Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak przedstawia się opieka nad serwerem administracji?

Jak sprawuję się Dagger/Healer w grze?

Czy warto zacząć jako nowy gracz? Czy szukać nowszego serwera?

Ile graczy online?

Opublikowano

Jak przedstawia się opieka nad serwerem administracji?

Jak sprawuję się Dagger/Healer w grze?

Czy warto zacząć jako nowy gracz? Czy szukać nowszego serwera?

Ile graczy online?

1 - w miarę ;d 

2 - klasy są wyrównane ;) a jeżeli chodzi o Heala to jest on jedną z lepszą postaci na wojny, gdyż praktycznie każdy jest ubrany pod woja i ze skili po 100k można wycisnąć na lajcie. 

3 - Szczerze mówiąc, ciężko się zarabia ale warto zacząć, szczególnie teraz ponieważ będzie event na mikołajki - więcej info na stronie

4 - około 1k. 

xD 

Opublikowano

1 - w miarę ;d 

2 - klasy są wyrównane ;) a jeżeli chodzi o Heala to jest on jedną z lepszą postaci na wojny, gdyż praktycznie każdy jest ubrany pod woja i ze skili po 100k można wycisnąć na lajcie. 

3 - Szczerze mówiąc, ciężko się zarabia ale warto zacząć, szczególnie teraz ponieważ będzie event na mikołajki - więcej info na stronie

4 - około 1k. 

Już eq nie oddają?

579571423327107377857.png

Opublikowano

Jaki sposób DOBREGO zarobku? Bodziak 130, daję radę wszędzie na poprzednich mapach bez problemu :p

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Jaki sposób DOBREGO zarobku? Bodziak 130, daję radę wszędzie na poprzednich mapach bez problemu :P

Dobij 145 i idz na mapke od 145 na bossa i drop fioletowe skaly, na to wydaje mi sie ze ciagle jest branie i tanie tez nie sa.

Opublikowano

Można się jeszcze jakoś skontaktować z Azoomem oprócz tsa/supportu/pw na forum?

Mam dość poważny problem, a na supporcie nie dostaje już odpowiedzi.

Opublikowano

Opłaca sie Tutaj grac

Tak, opłaca.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Doszedl pet z silnym i odp na klasy.

Pytanie brzmi - czy mozna posiadac naraz 2 peta? Tzn. wiem, ze max 1 przywolany ale moge je przywolywac oba na zmiane? Bo z tego co pamietam baobao trza bylo permamentnie zamienic na peta kasujac poprzedniego.

I czy jesli mam bao bao to jego stare bonusy automatycznie zmienily sie w nowe bonusy?

Opublikowano

Doszedl pet z silnym i odp na klasy.

Pytanie brzmi - czy mozna posiadac naraz 2 peta? Tzn. wiem, ze max 1 przywolany ale moge je przywolywac oba na zmiane? Bo z tego co pamietam baobao trza bylo permamentnie zamienic na peta kasujac poprzedniego.

I czy jesli mam bao bao to jego stare bonusy automatycznie zmienily sie w nowe bonusy?

Tak mozesz miec teraz 2 pety i przywolywac je na zmiane. Bao Bao jest teraz petem do pvm ma wbudowane bonusy + te co mozna zmieniac.

Opublikowano

Max lvl z eq i is jak bys mial mozna wbic w +/- 3k minut, ale serwer dla mnie jest nudny bo na max lv nie ma nic do roboty wojen itp. Polecam poczekac i wbic na Invorie s2, Ascarial s2, Thespie

Opublikowano

Max lvl z eq i is jak bys mial mozna wbic w +/- 3k minut, ale serwer dla mnie jest nudny bo na max lv nie ma nic do roboty wojen itp. Polecam poczekac i wbic na Invorie s2, Ascarial s2, Thespie

Jest co robić, jest jedna gildia której nikt jakoś pokonać nie może. ^^ 

Po co reklamujesz owe syfy tutaj? :) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

Mam pytanko : mam bao bao do expa , to jak będę chciał mieć peta pvp , to bony w bao bao się zmieną na takie same co mam w pacie pvp ? czy zostaną takie same co mam teraz w bao ?  ( Bo tak mi kolega tłumaczył ) 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam pytanko : mam bao bao do expa , to jak będę chciał mieć peta pvp , to bony w bao bao się zmieną na takie same co mam w pacie pvp ? czy zostaną takie same co mam teraz w bao ?  ( Bo tak mi kolega tłumaczył ) 

Tak, zmienią się bony.

Takie jakie masz bony w Bao, to będziesz miał takie same w pecie do pvp. 

Polecam. 

2e6ftab.png

Opublikowano

Polecam, grałem w pierwszym miesiącu serwera i było rozkoszą. Niedawno wróciłem na stare śmieci i nie pożałowałem, bo rozwinął się z czasem na 'metinowskie arcydzieło'. Takie serwery pozostawiają ryskę w historii metina. Jeśli znajduje się osoba, która nie grała na owym serwerze, to musi spróbować. :)

Opublikowano

Polecam, grałem, nie załuję, wbiłem 3x 220 poziom (Body, Mental, Smok).

Jeden z lepszych prywatnych serwerów Metin2.

Opublikowano

Na cofkę był oddzielny support i nadal jest. I ja go nie sprawdzam bo i tak nie mogę nic w tym kierunku robić.

Support (nie ten z cofki) sprawdzam 1-2 razy dziennie. Lecz są sprawy których nie załatwię (np. zmiany maila / oddawanie znikniętych itemków) I z tym najczęściej długo schodzi. Jednak jeśli ktoś długo czekał na odpowiedź na support.dreikon.pl/support/ to pewnie otrzymał już odpowiedź :)

Co do eventu na święta bo pewnie was to zastanawia.

Będzie :)

I będzie troszkę inny drop niż ze skarpetek. 

Gospodarka? 

Ceny już poprawiły się po ostatnich eventach (duży drop yang ze skarpetek i piratów Tanaka na evencie)

Pety pvp po 500kk, bao 300. Ulepki 10-20+. Jest dobrze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...