Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To prawda, że trzeba robić osobne postacie do dropu? Bo szerze nie lubię takiego czegoś..

Nie ma takiej potrzeby. Ulepszacze są szeroko dostępne na shopach w m1. Co pewien czas są eventy, np. prezenty z których dropią różnego rodzaju ulepszacze i wtedy można kupić więcej na zapas po niezłych cenach

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie buty wiatru albo zwiększcie po prostu prędkość postaci, bo to jest jakaś masakra.I w tym 7 slotowym bs nie da się zmienić prędkości tym suwakiem.

Opublikowano

WoW-  grałem niecały rok temu, gdzie był jeszcze max lv 145-160 i przyznam że serwer przyjemny, w tym sensie ze to jest prawdziwy Easy, eq latwo sie dorobic poniewaz mozna kupic ulepki z isa itp, lub dropic. Exp tez przyjemny. Sporo osob online.

Teraz widze ze bardzo duzo zmieniliscie, oczywiscie na lepsze. Polecam  oczywiscie bo to 1 Z NAJLEPSZYCH serwerow w Polsce  :).

Edit: dodam że jest bardzo dopracowany i stabilny, no serwer miodzio :)

ps: Kto jest technikiem dreikona ?

Opublikowano

Dodajcie buty wiatru albo zwiększcie po prostu prędkość postaci, bo to jest jakaś masakra.I w tym 7 slotowym bs nie da się zmienić prędkości tym suwakiem.

Na start dostajesz 35% szybkości ruchu + fioletowa mikstura w sklepie 40% ruchu oraz kd speed'a w sklepie które możesz ulepszyć na +5 (lub dropnąć +6) kolejne speed + wierzchowiec ;).

Co do BS'a w przyszłości zostanie to poprawione.

WoW-  grałem niecały rok temu, gdzie był jeszcze max lv 145-160 i przyznam że serwer przyjemny, w tym sensie ze to jest prawdziwy Easy, eq latwo sie dorobic poniewaz mozna kupic ulepki z isa itp, lub dropic. Exp tez przyjemny. Sporo osob online.

Teraz widze ze bardzo duzo zmieniliscie, oczywiscie na lepsze. Polecam  oczywiscie bo to 1 Z NAJLEPSZYCH serwerow w Polsce  :).

Edit: dodam że jest bardzo dopracowany i stabilny, no serwer miodzio :)

ps: Kto jest technikiem dreikona ?

Ja (Azoom)

pIOuQ29.png

Opublikowano

Serwer bardzo dobry i przyjemnie mi się na nim grało wbiłem chyba 155 i może wrócę widząc te zmiany jakie nastały na dreikonie.

Itemy z IS łatwo kupić w grze nie trzeba wydawać realnej waluty serdecznie polecam.

Widzę Wallander robi swoje ;) 

Opublikowano

Na start dostajesz 35% szybkości ruchu + fioletowa mikstura w sklepie 40% ruchu oraz kd speed'a w sklepie które możesz ulepszyć na +5 (lub dropnąć +6) kolejne speed + wierzchowiec ;).

Co do BS'a w przyszłości zostanie to poprawione.

Ja (Azoom)

No mam ten startowy bonus, potke i kd speeda +4 i w porównaniu do niektórych serwerów jest naprawdę wolno.Proszę zmieńcie, to bo serw jest dobry a właśnie takie pierdoły przeszkadzają.

Opublikowano

Serwer mega graczy przybywa a administracja super.azoom jak mozesz pw/gg 48411482

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Serwer stoi już trochę i wcale się nie zanosi na to, że w niedługim czasie się to zmieni :)

Nie jest trudno o lv, ekwipunek, kontakt z Administracją jest

True właścicielem, także można śmiało polecić i życzyć im więcej graczy z dnia na dzień (nowa prezentacja, która jest całkiem spoko)  <3

footer_logo.png

Opublikowano

jak by nie ten exp bylby zayebisty serw i z tym dropem na 145 lvl nie dropne ulepi na mapce od 130 u mino i to jest ujowe ;]

Opublikowano

najgorsze jest to, ze na dreikonie nie ma stalego sposobu na zarobek

w sensie, ze nie ma czegos na czym idzie sie dorobic np na kostium

ale serwer jest swietny i jutro na niego wracam;)

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Dopytałem się innych graczy i nie mają podobnego problemu, więc to musi być coś po Twojej stronie. Spróbuj złapać mnie na TS, najlepiej poke z Twoim nickiem, abym wiedział, że to Ty ;)

juz wiem o co chodzi, na ch3 tylko cofa, inne ch sa okej, nie wiem czy tylko u mnie, ale na ch2 nie dziala mi atlantyda v2.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

coś strona nie pyka i jak tu konto założyć xD

Strona chodzi dobrze. Sprawdź teraz, ew. wyczyść cookies.

