Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się porobiło? :P Gram a tu nagle Yeb, serwer nii działczy;x Wiecie coś na ten temat? :P

Aktualizacja ;) dodali pasy które możemy kupić u handlarki za 500kk ulepsza się je ja biżuterię. 

xD 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są tylko na 220?

Są na takie same lv co bizuterie. Na 70lv sa u handlarki, dalej na 100, 135, 175, 205, 220lv podczas ulepszania.

Opublikowano

Są na takie same lv co bizuterie. Na 70lv sa u handlarki, dalej na 100, 135, 175, 205, 220lv podczas ulepszania.

Dodam tyle, że ulepszacze z plusem wytwarza się u Kowala. 

xD 

Opublikowano

Mam nadzieję, że administracja zrobi coś w kierunku zatrzymania tutaj graczy gdy Wallander zakończy serię ( zostały 2 odcinki ), bo inaczej będzie tak samo jak na asca*ialu... A sytuacja tutaj nie wygląda kolorowo patrząc np na gospodarkę serwera...  Ceny są strasznie niskie, więc nie ma jak zarobić...

Opublikowano

To Wallander kończy już serię? Słyszałem że może max lvl zostanie zwiększony, to prawda ?

Tak, 2-3 odc i zaczyna nowy serwer.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Mam nadzieję, że administracja zrobi coś w kierunku zatrzymania tutaj graczy gdy Wallander zakończy serię ( zostały 2 odcinki ), bo inaczej będzie tak samo jak na asca*ialu... A sytuacja tutaj nie wygląda kolorowo patrząc np na gospodarkę serwera...  Ceny są strasznie niskie, więc nie ma jak zarobić...

To Wallander kończy już serię? Słyszałem że może max lvl zostanie zwiększony, to prawda ?

Akurat my jako administracja nie mamy raczej większego względu na gospodarkę serwera ,my zajmujemy się sprawami ogólnymi serwera.

A serwera jak widać nie olewamy :)

Wprowadziliśmy pasy oraz już niedługo będzie ciekawy event na Hallowen :)

Max.Lvl zostanie zwiększony również niedługo, jednakże tak jak ktoś pisał Wallander planuje za 2-3 odcinki zakończyć serie :)

Lecz dostaramy wszelkich starań aby ta liczba graczy utrzymała się jak najdłużej :)

Pozdrawiam

True!

Opublikowano

Akurat my jako administracja nie mamy raczej większego względu na gospodarkę serwera ,my zajmujemy się sprawami ogólnymi serwera.

A serwera jak widać nie olewamy :)

Wprowadziliśmy pasy oraz już niedługo będzie ciekawy event na Hallowen :)

Max.Lvl zostanie zwiększony również niedługo, jednakże tak jak ktoś pisał Wallander planuje za 2-3 odcinki zakończyć serie :)

Lecz dostaramy wszelkich starań aby ta liczba graczy utrzymała się jak najdłużej :)

Pozdrawiam

True!

Z tym,ze to wlasnie wy ja ksztalujecie.Zwiekszenie czestotliwosci respu bossow/metinow,dodanie dodatkowych channeli bylo strzalem w stope.Ulepszacze,na ktore byl duzy popyt teraz zalegaja calymi dniami w shopach.Okazjonlne eventy rowniez przyczyniaja sie do regresji na rynku.Po 1 evencie czlowiek jest ustawiony do konca gry,dlatego jestem ciekaw co wymysleliscie tym razem.

Srij9JT.png

Opublikowano

Z tym,ze to wlasnie wy ja ksztalujecie.Zwiekszenie czestotliwosci respu bossow/metinow,dodanie dodatkowych channeli bylo strzalem w stope.Ulepszacze,na ktore byl duzy popyt teraz zalegaja calymi dniami w shopach.Okazjonlne eventy rowniez przyczyniaja sie do regresji na rynku.Po 1 evencie czlowiek jest ustawiony do konca gry,dlatego jestem ciekaw co wymysleliscie tym razem.

Mam nadzieję że nie kolejne zuo/ event z dropem szkat z ulepkami etc bo w obecnym momencie jak użytkownik @GallAnonim1429 zauważył gospodarka na serverze leży. Ceny są tragiczne, w przeciągu ostatniego miesiąca wszystko poszło w dół 200% a nawet więcej, dla przykładu:

Pustynny bojownik- 5kkk obecnie 500kk- 1000% spadek

Piórko 80kk obecnie 15kk- spadek blisko 400%

Czaszki trolla 5kk, miesiąc temu po 40 sprzedawałem- 800% spadek

Większość ulepszaczy jest teraz nic nie warta, tak samo kostiumy i pety.

217xz.jpg
Opublikowano

No to nic myślałem że jednak wrócę ale widać że coś się źle dzieje, skoro są odgłosy że gospodarka upada więc zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...