Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wygląda teraz gospodarka ?

Ile teraz jest wart taka Pieczęć Renifera lub Hwang M ŚR lub UM ?

Hwangi dla kobiety po 200kk a dla faceta z 350-400kk co do renifera, dawno nie widziałem by ktoś sellał, także nie wiem ;d ale nie ma co się dziwić dropił on tylko na święta bożego narodzenia rok temu. 

@ a no racja z ox też ;p 

xD 

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hwangi dla kobiety po 200kk a dla faceta z 350-400kk co do renifera, dawno nie widziałem by ktoś sellał, także nie wiem ;d ale nie ma co się dziwić dropił on tylko na święta bożego narodzenia rok temu. 

To ceny spadły z tego co napisałeś.

Z tego co pamiętam to przecież z OX można było zdobyć pieczęć renifera, z skrzynki można było wylosować renifera..

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

To ceny spadły z tego co napisałeś.

Z tego co pamiętam to przecież z OX można było zdobyć pieczęć renifera, z skrzynki można było wylosować renifera..

Hwangi spadly z 800kk na 300kk, wiec sam widzisz jak wyglada gospodarka :) Rozowe medale spadly z 15 na 1,5kk..

Co do renifera przed spadkiem widzialem za 1,5kkk po spadku ani jednego nie spotkalem..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Hwangi spadly z 800kk na 300kk, wiec sam widzisz jak wyglada gospodarka :) Rozowe medale spadly z 15 na 1,5kk..

Co do renifera przed spadkiem widzialem za 1,5kkk po spadku ani jednego nie spotkalem..

To masakryczne wygląda ta gospodarka, kurde;/ Zrobiłem sobie trochę przerwy od serwera z myślą, że jak wrócę to chociaż unikaty będą droższe niż były wcześniej a tutaj klapa ;/

Powiedzcie mi, czy te kostiumy, pety, fryzury co dropią z eventu który aktualnie trwa to zostają na zawsze czy są czasowe ? 

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

To masakryczne wygląda ta gospodarka, kurde;/ Zrobiłem sobie trochę przerwy od serwera z myślą, że jak wrócę to chociaż unikaty będą droższe niż były wcześniej a tutaj klapa ;/

Powiedzcie mi, czy te kostiumy, pety, fryzury co dropią z eventu który aktualnie trwa to zostają na zawsze czy są czasowe ?

Na stałe.

Srij9JT.png

Opublikowano

Was też ciągle wywala a potem nie możecie się zalogować? Strasznie zlagowany serwer. Nie mówcie że wina neta bo robię inne rzeczy i działa normalnie, sprawdzałem nawet speedtest i mam 6 mega, tylko z serwerem są jakieś problemy

<3

Opublikowano

Was też ciągle wywala a potem nie możecie się zalogować? Strasznie zlagowany serwer. Nie mówcie że wina neta bo robię inne rzeczy i działa normalnie, sprawdzałem nawet speedtest i mam 6 mega, tylko z serwerem są jakieś problemy

Też mam problemy :s

Większość serwerów teraz ma ściny, wina OVH. 

Opublikowano

Był kiedyś zmniejszany drop yang? Bo na yt są różne filmiki o zarabianiu z 2013 i na jednym koleś pokazuje jak ze spota szponów w v2 dropi mu po kilka - kilkanaście kk, mówi, że kilka bryłek (400 czy tam 500kk) wyrabiał w 1h.Teraz ledwo 100k dropi..Jak ktoś grał w 2013 i nazbierał sobie bryłek i teraz wrócił, to niezłą ma frajdę przez te niskie ceny...

Opublikowano

Był kiedyś zmniejszany drop yang? Bo na yt są różne filmiki o zarabianiu z 2013 i na jednym koleś pokazuje jak ze spota szponów w v2 dropi mu po kilka - kilkanaście kk, mówi, że kilka bryłek (400 czy tam 500kk) wyrabiał w 1h.Teraz ledwo 100k dropi..Jak ktoś grał w 2013 i nazbierał sobie bryłek i teraz wrócił, to niezłą ma frajdę przez te niskie ceny...

Jak mówią, że ceny spadły to jaka jest frajda ?

