Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie jeśli chodzi o rynek to staniało wszystko, tanio sprzedajesz i tanio kupujesz. Sytuacja wcześniej czy później się unormuje, zawsze tak jest  ;)

A jeszcze kilkanaście stron temu ludzie narzekali, że wszystko jest drogie  xD

pIOuQ29.png

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakto jest z tymi ulepszaczami w tej grze ? Lecą jakoś szybko ? Da sie w dzień poulepszać całe eq by tylko botowaniem się go zająć, czy jak to teraz jest ?

34842.png

32469.png

zawsze gram jako: MacGyver / Vanirre / GearsOfWar / Hrabia / Hrabina / Chicarito / Shepard / Garrus.

Opublikowano

Jakto jest z tymi ulepszaczami w tej grze ? Lecą jakoś szybko ? Da sie w dzień poulepszać całe eq by tylko botowaniem się go zająć, czy jak to teraz jest ?

Jak w jeden dzień poulepszać eq??a Lvl sobie dokupisz rozumiem?Ulepszacze są tańsze od zupek chińskich jeśli kupisz konto to w jeden dzień możesz zrobić eq,to jest zależne ile czasu będziesz grał.

Opublikowano

Jak w jeden dzień poulepszać eq??a Lvl sobie dokupisz rozumiem?Ulepszacze są tańsze od zupek chińskich jeśli kupisz konto to w jeden dzień możesz zrobić eq,to jest zależne ile czasu będziesz grał.

Nie pytałem o lv, tylko o drop ulepszaczy. Ale skoro mi mówisz, że są bardzo tanie i bardzo ogólnodostępne, to dziękuję Ci uprzejmie.

Jeszcze inne pytanie: nie ma tu " rozdawania eq " od GM-ów, lagów, serwer działa stabilnie przez większość czasu i czy opłaca mi się tutaj zaczynać zabawę ?

34842.png

32469.png

zawsze gram jako: MacGyver / Vanirre / GearsOfWar / Hrabia / Hrabina / Chicarito / Shepard / Garrus.

Opublikowano

Nie pytałem o lv, tylko o drop ulepszaczy. Ale skoro mi mówisz, że są bardzo tanie i bardzo ogólnodostępne, to dziękuję Ci uprzejmie.

Jeszcze inne pytanie: nie ma tu " rozdawania eq " od GM-ów, lagów, serwer działa stabilnie przez większość czasu i czy opłaca mi się tutaj zaczynać zabawę ?

Tego typu rzeczy na serwerze raczej nie ma, a zaczynać oczywiście zawsze warto, serwer działa bez zarzutu.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Mam pytanie,czy będzie jakiś event dropu np. dyń czy czegoś w tym rodzaju jakoś niedługo??

Tak, azoom coś przygotował na Halloween, zapewne jutro pojawią się informację na stronie głównej. 

xD 

Opublikowano

Cos nie widze jakichkolwiek info na temat eventu haloween, a podobno mial byc...

Ploty chodziły że dzisiaj miała być informacja ...

Jest dopiero 9 rano, także mają jeszcze cały dzień na dodanie informacje o owym wydarzeniu. Azoom przyjdzie że szkoły i pewnie doda info a event ma być włączony od północy. 

xD 

Opublikowano

ile teraz graczy?

da się w końcu złapać metina i normalnie go ubić bez ksucia? mowa tu o 100, 115, 130, 145

Teraz licznik pokazuje 1700 online, ale on jakiś popsuty jest, lecz w godzinach wieczornych tyle ludzi jest na pewno.

Metki na mapach 100/130/145 da radę ubić spokojnie, lecz na mapce 115 już tak kolorowo nie jest, lecz da się przy odrobinie szczęścia sporo metków sklepać.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Teraz licznik pokazuje 1700 online, ale on jakiś popsuty jest, lecz w godzinach wieczornych tyle ludzi jest na pewno.

Metki na mapach 100/130/145 da radę ubić spokojnie, lecz na mapce 115 już tak kolorowo nie jest, lecz da się przy odrobinie szczęścia sporo metków sklepać.

o tym liczniku to wiem że tak jest, dlatego pytam.

grałem miesiąc temu i miałem maxa, dlatego pytam czy jest łatwo tak jak kiedyś, bo 3 tygodnie temu na CH3, byłem na 3 respach, i 4 osoby metina biły, rozumiem że to gra, ale serio, włączać wolny i jeszcze jak jakieś psychole..

btw. zobacze wpadne potem, dzięki

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Dzień powoli dobiega końca, a informacji o evencie Halloween jak nie ma, tak nie było...

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Dzień powoli dobiega końca, a informacji o evencie Halloween jak nie ma, tak nie było...

Przecież pisałem, że rozpocznie się o północy. Poza tym masz info na stronie głównej. 

xD 

Opublikowano

Przecież pisałem, że rozpocznie się o północy. Poza tym masz info na stronie głównej. 

Do kiedy będzie trwał ? c[: 

bo jutro wiadomo nie każdy będzie siedział 

Opublikowano

o.O Event haloween we Wszystkich Swietych powiadasz.. takie rzeczy tylko na Dreikonie :P I swoja droga to profesjonalne info "event rozpocznie sie o polnocy" ktore widnieje na stronie glownej.. To fajnie, znamy chociaz godzine rozpoczecia, ale dosc nieudolna administracja zapomniala poinformowac na czym event polega. Ups... Mam tylko nadzieje, ze nei bedzie to dropienie dyn z metkow i bossow przez weekend, bo jesli tak to parodia ^_^

ile teraz graczy?

da się w końcu złapać metina i normalnie go ubić bez ksucia? mowa tu o 100, 115, 130, 145

Hm. Graczy dalej duzo. Licznik od tygodnia wskazuje ta sama liczbe, co nei sadze aby swiadczylo o jego bugu, ale raczej o checi ukrycia spadajacej liczby graczy. Mniejsza z tym. Metkow dalej nie ubijesz bo ludzie na nie kampia. Jedynie na mapach 130 i 145 jest w miare lajtowo ( z tego co pamietam :P )

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

o.O Event haloween we Wszystkich Swietych powiadasz.. takie rzeczy tylko na Dreikonie :P I swoja droga to profesjonalne info "event rozpocznie sie o polnocy" ktore widnieje na stronie glownej.. To fajnie, znamy chociaz godzine rozpoczecia, ale dosc nieudolna administracja zapomniala poinformowac na czym event polega. Ups... Mam tylko nadzieje, ze nei bedzie to dropienie dyn z metkow i bossow przez weekend, bo jesli tak to parodia ^_^

Hm. Graczy dalej duzo. Licznik od tygodnia wskazuje ta sama liczbe, co nei sadze aby swiadczylo o jego bugu, ale raczej o checi ukrycia spadajacej liczby graczy. Mniejsza z tym. Metkow dalej nie ubijesz bo ludzie na nie kampia. Jedynie na mapach 130 i 145 jest w miare lajtowo ( z tego co pamietam :P )

Na mapie 160 luzik totalny jest pod względem metinów i bossów - szybko da się nadropić wszytko + alternatywa jaką jest Dungeon od 160 poziomu.

Opublikowano

post-454880-0-91770000-1414829125_thumb.jpg

jeżeli waszym zdaniem to jest 100% na różdżkę to ja radzę się najpierw procentów nauczyć lub coś z tym zrobić żeby naprawdę było 100% :)
już ubiłem ich parę..naście i ani jedna nie poleciała :)

304191415027212454880.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...