Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego się tak bulwersujesz? Spokojnie, nie chciałam w żaden sposób Cię urazić. Mówiłam "mykajcie na swoje kanały" jak przychodziła mi masa osób, wtedy udzieliłam pomocy no i to chyba jasne, że all nie wezmę do siebie na kanał. Jeśli ktoś sobie zażyczy to bez większego problemu biorę go do siebie na kanał. Mi nie przeszkadza obecność jakiegoś gracza, a wręcz przeciwnie, rozmowa umila pracę na serwerze. Równie dobrze mogłabym rozmawiać z Tobą gdybyś wyraził na to ochotę. 

Tylko z tej ''masy'' osób zawsze Sranka braliście na kanał, jestem zazdrośnikię, co sprawdzanie dropu to Sranek, co innego Sranek i tak w kółko  ! xD xD Dobra, myslę że dalsze prowadzenie konwersacji nie ma sensu bo zawsze jesteście na swoim, a mnie losy tego serwera już nie zbyt obchodzą. Ciao

qolJA1e.png

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tak ''błahego'' powodu nie odeszłem tylko ja, napisałem co o tym NIE TYLKO JA myślę, proszę cię ''każda osoba mogła z nami porozmawiać'' jak przychodziłaś to po chwili ''to wszystko? Mykajcie na dół'' Sanek lizał wam dupsko, a szczególnie Ravagowi ( Ty bardzo dobrze wiesz o co chodzi, rób ich w c***a dalej)

jak się ktoś zachowuje jak kretyn to ja się nie dziwie, że nikt nie chce z tym kimś rozmawiać. każdy kto potrafi normalnie, KULTURALNIE, jak człowiek rozmawiać może pogadać na luzie z Administracją. a nie wejdzie taki jeden z drugim, hejtują, wcinają się w połowę zdania i się dziwią, że ktoś nie chce z Nimi gadać.

Opublikowano

jak się ktoś zachowuje jak kretyn to ja się nie dziwie, że nikt nie chce z tym kimś rozmawiać. każdy kto potrafi normalnie, KULTURALNIE, jak człowiek rozmawiać może pogadać na luzie z Administracją. a nie wejdzie taki jeden z drugim, hejtują, wcinają się w połowę zdania i się dziwią, że ktoś nie chce z Nimi gadać.

Zachowuje się jak kretyn ? Kto ci dał takie info? Zawsze kulturalnie rozmawiałem z każdym z Administratorów prócz Franka. ;)

Dlaczego się tak bulwersujesz? Spokojnie, nie chciałam w żaden sposób Cię urazić. Mówiłam "mykajcie na swoje kanały" jak przychodziła mi masa osób, wtedy udzieliłam pomocy no i to chyba jasne, że all nie wezmę do siebie na kanał. Jeśli ktoś sobie zażyczy to bez większego problemu biorę go do siebie na kanał. Mi nie przeszkadza obecność jakiegoś gracza, a wręcz przeciwnie, rozmowa umila pracę na serwerze. Równie dobrze mogłabym rozmawiać z Tobą gdybyś wyraził na to ochotę. 

Dziwisz się, że z własnej inicjatywy nie chciałam rozmawiać? Kpiłeś sobie z Administratorów ts. Dobrze wiesz, o jaką sytuację mi chodzi. Poza tym zawsze jak wbijałeś na kanał, po chwili trollowałeś. Nie każdy zawsze ma na to ochotę. 

Chodzi Ci o sytuację z Frankiem? Tylko i wyłącznie do Franka miałem spiny, Tobie coś zrobiłem czy komuś z Administracji coś zrobiłem?

qolJA1e.png

Opublikowano

Tylko z tej ''masy'' osób zawsze Sranka braliście na kanał, jestem zazdrośnikię, co sprawdzanie dropu to Sranek, co innego Sranek i tak w kółko  ! xD xD Dobra, myslę że dalsze prowadzenie konwersacji nie ma sensu bo zawsze jesteście na swoim, a mnie losy tego serwera już nie zbyt obchodzą. Ciao

Racja,w nocy jakiś gm pisał jakieś 1/2h po włączeniu dropu szkatułek ,, Sanek jak tam szkaty ? '' Fajnie.

79160594027661829163.png

Opublikowano

Racja,w nocy jakiś gm pisał jakieś 1/2h po włączeniu dropu szkatułek ,, Sanek jak tam szkaty ? '' Fajnie.

Tak ja pisałem w celu sprawdzenia ile szkat wydropił jako, ze miał największy lvl na serwerze i był sam na mapie to leciało mu ich najwięcej.

