50 privach i na żadnym nie dostałem nigdy choćby ostrzeżenia, a tutaj perm bo przez minutę nie patrzyłem, że ktoś do mnie pisze??? Nie jestem je..nym cheaterem i gardzę takimi ludźmi.  <wkurzony na maxa> Teraz zapewne będą chcieli za wszelką cenę udowodnić, że jednak jestem... Uwierzcie. NIE JESTEM. Nie piłem dziś kawy, więc dzięki za podniesienie ciśnienia.

Gdzie się podziały, tamte privy(atki)

Tamto eq i tamten świat...

Opublikowano

Na początku myślałem, że to jeden z lepszych easy/medium obecnie, a obecnie to jestem strasznie wku...rzony na ten serwer, administrację i ich posrany regulamin. Administracja ma wszystkich za oszustów; nawet jeśli mówisz prawdę i oni sami wiedzą, ze tak jest, to nie odbanują Ci konta bo podobno zaraz 100 innych osób zleci się z tym samym pretekstem i też trzeba będzie robić im unbana. No jaka w tym logika... Ja pier... Niech sądy skazują wszystkich za wszystko, bo jeszcze ktoś będzie się tak samo tłumaczył i trzeba będzie go również puścić... Sick!!!

Ja rozumiem, że jest regulamin, ale po to ma człowiek język, żeby móc rozmawiać. D0MIK jest w porządku, ale AMBER to już w żaden sposób nie traktuje gracza jak człowieka tylko no nie wiem, złodzieja? oszusta? Zagrałem już na ponad 50 privach i na żadnym nie dostałem nigdy choćby ostrzeżenia, a tutaj perm bo przez minutę nie patrzyłem, że ktoś do mnie pisze??? Nie jestem je..nym cheaterem i gardzę takimi ludźmi.  <wkurzony na maxa> Teraz zapewne będą chcieli za wszelką cenę udowodnić, że jednak jestem... Uwierzcie. NIE JESTEM. Nie piłem dziś kawy, więc dzięki za podniesienie ciśnienia.

Wiem, Amber to wiedźma. 

Słyszałam wiele historii, wymówek, że nie macie exp bota. Twoja również mnie nie zaskoczyła. Nasz SGM zbanował Cię słusznie. 

Jeśli sobie życzysz to oczywiście mogę zaprezentować materiał dowodowy również tu, na mpc, choć chyba wystarczy, że jest na naszym forum. 

Zazwyczaj większość osób nie przyznaje się do użytkowania nielegalnego oprogramowania, choć na dowodzie widać jak byk, jaka jest prawda. Mówiłeś mi, że czytałeś regulamin, dlaczego więc nie zastosowałeś się do tego, co jest w nim napisane? Nie będę łamała zasad, które razem z Teamem napisaliśmy, to byłoby również nie fair wobec graczy, którzy mieli również genialne historie np: "To mój brat był na koncie", "Zostawiłem tylko na chwilę". 

Zapraszam do gry, tylko tym razem bez cheatów. 

Opublikowano

Nie myśl czasem, że uwierzyłem w tą Twoją historię. Po prostu wydawałeś się wiarygodny, lecz po dokładnym obejrzeniu filmu stwierdzam to co pozostała reszta teamu. Więc nie mów, że Amber jest zła czy jaka kolwiek. Nie dziw się również, że ciężko Nam uwierzyć w jakie kolwiek wymówki, skoro przychodzili już na Tsa agenci którzy twierdzili, że byli w szkole a ich postacie same na WH wbiły na serwer. Ja po prostu chciałem rozwiązać sytuacjie teamowo, nie powiedziałem, że dostaniesz unbana, powiedziałem, że musimy to skonsulotować całym teamem. Również rozumiem, że zapakowałeś w is i jesteś zły z powodu, że przyłapano Cię na expbocie. Możliwe, że dobrze tą całą sytuację sobie wykminiłeś i to sprawiło, że mogłem Ci w pewnym stopniu uwierzyć. Jeszcze raz przytoczę tu wjazd na Amber, a Ty co byś zrobił gdybyś miał prywatny serwer po czym banując kilkanaście osób za to samo wiekszości wymyśla takie same historie, owszem Twoja była inna lecz dowód w postaci filmu jest wystarczający i widać w nim, że moby zostają zwoływane w momencie kiedy gm do Ciebie pisze, następnie Twoja postać je zabija. To tyle moich wypocin, Ja i Amber jesteśmy równi sobie i nie możesz pisać jaki jestem ja jaka jest ona, po prostu udało jej się wyknminić o co w tym wszystkim chodzi. Pozdrawiam [HA]D0MIK

Opublikowano

Wiem, Amber to wiedźma. 

