Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość 'Amber

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończyłem szkołe rok temu :)

Wyraziłem swoją opinie na temat serwera, a to że na mnie w 3 wyskoczyli to ja Sb nie bd Pozwalał żeby jakies Spi*rdolone dzieci Mi tu groziły ;p 

Dobrze wyraziles opinie, masz prawo, lecz mogles zachowac kulture.

Serwer jak najbardziej polecam, Administracja najlepsza.  <3   

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no najlepiej /weak i po kłopocie. 

Serwera nie polecam, syf jakich mało. 

Masakra ^^ 

Widzisz tu gdzieś /weak? Skoro bos ma połowe hp :D?

TGM nie ma praw do respienia więc :D

Opublikowano

892091411411197668518.jpeg

818031411411197668518.jpeg

A tak wbiłem w temat, bo Endymion dodał post, a tu coś takiego. W sumie to prezentacja mnie zachęciła, jednak po zobaczeniu tego nie wbiję i nie polecam.

Faworyzacja kolegów, liczę, że ten Test Game Master zostanie wywalony z teamu.

Lepiej dodaj całe SS'y, bo się admini będą spinać, że to inny serwer ^^.

tenor.gif

Opublikowano

GM moba udeżył? Wow to takie prawilne. A tak poza nawiasem to idz Wydymion dalej sprzedawać bryłki na ascarialu zamiast udzielać się w temacie ;)

33748387117269464751.png

Opublikowano

Tak na marginesie, źle przerobiłeś drugiego screena,  2x Znaczek GM oraz na wierzchowcu nikogo nie ma. Żenada. : )

Jak już chcesz psuć opinię mojego serwera, to chociaż staranniej przerabiaj screeny, tyle ode mnie. 

Opublikowano

Tak na marginesie, źle przerobiłeś drugiego screena,  2x Znaczek GM oraz na wierzchowcu nikogo nie ma. Żenada. : )

Jak już chcesz psuć opinię mojego serwera, to chociaż staranniej przerabiaj screeny, tyle ode mnie. 

Chciałbym się jeszcze ustosunkować do wypowiedzi Amber z tego co wiem gdy gm wpisuje /inv to wierzchowca również nie widać

+2 znaczki gma.. Gratuluje zdolności plastycznych tego artysty

Opublikowano

Wszystko jest wyjaśnione.

Nie ma co przedłużać tego tematu.

Po prostu nienawiść ludzka.

Ktoś coś robi i chce by to stało jak najdłużej.

No i są osoby które chcą to zniszczyć. Bo dla nich nie ma szacunku dla innych. Jak i nie ma szacunku do pracy Administracji serwerów prywatnych.

Bo co to oni nie są. Zawsze zła administracja. Dlaczego? Bo zawsze nie właściwe osoby wchodzą w progi serwera. 

Pozdrawiam i zapraszam na serwer. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Sczerze, Znaczek GM To jak Gm Lata to znaczek Się sam Dubluje ;) i tak swoją drogą Amber on nie Jest na Wieszchowcu tylko się w niego zamienił..
Grow Up Kid.. o.0 

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Sczerze, Znaczek GM To jak Gm Lata to znaczek Się sam Dubluje ;) i tak swoją drogą Amber on nie Jest na Wieszchowcu tylko się w niego zamienił..

Grow Up Kid.. o.0 

http://scr.hu/0s9x/gf0rt

F**k logic przecież tu widać postać sury... Więc się nie zmienił : >

Opublikowano

1. Skąd można hwanga?

2. Skąd można trutę?

3. Czy ulepszacze na eq poziom 80 lvl tylko z metków 85/90?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

1. Skąd można hwanga?

2. Skąd można trutę?

3. Czy ulepszacze na eq poziom 80 lvl tylko z metków 85/90?

1. Boss mapa +120 ale hwangi są tanie w m1 :P

2. Wiedźma, riper, generał

3. Metki, bossy, oraz skrzynka która jest dostępna u NPC za 20kk.

Opublikowano

Wiedźma koniec av1 ? A generał gdzie ? I czy trudno ubić ? Dt edytowane ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Wiedźma koniec av1 ? A generał gdzie ? I czy trudno ubić ? Dt edytowane ?

Wiedźma standard, generał na końcu i środku v2, łatwo, dt ucięte.

