Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie Polecam Serwera :) Adminka Olewa Człowieka naprawdę ;p a jezeli ktoś zostawił na spacji zminimalizowanego metka i odpisuje na fejsie ;D Ma bana :) A Pisząc do Administracji Dowiesz Się jedynie że masz sie zapoznać z regulaminem. Później już nie odpisują =] Powodzonka z Serwerem nic nie życzę, ale już widze jego przyszłość :) 

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie Polecam Serwera :) Adminka Olewa Człowieka naprawdę ;p a jezeli ktoś zostawił na spacji zminimalizowanego metka i odpisuje na fejsie ;D Ma bana :) A Pisząc do Administracji Dowiesz Się jedynie że masz sie zapoznać z regulaminem. Później już nie odpisują =] Powodzonka z Serwerem nic nie życzę, ale już widze jego przyszłość :)

Umiesz czytać regulamin ? Wiesz za co dostałeś bana ? Po co wyrażasz takie zdanie skoro nawet nie czytałeś regulaminu.

Expiłeś na zablokowanej spacji a kto ściągał mobki w około ?

Widzisz przyszłość serwera, hmm... Niezły z Ciebie kur*a prorok. ;)

84576819350097029883.jpg

Opublikowano

@Neilvite

Co dokładnie leci z skrzynek, jakie itemy IS mogą wydropić  ???

Kostiumy bojownika (nie dostępne nawet w IS, są tylko na Eventy) Jednorożec (również dropi tylko w Eventy) oraz pet. 

Edit.

Mattiii jakbyś nie zwrócił uwagi, to ustawiłam status AFK na ts. Mam również życie prywatne, uwierz, że mój chrześniak jest dla mnie ważniejszy, niż Twoje żale do mnie na pw. Nie jestem robotem i nie siedzę 24/7 na kompie. 

Opublikowano

Kolejny wróżbita Maciej który nie potrafi grać bez haxów, u Nas długo nie poczitujesz dziwne nie, że interesujemy się serwerem i łapiemy takich jak Ty?:D

Chcemy aby każdy był równy więc hakerów banujemy z miejca:).

Opublikowano

Umiesz czytać regulamin ? Wiesz za co dostałeś bana ? Po co wyrażasz takie zdanie skoro nawet nie czytałeś regulaminu.

Expiłeś na zablokowanej spacji a kto ściągał mobki w około ?

Widzisz przyszłość serwera, hmm... Niezły z Ciebie kur*a prorok. ;)

Znalazł Sie CHuyodziej :) Wsadzcie se  Dupe wasz regulmain :) zobaczymy czy liczba osob bedzie rosła czy malała :) Nie używłem Hackow.. ;) tak jak pisalem... Jeden wielkie Syf z adminki :D

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

Znalazł Sie CHuyodziej :) Wsadzcie se  Dupe wasz regulmain :) zobaczymy czy liczba osob bedzie rosła czy malała :) Nie używłem Hackow.. ;) tak jak pisalem... Jeden wielkie Syf z adminki :D

skoro odpisywałeś na fejsie, to w jaki sposób w tym samym czasie lurowałeś moby? nie pogrążaj się, bo syfem to są jedynie Twoje beznadziejne tłumaczenia.

Opublikowano

skoro odpisywałeś na fejsie, to w jaki sposób w tym samym czasie lurowałeś moby? nie pogrążaj się, bo syfem to są jedynie Twoje beznadziejne tłumaczenia.

Moze BS'em lurowal.. a jak mi wiadomo to BS jest dozwolony :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Moze BS'em lurowal.. a jak mi wiadomo to BS jest dozwolony :)

owszem BS jest dozwolony, ale do zmieniania bonusów, jak sama nazwa wskazuje. a nie do lurowania mobów. :)

edit:

nie spodziewałem się, że jest jeszcze aż tyle takich ludzi, którym trzeba wszystko literować by zrozumieli. -_-

Opublikowano

owszem BS jest dozwolony, ale do zmieniania bonusów, jak sama nazwa wskazuje. a nie do lurowania mobów. :)

edit:

nie spodziewałem się, że jest jeszcze aż tyle takich ludzi, którym trzeba wszystko literować by zrozumieli. -_-

BS jest dozwolony a co on w nim robi to juz jego sprawa.. 

Jak chca za to banowac to niech dodadza pkt do regulaminu bo aktualnie nic takiego tam nie ma..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Jak chca za to banowac to niech dodadza pkt do regulaminu bo aktualnie nic takiego tam nie ma..

Mylisz się, jest. Czytaj uważnie. : )

Opublikowano

czytanie ze zrozumieniem się kłania.

5. NIEDOZWOLONE OPROGRAMOWANIE. 
Zarówno używanie niedozwolonego oprogramowania jak i jego rozpowszechnianie jest zabronione. Przez niedozwolone oprogramowanie należy rozumieć wszelkie skrypty/programy/boty, które modyfikują interfejs gry, modyfikują pamięć podręczną gry lub rozwijają postać pod nieobecność gracza. 
Kara za pierwszym i kolejnym razem: perm.

jeszcze jakaś wymówka?

Opublikowano

czytanie ze zrozumieniem się kłania.

jeszcze jakaś wymówka?

