Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer idealny, zapraszam każego miłośnika serwerów medium ;) Gildia OCB troche psuje reputację, administracja powinna ich wszystkich wypieprzyć w pisdu, sam pisałem do Amber, lecz mialem tylko serie screenów, bez filmiku i nie przyjęli.. Screeny do zobaczenia pod ich prezentacją gildii na forum serwera, gracz Vand, w dodatku ich poziom kultury jest bardzo niski.. co gryzie się z tym co mają napisane w prezentacji :) Ale na serwer i tak serdecznie zapraszam ;)

ZjaranaPanda

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brakuje mi powiększonego składu i dodatkowych zakładek na itemy w ekwipunku, ciężko o broń na 75 lv, na serwerze pełno ksujących debili, mogli by zmodyfikować troszkę DT, zmniejszyć ilość pieczęci do wydropienia, usunąć 2 kolejne piętra, poza tym wszystko w porządku.

Opublikowano

Ogarnijcie polimorfie, marmury to wpadniemy z gildią. Póki co to zaczekamy.

Po dzisiejszej nocnej przerwie marmurki będą już dostępne.

Ach jaki ten serwer jest fajny, że administracja swoich nie zbanuje tylko innych :3 Tak czy siak polecam chociaz w uj botów :)

Banujemy wszystkich, żadnej faworyzacji nie ma. Jeżeli masz jakiś screen/filmik to zapraszam na forum, dział skargi.

Wpadam, zwój zmiany prfoesji dostępny w grze ? :D

Zwoju zmiany profesji nie ma i nie będzie, ani na grze, ani w IS. : )

Opublikowano

No dobra ale bardzo ciekawe, że wczoraj H3lion na SB używał wulgaryzmów i obrazal inne osoby a nikt z tym nic nie zrobil :)

Może nie było nikogo z Administracji na forum. Ja bynajmniej takowej sytuacji nie widziałam. 

czemu nie działa TS?

Cały czas działa.

Opublikowano

Nie działa bo pisze mi 

<20:33:56> Trying to resolve hostname verdea.pl
<20:34:00> Trying to connect to server on verdea.pl
<20:34:05> Failed to connect to server
Opublikowano

Może nie było nikogo z Administracji na forum. Ja bynajmniej takowej sytuacji nie widziałam. 

Cały czas działa.

Była Nestea która zamiast mu dać bloka/warna pisała z nim sobie dalej a on dalej uzywał wulgaryzmów ,stronniczo tu ejst widze.

Wypieprzyć gildie OCB pierd@1361622928-U485574.pngLone buggery,cheatery i wgl ... mówi o tym ich przeszłosc z innych serwerów

79160594027661829163.png

Opublikowano

Była Nestea która zamiast mu dać bloka/warna pisała z nim sobie dalej a on dalej uzywał wulgaryzmów ,stronniczo tu ejst widze.

Wypieprzyć gildie OCB pierd@1361622928-U485574.pngLone buggery,cheatery i wgl ... mówi o tym ich przeszłosc z innych serwerów

W takim razie porozmawiam sobie osobiście z Naestrą. 

Opublikowano

TuFu x33, w 13 Wrz 2014 - 20:59, powiedział:snapback.png

Wypieprzyć gildie OCB pierd@1361622928-U485574.pngLone buggery,cheatery i wgl ... mówi o tym ich przeszłosc z innych serwerów

Nie wiem o którą sytuację Ci chodzi, nikt nikogo nie faworyzuje, odpowiednie osoby zostały zwarnowane/zablokowane. H3LION już nie raz dostał ostrzeżenie czy to ode mnie, czy od Amber, czy słowne, czy w postaci warna. Tak btw dzisiaj mam gorączkę prawie 40 stopni co za tym idzie nie funkcjonuję normalnie. 

Gb2zMZi.png

Opublikowano

jest możliwość wrzucenia klienta na mega? lub inny hosting? 

Jest na mega, zapraszamy na nasze forum, tam znajdziesz inne hostingi - dział Nowości i ogłoszenia.

Opublikowano

TuFu x33, w 13 Wrz 2014 - 20:59, powiedział:snapback.png

Nie wiem o którą sytuację Ci chodzi, nikt nikogo nie faworyzuje, odpowiednie osoby zostały zwarnowane/zablokowane. H3LION już nie raz dostał ostrzeżenie czy to ode mnie, czy od Amber, czy słowne, czy w postaci warna. Tak btw dzisiaj mam gorączkę prawie 40 stopni co za tym idzie nie funkcjonuję normalnie. 

To było wczoraj nie dzisiaj ; )

79160594027661829163.png

Opublikowano

Wpadam, zwój zmiany prfoesji dostępny w grze ? :D

Nie jestem pewien ale raczej nie

Naprawde warto grać serwer bez bugów administracja pomocna jak w grze tak i na forum gorąco polecam wbijać! !!!!!

Opublikowano

ponad 500 osób to jest w godzinach rannych a w godzinach szczytu to nie wiem :)

65726516.png

Jeżeli mój post Ci w czymś pomógł to kliknij

add.png

Opublikowano

ponad 500 osób to jest w godzinach rannych a w godzinach szczytu to nie wiem :)

Koło 22 było 370+, warto wbijać na serwer! Śmiało ludzie, masowo wbijajcie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...