Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z powodu występowania błędów przeprowadzane są konwersacje.
Serwer powinien być włączony jeszcze dzisiaj.

Przepraszamy za problemy.

Info ze strony dreikona

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Czy  można handlować petem kupionym w isie i użytym ? Chciałbym zacząć od nowa lecz szkoda mi tego peta ;d Jest możliwość przeniesienia go w jakiś sposób ?

Z tego, co wiem, możesz sprzedać postać za pomocą specjalnej skrzynki i dodać, że jest ona z petem :). Wtedy kupisz sobie nowego na innym koncie.

Opublikowano

To troszkę c*****o bo truta sama sie nie zmixa :(i ulepki sie same nie dropna 

jak chcesz mixować na normalnie działającym serwie bez problemów to musisz poczekać :D

Czy  można handlować petem kupionym w isie i użytym ? Chciałbym zacząć od nowa lecz szkoda mi tego peta ;d Jest możliwość przeniesienia go w jakiś sposób ?

nie, użytym nie można

Opublikowano

No serwer super się prezentuje szkoda tylko że offline :D.

Pozostaje czekać bo hajs w is załadowany hehe oby do 20 był on bo jutro już nie bedzie czasu na grę ;/

Po prezce myślę że to jeden z najlepszych aktualnie easy na polskiej scenie serwerów.

Powodzenia oby tak dalej.

mojasygnan.png

Opublikowano

No serwer super się prezentuje szkoda tylko że offline :D.

Pozostaje czekać bo hajs w is załadowany hehe oby do 20 był on bo jutro już nie bedzie czasu na grę ;/

Po prezce myślę że to jeden z najlepszych aktualnie easy na polskiej scenie serwerów.

Powodzenia oby tak dalej.

kwestia czasu i serw będzie on ;)

polecam

Opublikowano

Mam takie pytanie, mianowicie: skąd wziąć lwa 30% expa? Bo z nim o wiele łatwiej się expi :D A w IS go nie widzę ;l

Jest to zwykły lodowy Lew. 120 oraz 145 lvl podajże, dawno nie grałem. Ale na pewno Lodowy Lew. ;) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Jest to zwykły lodowy Lew. 120 oraz 145 lvl podajże, dawno nie grałem. Ale na pewno Lodowy Lew. ;)

Pieczęć Lodowego Lwa - Silny przeciwko potworom: 30 | Szybkość poruszania: 40 | Średnie obrażenia: 25% - Poziom 120

Pieczęć Lodowego Lwa+ - Silny przeciwko potworom: 30 | Szybkość poruszania: 40 | Średnie obrażenia: 25% | Szybkość Ataku: 20 - Poziom 140

Nie widzę bonusu expa :p On daje te 30% expa czy jakiś inny wierzchowiec?

tenor.gif

Opublikowano

Nie widzę bonusu expa :P On daje te 30% expa czy jakiś inny wierzchowiec?

Bo ma wbudowany % na expa. Zresztą jak nie wierzysz, możesz sam sprawdzić. 

2e6ftab.png

Opublikowano

Udało się wbić na chwile i już bug na starcie dozo nie da się otworzyć ani is u dozo. 

Mam nadzieję że nie znikły mi rzeczy z Item Shop u dozo kostiumy itp. 

mojasygnan.png

Opublikowano

czy kogos ostro powalilo, ze ciagle wali reset? jak znowu cofnie lv to wale na ten serv...

Udało się wbić na chwile i już bug na starcie dozo nie da się otworzyć ani is u dozo. 

Mam nadzieję że nie znikły mi rzeczy z Item Shop u dozo kostiumy itp. 

Z powodu występowania błędów przeprowadzane są konwersacje.

Serwer powinien być włączony jeszcze dzisiaj.

to po co wbijacie? jasno pisze że serwer powinien być włączony, a to że resety to chyba jasne, muszą sprawdzić czy zostało naprawione.

Czy może mi ktoś aktywować konto na forum? Albo wyłączcie potwierdzanie na e-mail, bo na żadne nie przychodzi, nick; Weight

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

to po co wbijacie? jasno pisze że serwer powinien być włączony, a to że resety to chyba jasne, muszą sprawdzić czy zostało naprawione.

Czy może mi ktoś aktywować konto na forum? Albo wyłączcie potwierdzanie na e-mail, bo na żadne nie przychodzi, nick; Weight

też mam problem ,nie przychodzi link potwierdzający na maila -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...