Owszem ale nie bede pisal bo jak widac do niczego to nie doprowadzi..

@Co do servera

Jak ktos lubi poexpic to polecam :)

/

Kiedy bd update lvla / eq itd?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

@Co do servera

/

Update będzie gdy +/- 10 osób wbije maksymalny poziom. 

Opublikowano

@Co do servera

/

Stary, z Pindami w okularkach No-Life'ach Nie pOgadasz :) Już kiedyś pisalem do administracji jak wyglądała sytuacja u mnie :) Przestańcie zyebane Nerdy Pier*olić o regulaminie Bo tylko to wam zostało nic z życia :) Prócz Metina lizania dupy i walenia ko*ia przed kompem ;)

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

Stary, z Pindami w okularkach No-Life'ach Nie pOgadasz :) Już kiedyś pisalem do administracji jak wyglądała sytuacja u mnie :) Przestańcie zyebane Nerdy Pier*olić o regulaminie Bo tylko to wam zostało nic z życia :) Prócz Metina lizania dupy i walenia ko*ia przed kompem ;)

dziwne, że tylko Ci co używają hacków i łapią bany narzekają na Administrację, a uczciwi gracze nie. :)

no, może jeszcze narzekają Ci co grają na serwerze medium, a chcieliby wszystko mieć jak na 4fun/easy. :)

Opublikowano

Z chęcią nauczył bym Cię kultury, bo chyba jej za bardzo nie posiadasz ale w sumie jest już za późno.

Syf z adminki? Typowy płacz po banie, przykro naprawdę ;(

84576819350097029883.jpg

Opublikowano

Z chęcią nauczył bym Cię kultury, bo chyba jej za bardzo nie posiadasz ale w sumie jest już za późno.

Syf z adminki? Typowy płacz po banie, przykro naprawdę ;(

jo, powieszę Się, bo dostałem Bana ;c Cry me a River Fcker . ;x 

To Naucz Przyjedź do Zakopanego, Chętnie poznam twoją kulturę ;) 

Jak kiedyś tu bedziesz na wakacjach odezwij się, zobaczymy jak twoja kultura wygląda. ;>

&

Tak Dla Remind-u, 22k+ Wyświetleń prezki 500 Graczy..?

o czymś to musi świadczyć, nieprawdaż ;) ?

&

Syf z Adminki? Płacz po banie?

Po prostu siedziałem na TS;ie 4 Administratorów siedziało na Space'rze i nie raczyła przyjść ani odpisać, a informacja O banie nie przychodzi na Mail'a ;c

Od Czasów PL'a tylko u was mam pierwszy raz Black Screen'a.

Zostawcie Item-Shop, zajmijcie się Prośbami Graczy i Problemami ze serwerem :)

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

jo, powieszę Się, bo dostałem Bana ;c Cry me a River Fcker . ;x 

To Naucz Przyjedź do Zakopanego, Chętnie poznam twoją kulturę ;) 

Jak kiedyś tu bedziesz na wakacjach odezwij się, zobaczymy jak twoja kultura wygląda. ;>

Nie ma problemu, gdy będę miał okazję to wpadnę przy okazji ;)

Pozdrawiam eSkO.

84576819350097029883.jpg

Opublikowano

Pozdrawiam eSkO.

Tak Myślałem, nie masz nić więcej do powiedzienia? :)

Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź ;) Bo osądziłem że odp. ci na wszystko :)

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

Pozdrawiam eSkO.

Z waszej winy, a nie mojej winy dostałem Bana Ruskie kokoty :)

Podczas rejestracji kliknąłem w regulamin, jednak, gm jest jest zbyt zajęty Banowaniem lv1 botów dropiących kase, żeby naprawić zakładkę '' Panel '' i '' regulamin '' na stronie, po kliknieciu w regulamin wyskakuje błąd, stronie nie istnieje, tak więc dmuchane Qtaski, o regulaminie na forum, dowiedziałem się po Banie .

Pozdrawiam McCziken. :)

I Oczywiście czekam na Cb w Zakopanem. :)

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Opublikowano

Podrapcie sie koty, bo pokłóciliście się na forum o metinku ;x 

aż żal mi na to patrzeć, ale pociesza mnie fakt że jeszcze 4 lata szkoły i wyrośniecie z tych głupot.

Pozdro i powodzenia w dorastaniu.

Opublikowano

Proszę o zaprzestanie kłótni, ten temat do tego nie służy :)

Ależ, to nie jest kłótnia, z Jego strony była tylko groźba nic więcej :)

My Tu Piszemy Czystą prawdę o serwerze, w końcu, po to są komentarze i opinie na temat serwera, ja wyraziłem moją, a tu cała Administracja na mnie wyskoczyła ;P 

Podrapcie sie koty, bo pokłóciliście się na forum o metinku ;x 

aż żal mi na to patrzeć, ale pociesza mnie fakt że jeszcze 4 lata szkoły i wyrośniecie z tych głupot.

Pozdro i powodzenia w dorastaniu.

Skończyłem szkołe rok temu :)

Wyraziłem swoją opinie na temat serwera, a to że na mnie w 3 wyskoczyli to ja Sb nie bd Pozwalał żeby jakies Spi*rdolone dzieci Mi tu groziły ;p 

Gracz:
League Of Legends
Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...