Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uważam że gospodarka zmieniła sie na lepsze poniewaz ceny ulepek spadly mniejwiecej o polowe a itemy z IS mocno potanialy i teraz gracze maja za grosze itemy ktore kiedys byly drogie.

Tylko, że forma zarobku też spadła więc jest wyrównane 

kiedyś było drogo - zarabiało się dużo  - na samych symbolach i medalach dało się zarobić 

teraz jest tanio - zarabia się mało  

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzieki za zapierdolenie naszej pracy ;) Coz za wspaniałomyślność. 

695321410083498267575.png

Przecież to jest kupione. xD Brawo za wspaniałomyślność.. 

Wracaj na swój ''przekręt'' serwer. 

Opublikowano

Przecież to jest kupione. xD Brawo za wspaniałomyślność.. 

Wracaj na swój ''przekręt'' serwer. 

Kupione? Interesujące. To moje dzieło i krzywego, które robilismy na Revential, a pozniej wykorzystalismy to na Ascarialu. Mozesz sobie nawet grafiki porównać, bo z Dreikonem to nie ma nic wspolnego :)

W pierwszej wersji wyglądało to tak. Wersja ktora widzicie na screenie wyzej została przystosowana specjalnie pod Ascarial. Proszę, a Ty idz dalej p******** głupoty:

http://www.mpcforum.pl/topic/974479-ss-nowy-panel-postaci-reventialpl/

Jeszcze tutaj screenshot z wersją Reventialową z sierpnia 2013.

988236_398357513601701_789822726_n.jpg

Opublikowano

Kupione? Interesujące. To moje dzieło i krzywego, które robilismy na Revential, a pozniej wykorzystalismy to na Ascarialu. Mozesz sobie nawet grafiki porównać, bo z Dreikonem to nie ma nic wspolnego :)

Z tego co wiem, aczkolwiek mogę się mylić zostało to kupione od Endymiona.

I to już kupe czasu temu.. dziwne, że dopiero teraz to zauważyłeś. 

Opublikowano

W pierwszej wersji wyglądało to tak. Wersja ktora widzicie na screenie wyzej została przystosowana specjalnie pod Ascarial. Proszę, a Ty idz dalej p******** głupoty:

http://www.mpcforum.pl/topic/974479-ss-nowy-panel-postaci-reventialpl/

Jeszcze tutaj screenshot z wersją Reventialową z sierpnia 2013.

988236_398357513601701_789822726_n.jpg

miej pretensje to swojego kolegi endymiona, bo niego kupili

Opublikowano

Adrianowi pamięć szwankuje. :P Spiny ma nie być, True się odezwał do mnie odnośnie tego panelu i kupił to od Krzywego. That's all. Przepraszam za zachowanie Azprime, powodzenia w dalszym prowadzeniu serwera.

Opublikowano

Adrianowi pamięć szwankuje. :P Spiny ma nie być, True się odezwał do mnie odnośnie tego panelu i kupił to od Krzywego. That's all. Przepraszam za zachowanie Azprime, powodzenia w dalszym prowadzeniu serwera.

Tak to juz jest, jak sprzedaje sie prace ziomka i sie nic mu o tym nie mowi  B)

aw. pety sa dalej na start?

Opublikowano

Tak to jest jak się ma wyjebane na wszystko co dotyczy ascarialu poza wypłatami i zgarnianiem hajsu. ;) Po co Cie wgl informować jak miałeś wszystko w d***e i ważne by na proficie się cyfry zgadzały?

Opublikowano

Otwieram popcorn !

@topic

Przedmówcy mają racje mało się zarabia, teraz będzie jeszcze mniej graczy więc lipton ogólnie. 

jak zyc panie tusk, dej troche

aw. ile yang dropi na dzikich psach?

Opublikowano

68588671586949528642.jpg

23.09.2014  - 10.11.2014

Status: OPEN, nie chce już nawet odzyskać tego, ale chce pokazać że administracja ma już wyjebane. Zostało nadal tyle samo graczy  i już mają w d***e sprawdzanie zgłoszeń ^^ (bez obrazy)

61487_10201049932547461_1025965916_n.jpg

Opublikowano

68588671586949528642.jpg

23.09.2014  - 10.11.2014

Status: OPEN, nie chce już nawet odzyskać tego, ale chce pokazać że administracja ma już wyjebane. Zostało nadal tyle samo graczy  i już mają w d***e sprawdzanie zgłoszeń ^^ (bez obrazy)

To powiem Ci, że szybki jesteś... już daaawno nie sprawdzają tych zgłoszeń, bo nadal gra tyle ludzi co przed cofką. Konta/postaci/lvl'a nigdy nie odzyskasz, ja się z tym pogodziłem. 