Opublikowano

Czyli ten kto jest sam na mapie leci mu najwięcej ? Bo nie kumam,cała mape sb lurował czy jak ? Bo ponoć drop wszedzie taki sam to sie zdziwilem : )

79160594027661829163.png

Opublikowano

Czyli ten kto jest sam na mapie leci mu najwięcej ? Bo nie kumam,cała mape sb lurował czy jak ? Bo ponoć drop wszedzie taki sam to sie zdziwilem : )

Czytanie ze zrozumieniem -.- Chodziło mi o to ze chyba nikt mu nie ksuł i miał możlwość dropienia szkat bez zadnych problemów ;|

Opublikowano

Wielu osobą nikt nie ksuł na mapach i mieli wolne spoty,zamiast spytać sie reszty to oczywiscie wasz Sanek ; )

Dobrze ze sprzedałem konto bo ten serwer to gówno,nie polecam

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dobrze poczytać wypowiedz o serwerze jak są traktowani gracze, czyli szkoda czasu na serw jak widać same kolesiostwo na nim siedzi 

Nie znasz sytuacji więc nie oceniaj po komentarzach osób, które ciągle mają jakieś ale do Administracji. 

Zapraszam na ts, poznasz, oceniasz. : )

Opublikowano

Serdecznie polecam serwer:)

Fajnie się gra, przyjemnie expi i eq robi.

Nawet można znaleźć ludzi do pvp/zabawy

PS. a jak ktoś ma ból dupy o jakieś błache żeczy to nie musi grać :)

Pozdrawiam

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

witam

Mam taki problem bo nie moge sie zalogowac do gry na wszyskich ch pisze brak . Wkleiłem łatke zrobiem patch i nic nadal to samo .

87036772528495453814.png
Opublikowano

witam

Mam taki problem bo nie moge sie zalogowac do gry na wszyskich ch pisze brak . Wkleiłem łatke zrobiem patch i nic nadal to samo .

Wejdź po prostu na serwer, BRAK pisze przez firewall na serwerze.

Opublikowano

nieprawidlowa nazka konta lub haslo a to jest nie mozliwe wszystko dobrze wpisuje . czy na meila powino cos przyjsci do potwierdzenia ?

oky juz wszystko dziala

87036772528495453814.png
Opublikowano

Warto zaczynać ? Team dba o serwer? 

Online 24/7 :D Nie no, jesteśmy online praktycznie non stop.

Opublikowano

Warto zaczynać ? Team dba o serwer? 

No cały czas ktoś jest online,dba może i tak ale oprócz Amber,ale serwer sie szybko nudzi bo mało osób

79160594027661829163.png

Opublikowano

No cały czas ktoś jest online,dba może i tak ale oprócz Amber,ale serwer sie szybko nudzi bo mało osób

Kpisz sobie? Praktycznie cały wolny czas jestem na forum oraz TS3. 

To, że mnie nie trawisz, nie znaczy, że możesz bezpodstawnie psuć mi opinię. 

Zapraszam na nasze forum oraz do udziału w konkursie "RYSUNEK VERDEA"

forum.verdea.pl
Opublikowano

Kpisz sobie? Praktycznie cały wolny czas jestem na forum oraz TS3. 

To, że mnie nie trawisz, nie znaczy, że możesz bezpodstawnie psuć mi opinię. 

Zapraszam na nasze forum oraz do udziału w konkursie "RYSUNEK VERDEA"

forum.verdea.pl

Wyrażam swoje zdanie,nie wolno? Nie bulwersuj sie

79160594027661829163.png

Opublikowano

To może ja coś miłego napisze bo fajnie mi się tutaj grało. Grałem 5 dni bm'em i wbiłem 142 level z perfekt ekwipunkiem, server jest stosunkowo łatwy bo niektórzy tutaj przesadzają, że się nie da etc. (wydałem 10zł is tho) medium to medium. 

Bardzo przyjemnie się gra, jedynie można przyczepić się do "małych niedociągnięć/ sprzeczności" ale nie wpływają one jakoś specjalnie na rozgrywkę. 

Server polecam i zapraszam do gry ;x

Opublikowano

Czemu Królewski Lew jest tak wolny ??? 220SM wywalone w błoto ??? Mogę go wymienić ???

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Po nocnej przerwie dodano: 

ho5nis6ypwuf.png215kpssstf4f.pngwcibplnay8qz.png

pcei8po5er9q.pngv9bqprih6gm8.pngmznddd823dd8.png

Kostiumki powyżej będą do zdobycia w grze. Jedynie kostiumy YT będą dostępne dla serwerowych YouTuberów. : )

Opublikowano

Nudny ten serwer gry się wbije 95 lvl. Nie ma co robić albo dropić albo expić a  na 95lv expiłem przez 32min z PD i tylko 2 kulki   pogrom -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...