Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisz na support.dreikon.pl (w zgłoszeniu podaj login).

Azoom jak możesz looknij moją sprawe na support nr zgłoszenia #531818.

Na serwerze graczy przybywa,jest wiele sposobów zarobku a handel jest bardzo rozwinięty.

Najważniejsze jest to że żeby być pro nie trzeba ładować w isa.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Główna zaleta tego serwera, że nie ma konieczności inwestowania w IS.

Mimo dzisiejszego przestoju w organizowaniu eventów, co można bardzo łatwo usprawiedliwić [ bez naginania prawdy ] jest bardzo dobrze.

Gracze jak to gracze, jeden jest normalny drugi ma jak zwykle problem za problemem ale można to przeboleć.

Gram tutaj od 5-6 miesięcy, oczywiście aktualnie czas nie pozwala mi na to aby grać regularnie lecz mogę powiedzieć z ręką na sercu że gra tutaj opłaca się w 100%. Tak naprawdę brakowało tylko graczy, dzięki Wallanderowi to się drastycznie zmieniło.

Serwer jest stabilny mimo niektórych bugów. Lecz można z tym żyć, z pewnością to jest kwestia czasu i wszystko powróci do normy.

Wyprzedzając wszystkie pytania, tak gorąco polecam Wam nawet abyście spróbowali Swoich sił na tym serwerze. Niektórych może przerazić fakt, że jest trochę trudno. Ale jeżeli na Invorii mogło grać aż tyle osób [ Gdzie tam się robi jeden przedmiot 2 dni ] to tutaj jest 4fun w porównaniu do tamtego serwera.

Trochę nagmatwałem, ale jest pozytywnie - pozdrawiam MohammeD.

EDIT: @Piteruum

Na stronie głównej - po prawej stronie witryny, masz takie coś jak STATUS najedź na to i ukaże Ci się licznik.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Elegancko serwer Easy, lecz nie zagram, bo jest za dużo tego napchane, to jest Metin czy 50 gier złaczonych w jedno . 

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Elegancko serwer Easy, lecz nie zagram, bo jest za dużo tego napchane, to jest Metin czy 50 gier złaczonych w jedno . 

"Za dużo napchane"

Czego Ty tu masz napchane ? 

Opublikowano

jak by nie ten exp bylby zayebisty serw i z tym dropem na 145 lvl nie dropne ulepi na mapce od 130 u mino i to jest ujowe ;]

Przyjemnie się expi, nie wiem o co ci chodzi. :v

No niestety, musisz się zaopatrzyć w ulepszacze zanim dobijesz jakiś tam lv, bo potem jedynie robienie dropka.

Opublikowano

Pamiętam tą perełkę i widzę ciekawe rzeczy dodane. Już pobieram klienta i pykam. Przynajmniej mam pewność, że hajs, który tu przeleje nie pójdzie na marne bo serwer nie padnie z dnia na dzień jak to niektóre shity.

C**j nie perełka. Serwer sie zeszmacił i tyle. Wbiłem pograć ale się nie da. Chce sobie obczaić sklepy co i jak ale sie k***a nie da bo pierdolone 100+ zabijają 15 lvla to jest żenada.

Druga żenada : skille robić z KU, kamolami na easy heheh.

Nie dzięki nie dla mnie. W ciągu 10 minut zginąłem dokładnie 14 razy, dziękuję za stracone 10 minut.

Opublikowano

@bronz smurf

a to Ci nowość! Serwer sie zeszmacił czy ludzie? bo nie wydaje mi sie żeby serwer sobie wszedł do świata gry i Cie zabijał. Myśl co piszesz, poza tym w życiu chyba nie widziałem serwera na którym high lvle nie zabijają low :O 

@top

nadal nie mam odpowiedzi co do niedziałającego klienta, administrancja?

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Pamiętam tą perełkę i widzę ciekawe rzeczy dodane. Już pobieram klienta i pykam. Przynajmniej mam pewność, że hajs, który tu przeleje nie pójdzie na marne bo serwer nie padnie z dnia na dzień jak to niektóre shity.

C**j nie perełka. Serwer sie zeszmacił i tyle. Wbiłem pograć ale się nie da. Chce sobie obczaić sklepy co i jak ale sie k***a nie da bo pierdolone 100+ zabijają 15 lvla to jest żenada.

Nie dzięki nie dla mnie. W ciągu 10 minut zginąłem dokładnie 14 razy, dziękuję za stracone 10 minut.