Opublikowano

68588671586949528642.jpg

23.09.2014  - 10.11.2014

a jak bylo na asc*rialu? duzo ludu = malo zainteresowania, a teraz zobacz jak gra tylko 1k(pewnie tylu nie ma) to azprime ciagle siedzi w temaciexDDD

to samo bedzie na dreikon i smialo moge powiedziec, ze za miesiac bo walander konczy serie :p

Opublikowano

a jak bylo na asc*rialu? duzo ludu = malo zainteresowania, a teraz zobacz jak gra tylko 1k(pewnie tylu nie ma) to azprime ciagle siedzi w temaciexDDD

to samo bedzie na dreikon i smialo moge powiedziec, ze za miesiac bo walander konczy serie :P

To powiem Ci, że szybki jesteś... już daaawno nie sprawdzają tych zgłoszeń, bo nadal gra tyle ludzi co przed cofką. Konta/postaci/lvl'a nigdy nie odzyskasz, ja się z tym pogodziłem. 

Czyli mówisz że mało zainteresowania z naszej strony?

Troszkę zabawne..

Ciągle jesteśmy na TS, przygotowujemy aktualizację oraz kilka kolejnych nowości,na support trzeba przyznać trochę się czeka ale staramy się z azoomem przyśpieszyć odpowiedzi.

Co do Cofki-Wypowiadałem się już milion razy.Oddawałem EQ i oddaje je nadal chodź mogę powiedzieć szczerze że w wolniejszym tempie niż na początku.

Sumarycznie zostało rozpatrzonych ok.600 ticetów ,na oko z 1.3k otwartych.Rozpatruje w wolnych chwilach te mniejsze ticety i coś tam odpisuje aczkolwiek sprawdzałem ostatnio i niestety w jakimś % EQ zwracane jest osobom które konta są juz nie aktywne od jakiegoś czasu dlatego u niektórych "nie widać efektu".

Nie które ticety zajmują mi nawet 1.5h dlatego łatwo nie jest.Zwracam w tempie takim jakim mogę czyt.wolnym czasie ale no niektórzy i tak powiedzą że "nic nie jest robione"....

O serwer ciągle staramy się dbać i dążymy do tego aby liczba graczy utrzymała się na takiej jak jest ew.lekko zmalała ale wciąż była wysoka.

Co do Panów UP (Endymion i Azpire) nie będę się wypowiadał bo Endymion wszystko wyjaśnił, a reszta spraw jakie poruszyli to już bardziej ich prywatna sprawa...

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Czyli mówisz że mało zainteresowania z naszej strony?

Troszkę zabawne..

Ciągle jesteśmy na TS, przygotowujemy aktualizację oraz kilka kolejnych nowości,na support trzeba przyznać trochę się czeka ale staramy się z azoomem przyśpieszyć odpowiedzi.

Co do Cofki-Wypowiadałem się już milion razy.Oddawałem EQ i oddaje je nadal chodź mogę powiedzieć szczerze że w wolniejszym tempie niż na początku.

Sumarycznie zostało rozpatrzonych ok.600 ticetów ,na oko z 1.3k otwartych.Rozpatruje w wolnych chwilach te mniejsze ticety i coś tam odpisuje aczkolwiek sprawdzałem ostatnio i niestety w jakimś % EQ zwracane jest osobom które konta są juz nie aktywne od jakiegoś czasu dlatego u niektórych "nie widać efektu".

Nie które ticety zajmują mi nawet 1.5h dlatego łatwo nie jest.Zwracam w tempie takim jakim mogę czyt.wolnym czasie ale no niektórzy i tak powiedzą że "nic nie jest robione"....

O serwer ciągle staramy się dbać i dążymy do tego aby liczba graczy utrzymała się na takiej jak jest ew.lekko zmalała ale wciąż była wysoka.

Co do Panów UP (Endymion i Azpire) nie będę się wypowiadał bo Endymion wszystko wyjaśnił, a reszta spraw jakie poruszyli to już bardziej ich prywatna sprawa...

Pozdrawiam

True!

