Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Nowy panel postaci - Revential.pl

'Harper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Endymion prosił aby wstawić bo ma bana i sam nie może.

Witajcie!

Przedstawianie serwera zaczniemy może od screena z nowego panelu postaci jaki będziecie mogli zobaczyć na Revential. Jest tutaj na razie tylko jedna strona panelu, ale myślę, że tyle wystarczy, w końcu resztę zobaczycie już w grze.
//Endymion

1013062_388023394635113_856992383_n.png

Zapraszamy na fanpage, na którym pojawi się niedługo więcej nowych rzeczy z serwera.

https://www.facebook.com/revential
Opublikowano

Hard z elementami Mediuma. Start ok. 15 Lipca, więcej informacji już niedługo pojawi się w zapowiedzi ;)

zróbcie dobrego harda podobnego do ravi będzie fajnie :)

Opublikowano

po chuj znowu jakies pierodlony hard medium, aj pierdole wypierdalac z tymi serwerami, za duz otego

//Wulgaryzmy + spam

CvS

Opublikowano

po chuj znowu jakies pierodlony hard medium, aj pierdole wypierdalac z tymi serwerami, za duz otego

Nikt nie każe grać Ci przecież na serwerach hard. Jeżeli lubisz serwery easy, gdzie w jeden dzień zdobywasz wszystko, a w drugi kończysz grę bo jest już nudno to myślę, że nie jest to gra dla Ciebie bo takich serwerów nikt nie stawia, gdyż po prostu się nie opłaca.

Opublikowano

Bardzo ładne. ;) Czcionka mi się podoba. Trochę późno start, bo każdy przez wakacje miałby czas na wybicie się, a tak to połowa wakacji z głowy... No ale to już przegięcie. Kolejny hard... Jeszcze z 2 wyjdą do końca lipca i wtedy to będzie porażka. Nie liczcie na dużą ilość graczy, bo nie wszyscy lubią hardy, a teraz jest ich pełno. A ludzie, którzy wolą medium/easy albo 4fun nie mają co robić albo grają na jakiś syfach..

Opublikowano

Bardzo ładne. ;) Czcionka mi się podoba. Trochę późno start, bo każdy przez wakacje miałby czas na wybicie się, a tak to połowa wakacji z głowy... No ale to już przegięcie. Kolejny hard... Jeszcze z 2 wyjdą do końca lipca i wtedy to będzie porażka. Nie liczcie na dużą ilość graczy, bo nie wszyscy lubią hardy, a teraz jest ich pełno. A ludzie, którzy wolą medium/easy albo 4fun nie mają co robić albo grają na jakiś syfach..

Izi są na chwilę. Po tym się znudzą i ludzie idą na hardy, także opłaca się stawiać.

Opublikowano

Nikt nie każe grać Ci przecież na serwerach hard. Jeżeli lubisz serwery easy, gdzie w jeden dzień zdobywasz wszystko, a w drugi kończysz grę bo jest już nudno to myślę, że nie jest to gra dla Ciebie bo takich serwerów nikt nie stawia, gdyż po prostu się nie opłaca.

Opłaca się opłaca. Tylko trzeba wiedzieć jak.

95495145614730418249.png

Opublikowano

Będzie zielarstwo na serwerze czy z niego zrezygnujecie? Tak btw. wygląd bardzo ładny : ) Czcionka jest ok :P

Opublikowano

Będzie zielarstwo na serwerze czy z niego zrezygnujecie? Tak btw. wygląd bardzo ładny : ) Czcionka jest ok :P

Rezygnujemy, chcemy zachować oryginalność Metina w pewnym sensie, ale wprowadzimy również autorskich rzeczy, takich jak nowy panel postaci np. ;)

Opublikowano

Całkiem , całkiem . Czekam na serwer ;)

//Wulgaryzmy + spam

CvS

Mówisz , że jest dużo hardów ? Wymień mi chodziaż dwa porządne hardy ze spoko Administracją ;)

Lubisz serwery typu Xenox gdzie po tygodniu kończysz grę ?

Btw. Kiedy pojawi się zapowiedź ? :)

giphy.gif ­

Opublikowano

Całkiem , całkiem . Czekam na serwer ;)

Mówisz , że jest dużo hardów ? Wymień mi chodziaż dwa porządne hardy ze spoko Administracją ;)

Lubisz serwery typu Xenox gdzie po tygodniu kończysz grę ?

Btw. Kiedy pojawi się zapowiedź ? :)

Xenox gdzie po tygodniu kończysz grę ? Dzieciak w tydzień to ty nawet byś nie zrobił jednej broni.. gdyby nie to że administracja już dawno wbiła w ten serwer i są cały czas od 6 miechów te same bugi to do dziś by to był jeden z najlepszych serwerów...beka

@top Może być ale nic przydatnego tak szczerze...

0bFkqdJ.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...