Opublikowano

Hm, już od początku mi śmierdziało gdy pan Sanek (TOP1) siedział CAŁY CZAS z Administracją na jednym kanale, ryra mnie to czy SS jest podrobiony czy też nie, ale co robił GM koło nich zamiast pilnować botów? D0MIK z całą sympatią do Ciebie wybijam stąd, jak następnym razem będziesz stawiał serwer to stawiał go tylko Ty ew. Amber i nie bierzcie jakiś NoName'ow do teamu. Sajo nara. ;)

qolJA1e.png

Opublikowano

Hm, już od początku mi śmierdziało gdy pan Sanek (TOP1) siedział CAŁY CZAS z Administracją na jednym kanale, ryra mnie to czy SS jest podrobiony czy też nie, ale co robił GM koło nich zamiast pilnować botów? D0MIK z całą sympatią do Ciebie wybijam stąd, jak następnym razem będziesz stawiał serwer to stawiał go tylko Ty ew. Amber i nie bierzcie jakiś NoName'ow do teamu. Sajo nara. ;)

Cała ta sytuacja jest naprawdę bynajmniej śmieszna. Nawet gdyby była sytuacja, że gm uderzył bossa czy to jest coś wielkiego? Ze jego drop leży na ziemi?

Gmowie nie mają komend /weak /i itp. Więc Nawej jeżeli chcieli by kogoś faworyzować to nie mają jak. Pomyśleliśmy o tym.

Co do "Noname" Nie jesteśmy jak wszyscy inni, że szukamy fejmów. Sami kiedyś dostaliśmy szanse, dzięki czemu teraz mamy swój serwer.

Lepiej wziąć kogoś nowego poznać go i sprawdzić jaki jest niż naklepać osoby które miały juz posade i tak naprwade nie bedą już nic robić bo po prostu nie będzie im się chciało. Wiesz ile ludzi ma marzenie zostać gmem na serwerze w Metinie? My daliśmy szanse chociaż komuś nie jak inni.

Opublikowano

Więc tak, zauważ, że jeśli ktoś siedzi na kanale "czekam na Amber" zostaje przeniesiony do nas na kanał. Każda osoba, która ma ochotę pogadać jest mile widziana. Owszem, Sanek często do nas przychodził, ale jako, że nikomu nie przeszkadzał mógł pozostać na kanale. Wiele osób do nas przychodzi, żeby luźno pogadać. 

Tak jak napisał D0MIK, daliśmy im szansę, mimo braku doświadczenia i mogę śmiało stwierdzić, że sprawują się naprawdę świetnie. Żaden gracz nie miał do nich zastrzeżeń.

Szanuję Twoją decyzję, przecież nie możemy Cię zatrzymać na serwerze na siłę. Jednak szkoda, że odchodzisz z tak błahego powodu. 

Opublikowano

Więc tak, zauważ, że jeśli ktoś siedzi na kanale "czekam na Amber" zostaje przeniesiony do nas na kanał. Każda osoba, która ma ochotę pogadać jest mile widziana. Owszem, Sanek często do nas przychodził, ale jako, że nikomu nie przeszkadzał mógł pozostać na kanale. Wiele osób do nas przychodzi, żeby luźno pogadać. 

Tak jak napisał D0MIK, daliśmy im szansę, mimo braku doświadczenia i mogę śmiało stwierdzić, że sprawują się naprawdę świetnie. Żaden gracz nie miał do nich zastrzeżeń.

Szanuję Twoją decyzję, przecież nie możemy Cię zatrzymać na serwerze na siłę. Jednak szkoda, że odchodzisz z tak błahego powodu. 

Z tak ''błahego'' powodu nie odeszłem tylko ja, napisałem co o tym NIE TYLKO JA myślę, proszę cię ''każda osoba mogła z nami porozmawiać'' jak przychodziłaś to po chwili ''to wszystko? Mykajcie na dół'' Sanek lizał wam dupsko, a szczególnie Ravagowi ( Ty bardzo dobrze wiesz o co chodzi, rób ich w c***a dalej)

qolJA1e.png

Opublikowano

Z tak ''błahego'' powodu nie odeszłem tylko ja, napisałem co o tym NIE TYLKO JA myślę, proszę cię ''każda osoba mogła z nami porozmawiać'' jak przychodziłaś to po chwili ''to wszystko? Mykajcie na dół'' Sanek lizał wam dupsko, a szczególnie Ravagowi ( Ty bardzo dobrze wiesz o co chodzi, rób ich w c***a dalej)

Dlaczego się tak bulwersujesz? Spokojnie, nie chciałam w żaden sposób Cię urazić. Mówiłam "mykajcie na swoje kanały" jak przychodziła mi masa osób, wtedy udzieliłam pomocy no i to chyba jasne, że all nie wezmę do siebie na kanał. Jeśli ktoś sobie zażyczy to bez większego problemu biorę go do siebie na kanał. Mi nie przeszkadza obecność jakiegoś gracza, a wręcz przeciwnie, rozmowa umila pracę na serwerze. Równie dobrze mogłabym rozmawiać z Tobą gdybyś wyraził na to ochotę. 

Dziwisz się, że z własnej inicjatywy nie chciałam rozmawiać? Kpiłeś sobie z Administratorów ts. Dobrze wiesz, o jaką sytuację mi chodzi. Poza tym zawsze jak wbijałeś na kanał, po chwili trollowałeś. Nie każdy zawsze ma na to ochotę. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...