Byku cicho tam siedź, bo ty o serwerze nie masz pojęcia a piszesz że aktualizację robisz xD

aw. pety sa dalej na start?

Tak, peta dostajemy na start oraz expimy go do 50 poziomu. 

Polecam i zapraszam ! 

xD 

Opublikowano

Byku cicho tam siedź, bo ty o serwerze nie masz pojęcia a piszesz że aktualizację robisz xD

Tak, peta dostajemy na start oraz expimy go do 50 poziomu. 

Polecam i zapraszam ! 

A Ty GordOnix zamknij dziure bo czytać z zrozumieniem nie umiesz z czym od dłuższego czasu masz problemy:

"przygotowujemy aktualizację"-Liczba mnoga 

A jeśli uważasz że mój wkład w daną aktualizację jest zerowy,to puknij się w główkę i połóż się spać bo co za dużo to nie zdrowo przed komputerem...

Co do Serwera zapraszam oczywiście, na support dot.spraw bieżących dziś wieczorem będę odpisywać więc można oczekiwać odpowiedzi z mojej strony...

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

A Ty GordOnix zamknij dziure bo czytać z zrozumieniem nie umiesz z czym od dłuższego czasu masz problemy:

"przygotowujemy aktualizację"-Liczba mnoga 

A jeśli uważasz że mój wkład w daną aktualizację jest zerowy,to puknij się w główkę i połóż się spać bo co za dużo to nie zdrowo przed komputerem...

Co do Serwera zapraszam oczywiście, na support dot.spraw bieżących dziś wieczorem będę odpisywać więc można oczekiwać odpowiedzi z mojej strony...

Pozdrawiam

True!

True wiesz, że Cię kocham ale nie mogłem się powstrzymać i musiałem to napisać, bo lubię jak się denerwujesz i potem piszesz lekturę farmazonów których nikt nie czyta. A jeżeli o wszystkie aktualizacje to zajmują się nimi gracze m.in Ja, ślepy, siepacz i inni  piszemy co azoom ma zrobić i to robi a ty jedynie inwestujesz w to co Ci azoom powie, np zakup setów czy cuś. 

Serwer oczywiście polecam i zapraszam ;) 

xD 

Opublikowano

True wiesz, że Cię kocham ale nie mogłem się powstrzymać i musiałem to napisać, bo lubię jak się denerwujesz i potem piszesz lekturę farmazonów których nikt nie czyta. A jeżeli o wszystkie aktualizacje to zajmują się nimi gracze m.in Ja, ślepy, siepacz i inni  piszemy co azoom ma zrobić i to robi a ty jedynie inwestujesz w to co Ci azoom powie, np zakup setów czy cuś. 

Serwer oczywiście polecam i zapraszam ;)

nie badz taki hej do przodu bo ci ktos kiedys wypierdoli

Opublikowano

Wczoraj na ts bylem przez chwile i widzialem nazwe :

I to byl on ^^ bo rangi mial wszystkie

"Azoom-juz nie wlasciciel "

Moze ktos wyjasnic? :p

Opublikowano

Moze ktos wyjasnic? :P

To tylko ranga na TS3, sam sobie ją zdjąłem ponieważ ludzie lecieli do mnie ze sprawami dot. ts'a, a tym się nie zajmuję ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

Moze ktos wyjasnic? :P

Azoom siedzi na pupce i pracuje cały czas. I ja świadkiem :P

A propos cofki i zwracania eq, to ja swoje otrzymałem po napisaniu na supporcie. 

ANTY HEJT: NIE, NIE DLATEGO, ŻE JESTEM MODERATOREM -,-

Serwer polecam i zapraszam. Jak jest ekipa to gra się świetnie <3333

Opublikowano

Jaka jest różnica między kostiumem dreikon M i kostiumem dreikon 2m :)? Jeśli nie tutaj to proszę o odpowiedź na PW.

Obiecuje dyskretność. Nikomu nie podam tego info.

Opublikowano

Jaka jest różnica między kostiumem dreikon M i kostiumem dreikon 2m :)? Jeśli nie tutaj to proszę o odpowiedź na PW.

Obiecuje dyskretność. Nikomu nie podam tego info.

Różnica.. wyglądu? Zgadłem? xD

A tak szczerze, kostium dreikon 2m nie istnieje. ( Przynajmniej nigdy go nie widziałem na oczy ) nawet specjalnie sprawdziłem IS..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...