Jeden kamol do P, a że Cie biją, to już wina serwera czy graczy?

Opublikowano

faktycznie 10 ku do g ktore nie zabiera expa i 1 kamyk do P pomyśl.  xD

dodajcie wiecej ch bo 4 to za mało jak na taką ilość graczy.

btw. jak ktoś może to niech mi aktywuje konto na forum, nick Weight, dzk.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Na pierwsze urodziny swojego serwera przygotowaliście coś mega? Czy jak zwykle dacie drop szkat z tym samym dropem ? Czy eventy ox dalej są organizowane co piątek? Kiedyś dreikon miał klimat, na oxy opłacało się chodzić, dało się zarobić na nich sporo, teraz nie wiem jak jest, ale mam nadzieje że zainwestujecie w kilku porządnych youtuberów, a nie tak jak do tej pory w takich którzy robią odcinek bo hajs, a nie dla widzów(Oczywiście pomijając wallandera).  Fajnie że coś robicie i nie olewacie totalnie dreikona, mam nadzieje że na tym nie poprzestaniecie i w końcu uda wam się przegonić invo*** pod względem popularności. 

Opublikowano

Sam nie wiem dlaczego nie ma tak jak wcześniej 5/6 channeli. Niedługo będzie tu sporo osób, więc przydałoby się 6channeli:) 

Opublikowano

Uuu, pierwszy raz widzę taką szatkę na 160 i 190 lvl, ciekawe jak na Szamance wygląda :x Prezentacja jest przejrzysta, ładna. Polecam ze względu na True :)

Opublikowano

Co z tego, że 10 ku i 1 kamyk P skoro muszę tak 5 skilli zrobić a to zajmie rok przy zabijaniu mnie bo nawet wstać nie mogłem to pozdrawiam. A że administracja jest tępa i nie potrafiła wprowadzić npc w miejscu bez pvp lub pvp od ~60 to już inna sprawa.

Opublikowano

Co z tego, że 10 ku i 1 kamyk P skoro muszę tak 5 skilli zrobić a to zajmie rok przy zabijaniu mnie bo nawet wstać nie mogłem to pozdrawiam. A że administracja jest tępa i nie potrafiła wprowadzić npc w miejscu bez pvp lub pvp od ~60 to już inna sprawa.

Czlowieku grales ty kiedykolwiek w metina? Najlepiej gdyby w calym m1 byla strefa ochronna,zgadlem?

Srij9JT.png

Opublikowano

Bardzo dobra prezentacja a serwer jeszcze lepszy bo trzeba dodać że na serwerze jest dużo więcej niż na samej prezentacji :)

Dreikon kładzie wszystkie inne serwery easy na łopatki jak to się mówi.

Administracja bardzo pomocna.

Dlatego ja polecam wszystkim Grajcie bo warto!

3_1.png

Opublikowano

Ej, a Ty tam no wiesz, że... Są 4 channele? Wiem, że to dla Ciebie nowość i zawsze grasz na CH1, ale czasem można się przelogować jak tak Cię to wku*wia :v

Serwer polecam, jeden z najlepszych jak nie najlepszy serwer EASY w Polsce, teraz zapewne będzie jeszcze więcej graczy dzięki Wallanderowi, sam też wróciłem i jest git ;)

tenor.gif

Opublikowano

Grałem kiedyś- serwer stabilny, sporo ludzi jest. Osobiście jednak nie polecam, ze względu na nieprzemyślane (moim zdaniem) misje. Ze strefy ochronnej nie da się wyjść, bo od razu rzuca się garść ludzi próbujących zdobyć fraga. To nie dla mnie, dlatego nie polecam.

Opublikowano

Grałem kiedyś- serwer stabilny, sporo ludzi jest. Osobiście jednak nie polecam, ze względu na nieprzemyślane (moim zdaniem) misje. Ze strefy ochronnej nie da się wyjść, bo od razu rzuca się garść ludzi próbujących zdobyć fraga. To nie dla mnie, dlatego nie polecam.

Misje są bardzo dobre.A co do strefy ochronnej to na każdym serwerze jest taka sama strefa i gracze nie narzekają a jak nie chcesz się bić to idź na ch3/4.A poza tym metin2 to jest walka na tym polega ta gra.

ile jest ludzie o 19?

od 800-1000 ostatnio liczba gracz rośnie bardzo szybko.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...