Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pobrałem clienta bo pomyślałem żeby znowu zagrać.. wchodzę na konto a tutaj czysto :( Itemy z isu za około 50zł ukradzione + całe eq na powyżej 120 lvl. W życiu nikomu passów nie podawałem, keyloggera też żadnego nie miałem... Ciekawe w jaki sposób ktoś wbił mi na konto -_-

Opublikowano

Pobrałem clienta bo pomyślałem żeby znowu zagrać.. wchodzę na konto a tutaj czysto :( Itemy z isu za około 50zł ukradzione + całe eq na powyżej 120 lvl. W życiu nikomu passów nie podawałem, keyloggera też żadnego nie miałem... Ciekawe w jaki sposób ktoś wbił mi na konto -_-

Sugerujesz że okradła Ciebie administracja, dobrze rozumiem ? Nie mam zielonego pojęcia w jaki sposób zostałeś okradziony, zapewne miałeś na innych serwerze te same passy, baza wyciekła i twoje passy powędrowały w wirtualnym świecie i tyle w temacie. Polecam serwer. 

xD 

Opublikowano

Sugerujesz że okradła Ciebie administracja, dobrze rozumiem ? Nie mam zielonego pojęcia w jaki sposób zostałeś okradziony, zapewne miałeś na innych serwerze te same passy, baza wyciekła i twoje passy powędrowały w wirtualnym świecie i tyle w temacie. Polecam serwer. 

nie sugeruję że okradła mnie administracja... może masz rację że gdzieś na jakimś serwie wyciekła baza danych i to dlatego :| 

Opublikowano

Warto zaczynać grać od zera? :)

Jak się nudzisz i szukasz serwera na dłużej z fajnymi nowościami to tak, aczkolwiek gra potem staje się nudna i monotonna. 

Opublikowano

Mam pytanie, czy ktos czyta ten pierniczony support ? Napisalem do azooma na supporcie, na mpc a nawet dorwalem jego gg i na niczym nie odpisze ;-;

Opublikowano

Ile wynosi czas respu bossow na mapkach 145/160/175/190/205 ?

Trochę spadło, kiedyś grało po 2.5k jak nagrywali na YT. 

Teraz gra może 1.2-1.5k, ale to i tak świetny wynik. 

Polecam. 

Opublikowano
Przypominam że jutro o godzinie 20:00 na TeamSpeaku TsGames**l a już niedługo G4Y odbędzie się event o nazwie 'Zadaj Pytanie Bonusowi".

Będziecie mieli okazję zadać pytanie znanemu większości z was zapewne BONUSowi BGC .

Zapraszamy was serdecznie 

IP TS3-Podany na stronie Dreikon.pl

Pozdrawiamy

Team Dreikon.pl

Opublikowano

Czy mi się wydaje czy gra coraz to mniej osób? Mocno spadła ilość online?

No niestety takie czasy, serwerów startuje dnia na dzień coraz więcej i ludzie zamiast grać na jednym to przechodzą serwer na serwer. W tej chwili jest 1,2-1,5k więc nie jest tak źle. I tak szczerze mówiąc czy grało 2,5k czy gra teraz te 1,5k wojen tak czy siak nie ma, zadym również strasznie mało. Dobre Czasy dreikona już dawno minęły, takie jest moje zdanie, ale oczywiście serwer polecam. 

xD 

Opublikowano

Serwer lipa monotonny miała być aktualizacja z 235lvl już z miech temu lecz nadal jej nie ma strasznie monotonny i bez sensu . Dzieki yt się trochę wybil lecz teraz pewnie wroca czasy ze bd 250-350os online . Ogolnie serwera NIE POLECAM jest dużo innych fajniejszych serwerow na których możemy grac

ZZZ

Opublikowano

Najlepszy serwer w Polsce easy

Polecam jak najbardziej ;)

Teraz powstaje wiele serwerow i 2/3 z nich pada , albo sa pobugowane a taki dreikon stoi juz rok i pięknie chodzi :)

Opublikowano

Serwer lipa monotonny miała być aktualizacja z 235lvl już z miech temu lecz nadal jej nie ma strasznie monotonny i bez sensu . Dzieki yt się trochę wybil lecz teraz pewnie wroca czasy ze bd 250-350os online . Ogolnie serwera NIE POLECAM jest dużo innych fajniejszych serwerow na których możemy grac

Miesiąc temu ? Jako GMowi, przez głowę mi to nie przeszło :P Za 1-2 miesiące może.

Opublikowano

Miesiąc temu ? Jako GMowi, przez głowę mi to nie przeszło :P Za 1-2 miesiące może.

co ty gadasz jak na początku stycznia miałą być aktualizacja na 235 lvl

Opublikowano

Takie mam wrażenie, że ludzie odchodzą z dreikona.

Sporo nowych serwerów startuje, dlatego. Ale spokojnie wejdzie jakaś większa aktualizacja i wrócą ;) 

Polecam. 

xD 

Opublikowano

GordOnix mam Pytanie kim ty jesteś :D? nick na tsie itp :D? a po 2 czekam na aktualizacje i jakieś eventy bym prosił

Starym graczem dreikona :D na ts dreikona nie wchodzę, także tam mnie nie spotkasz ale używam tego samego nicku co na mpc. Co do aktualizacji, to niby niedługo mają wejść nowe questy, no nic zobaczymy. 

xD 

Opublikowano

Gordonix lizusie :c

Liczba nieco spadla. Serwer dobry ale jak kazdy kiedys sie nudzi.

Aktualizacje bardzo dobre np. Pasy. utrzymaly rynek

Magia tego serwera jest is- wszystko na staly czas

Opublikowano

Poleeeeeeeeecam, wróciłem po prawie 3 miesięcznej przewie. 

Do zobaczenia w grze. ^^

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...