Słyszałam wiele historii, wymówek, że nie macie exp bota. Twoja również mnie nie zaskoczyła. Nasz SGM zbanował Cię słusznie. 

Jeśli sobie życzysz to oczywiście mogę zaprezentować materiał dowodowy również tu, na mpc, choć chyba wystarczy, że jest na naszym forum. 

Zazwyczaj większość osób nie przyznaje się do użytkowania nielegalnego oprogramowania, choć na dowodzie widać jak byk, jaka jest prawda. Mówiłeś mi, że czytałeś regulamin, dlaczego więc nie zastosowałeś się do tego, co jest w nim napisane? Nie będę łamała zasad, które razem z Teamem napisaliśmy, to byłoby również nie fair wobec graczy, którzy mieli również genialne historie np: "To mój brat był na koncie", "Zostawiłem tylko na chwilę". 

Zapraszam do gry, tylko tym razem bez cheatów. 

Nie miałem zamiaru nikogo obrazić, tylko napisałem jak mnie potraktowałaś. Z miejsca. jesteś cheater i tyle. Jakbym czegokolwiek używał to bym miał naprawdę wyje..., ale tak nie było, więc stąd ta spina. Polemiki dalej nie podejmuję bo jest ona bezsensowna i raczej niepotrzebna. I tak wiesz swoje. Miej w świadomości, że czasem ludzie mówią prawdę.

D0MIK

Na jakiej zasadzie grałem już wytłumaczyłem, więc powinieneś wiedzieć, ze nie widziałem wiadomosci od EsKO. A wytłumaczenie sensowne bo prawdziwe.

Mam tylko prośbę żebyście nie zaczynali kariery prawniczej bo wielu ludzi pójdzie do paki za nic. Ewentualnie Amber moze zostać prokuratorem bo dociekanie winy dobrze jej wychodzi.

Tyle ode mnie.

Gdzie się podziały, tamte privy(atki)

Tamto eq i tamten świat...

Opublikowano

Serwera nie polecam, administracja ta sama co na Alien2. Na pewno pety i mounty są nadal pobugowane (ahh te pumy z aliena co miały dawać 3k hp, 10% śr i 30% moby a tylko dawały 10% śr).

Nawet tu nie chcę wchodzić ; >

//edit. biologa naprawiliście chociaż? xD

pewnie nadal najlepszy zarobek jest na low lvlu a Wy nic o tym nie wiecie

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Serwera nie polecam, administracja ta sama co na Alien2. Na pewno pety i mounty są nadal pobugowane (ahh te pumy z aliena co miały dawać 3k hp, 10% śr i 30% moby a tylko dawały 10% śr).

Tu się mylisz kolego.

Administracja nie jest taka sama, co z serwera którego podałeś.

Nie ma w team szkodliwych osób. No i nie ma problemów z biologiem itp... 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Tylko ja mam problem z wejściem na serwer? ;)

Serwer był chwilowo off.

Teraz powinno być okey. :)

Został wprowadzony drop szkat, dlatego była przerwa.

Drop będzie odpalony za jakieś 10 minut. ;)

edit@  Drop od 23.59 dnia 2014-09-20 do 23.59 dnia 2014-09-21.

Miłej zabawy, jak i udanego dropu.  

837341413742376668518.png

Opublikowano

Zjebaliscie i to juz wam mowie jutro zobaczycie spadek graczy przez jakiegos patusa co spamowal za zmienjszeniem dropu bo mu k***a przeszkadzalo ze normalny gracz tez moze miec stroj ktory daje na potwory a te łaki porownywali go do isa od 40 minut dropnalem 1 szkate dropu praktycznie nie ma 

5sc6.jpg

Opublikowano

Mylisz się, w Teamie nie ma Alkoholica. Alien należał właśnie do niego. Verdea jest moim pierwszym serwerem, wcześniej miałam tylko rangi GM, SGM.

Wierzchowce ani biolog nie są zbugowane, zapraszam na serwer, sam się przekonasz. 

Opublikowano

Wracamy za 15min;)!

E:/ Już online!

E/ 13.55 500 osób online.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...