Ja właśnie mam w h*j i troche hwangów czy też pieczęci i ulepek które nazbierałem od początku istnienia tego serwera, a teraz się dowiaduje, że wszystko staniało ;/

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Otóż nie, bo gdy było przejście na Source to każdemu z np. 500kk w ekwipunku zostało 5kk. To samo z bryłkami, były 500kk, po zmianie na Source zostały w eq bryłki 5kk, więc nie patrz na drop yang ze starego Dreikona :>

1377531174-U173186.png
Opublikowano

A no dobra nie wiedziałem o tym.Widzę, że wcześniej cena zmianek też nie wiedzieć po co była droga, ale swobodnie expiąc można było spokojnie te 2-6kk uzbierać do 30 lvla a teraz muszę blokować sobie expa, żeby uzbierać te 100k w m1 i mieć na fmsa sr 40+, więc w sumie lepiej było jak więcej tej kasy dropiło nie wiem po co to zmienili.

Opublikowano

Wy nie macie/mieliście problemu z klientem z strony głównej Dreikona ?

Ja już pobieram czwartego klienta, problem mam taki, że po odpaleniu dreikona wyskakuje błąd a po włączeniu patach nie chce się do końca zainstalować i wyskakuje błąd.

Teraz pobieram czwartego, na kompie i na lapku takie same błędy wyskakują ;/

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Myślałem, że tutaj wrócę, po dość długiej przerwie. Wróciłem, popatrzyłem. Podjąłem dalszą decyzję o kontynuowaniu rozgrywki. Niestety, dla mnie ten serwer jest za trudny. Trzeba sie naprawdę namęczyć by coś zdobyć. No cóż, mój czas minął, ale są inni gracze, którzy napewno z miłą chęcią będą chcieli rozpoczać tutaj swoją przygodę. ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Myślałem, że tutaj wrócę, po dość długiej przerwie. Wróciłem, popatrzyłem. Podjąłem dalszą decyzję o kontynuowaniu rozgrywki. Niestety, dla mnie ten serwer jest za trudny. Trzeba sie naprawdę namęczyć by coś zdobyć. No cóż, mój czas minął, ale są inni gracze, którzy napewno z miłą chęcią będą chcieli rozpoczać tutaj swoją przygodę. ;)

To mamy podzielne zdanie, mi się nie chce wchodzić na serwer ponieważ jest zbyt prosty każdą aktualizację co wejdzie zrobię w 2 dni, jedynie co mi pozostaje to czekać na wojny lub nawalać się w m1. No ale wydaje mi się, że jest to wina tego że na serwerze gram od roku i już mi się znudził. Co do gospodarki to racja teraz zarobić jest strasznie ciężko, sprzedać ulepszacze to istny problem, no chyba że jakoś drastycznie tanio, no ale wtedy nici z zarobku. 

xD 

Opublikowano

Po 3 tyg grania stwierdziłem, że ten serwer jest nudny i monotonny. Jest prosty, po prostu.

Zrobiłem full perf eq( klasowe,3x wojenne) na 205 lvl/220 lvl i odechciało mi się grać, nic się nie dzieje..

Nie rozumiem, gra tyle ludzi i praktycznie nie widzę żadnych wojen na serwerze, dlaczego?

Ten serwer opiera się tylko na zrobieniu eq i wbiciu lvl'a, potem nie ma NIC. Zostaje Ci nawalanie typków w m1..

Ale oczywiście wszystkich zapraszam na serwer, póki co nie ma lepszego bardziej dopracowanego serwera EASY.

Opublikowano

Takie, pytanie jak szybko wydropić ulepki np. na itemy na 130lvl.

I jak się można, tu dorobić?

Wybijać bossy na owej mapie ;) a jak zarobić ? hm, sprzedawanie  ulepszaczy, kopa rud, bonowanie itemów i korzystanie z eventów i tyle. 

xD 

Opublikowano

Wybijać bossy na owej mapie ;) a jak zarobić ? hm, sprzedawanie  ulepszaczy, kopa rud, bonowanie itemów i korzystanie z eventów i tyle.

@GordOnix ;) Dzięki, i jeszcze takie pytanko, co zakładać na mapie od 130lvl PD i rękawice czy PD i złotą monetę?

Opublikowano

@GordOnix ;) Dzięki, i jeszcze takie pytanko, co zakładać na mapie od 130lvl PD i rękawice czy PD i złotą monetę?

Hajsu za wiele to nie leci, a rękawica mało Ci tak szczerze da. Ja zawsze expiłem PD + amulety potwora lub PPK. 

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...