Opublikowano

najgorsze jest to, ze na dreikonie nie ma stalego sposobu na zarobek

w sensie, ze nie ma czegos na czym idzie sie dorobic np na kostium

ale serwer jest swietny i jutro na niego wracam;)

No to raczej zaleta, że nie ma jednego objawionego sposobu na zarobek, miejsca, które ciągle jest oblegane i trzeba kombinować jak tu zarobić.

Opublikowano

Dużo ludzi na serwerze, polecacie serwer? Administracja dba o graczy ?

Ludzi na serwerze ok.800 popołudniami, jeden z lepszych easy na rynku. Administracja ma reklamę u Wallandera (myślę, że niedługo dojdzie sporo graczy), dodatkowo True pisał, że ma być reklama u innych youtuberów. Zdecydowanie polecam zagrać:)

Opublikowano

nadal czekam na rozwiązanie nie uruchamiającego sie klienta/paczera :// mam avasta, jeden dysk (tylko systemowy), uruchamiam jako admin, any1 halp?

Spróbuj zaktualizować system przez Windows Update, wyłączyć wszystkie antywirusy itp. oraz zapobiegawczo ściągnąć program CClaner przeskanowąć nim rejestr i naprawić problemy.

pIOuQ29.png

Opublikowano

Serwer zmierza w dobrym kierunku.Graczy z dnia na dzien coraz wiecej.Niestety zazwyczaj jest tak,ze gdy youtuber konczy nagrywac,zmienia serwer ludzie ida za nim jakby nie mieli swojego rozumu.Wychodzi na to,ze takie osoby nie graja dlatego,ze serwer im sie podoba lecz z powodu faktu,iz gra na nim ich mentor.

Moim zdaniem jest to sztuczne ''pompowanie'' serwera,bo migracja predzej czy poniej bedzie widoczna.

Srij9JT.png

Opublikowano

Serwer zmierza w dobrym kierunku.Graczy z dnia na dzien coraz wiecej.Niestety zazwyczaj jest tak,ze gdy youtuber konczy nagrywac,zmienia serwer ludzie ida za nim jakby nie mieli swojego rozumu.Wychodzi na to,ze takie osoby nie graja dlatego,ze serwer im sie podoba lecz z powodu faktu,iz gra na nim ich mentor.

Moim zdaniem jest to sztuczne ''pompowanie'' serwera,bo migracja predzej czy poniej bedzie widoczna.

Masz racje,ale zawsze lepsze to niż nic.Prezka z MPC tez w mniejszym stopniu przyczynia sie do promowania serwera,moim zdaniem serwer jest w porzadku nawet dla nowo rozpoczynajacych gre nie bedzie wiekszym wyzwaniem.

Opublikowano

Nie oszukując się to akurat jest już od zawsze, i tego się nie zmieni, jednakże MY jako administracja dążymy do tego żeby chodź większość graczy którzy przyjdą, zostali u nas i chcieli tu grać mimo zakończenia przykładowo serii jednego z YT. Ale oczywiście będziemy dążyli do tego wraz z całym Teamem aby ta liczba graczy była stała a nawet rosła mimo jakiś zmian w składzie Youtuberskim :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Kiedy sie loguje na stronie wyskakuje mi taki komunikat :

Twoje konto zostało zbanowane !

Powód:
Próba włamania na konto-Odbanowanie za porozumieniem z administracją
Twoje konot zostało zbanowane przez: [GM]Decha

o co tu chodzi? Jakie włamywanie sie ?

Opublikowano

Kiedy sie loguje na stronie wyskakuje mi taki komunikat :

Twoje konto zostało zbanowane !

Powód:

Próba włamania na konto-Odbanowanie za porozumieniem z administracją

Twoje konot zostało zbanowane przez: [GM]Decha

o co tu chodzi? Jakie włamywanie sie ?

Napisz na support.dreikon.pl (w zgłoszeniu podaj login).

pIOuQ29.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...