Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hajsu za wiele to nie leci, a rękawica mało Ci tak szczerze da. Ja zawsze expiłem PD + amulety potwora lub PPK. 

Dzięki, a dynie dropić z rękawicą?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki, a dynie dropić z rękawicą?

Dynie dropią na ziemie więc tak, poniewaz wtedy dziala rekawica. Nie dzialalaby gdby dynie wpadaly od razu do eq :)

Opublikowano

Nie rozumiem w czym macie problem że serwer jest za łatwy,przecież w podkategorii jest napisane Easy więc czego oczekujecie?Dla graczy którzy lubią się namęczyć jest masa serwerów hard / medium lub Global,ale sam po tylu latach grania na priwach na tym ostatnim bym się nie odnalazł :)

Co do serwera,nie uczęszczam już tutaj,gdyż ceny będą tańsze niż na PL'u.

Opublikowano

Jak na razie najlepszy serwer na którym grałem, ogarnięty Azoom i True interesują się nim i piona im za to. Rozmyślam powrót na niego, lecz nie mam na razie weny na metina...

Opublikowano

Siema,

Oplaca sie zaczynac grac?

Ile ludzi online?

Jest szansa na wybicie? Czy przy pewnym progu lvl jest nudno i trudno i odechciewa sie grac?

Kim gra sie najlepiej? Najlepsze eq? Kim graja najczesciej?

Ktore krolestwo najludniejsze?

Jak tam zainteresowanie serwerem? Ze strony administracji i czy ktos reklamuje serwer na yt?

I czy zbliza sie cos fajnego na serwerze?

Opublikowano

Siema,

Oplaca sie zaczynac grac?

Ile ludzi online?

Jest szansa na wybicie? Czy przy pewnym progu lvl jest nudno i trudno i odechciewa sie grac?

Kim gra sie najlepiej? Najlepsze eq? Kim graja najczesciej?

Ktore krolestwo najludniejsze?

Jak tam zainteresowanie serwerem? Ze strony administracji i czy ktos reklamuje serwer na yt?

I czy zbliza sie cos fajnego na serwerze?

- Tak opłaca się zaczynać 

- około 2k 

- Jest to serwer easy, więc jest w miarę prosty lecz gra sporo osób i ciężko o bossy etc. 

- Klasy są wyrównane, każdy ma szanse z każdym. A najwięcej osób gra Mentalem oraz wp. 

- Jinno

- Interesują się ostatnio weszły nowe pasy i jest event Halloween. Reklamują go m.in Tream, Wallander, kozake, lovisa, respect, Sh4 i wiele wiele innych, także reklama jest spora. 

- Z tego co mi wiadomo, to niedługo wchodzą nowe misje ;) 

xD 

Opublikowano

Po 3 tyg grania stwierdziłem, że ten serwer jest nudny i monotonny. Jest prosty, po prostu.

Zrobiłem full perf eq( klasowe,3x wojenne) na 205 lvl/220 lvl i odechciało mi się grać, nic się nie dzieje..

Nie rozumiem, gra tyle ludzi i praktycznie nie widzę żadnych wojen na serwerze, dlaczego?

Ten serwer opiera się tylko na zrobieniu eq i wbiciu lvl'a, potem nie ma NIC. Zostaje Ci nawalanie typków w m1..

Ale oczywiście wszystkich zapraszam na serwer, póki co nie ma lepszego bardziej dopracowanego serwera EASY.

bo są tylko topowe pseudo gildie, na niższych levelach nikt nie robi wojen chyba wiadomo z jakiego powodu, 205 level nawet smok ogarnie z 20 100 leveli, co nie jest problemem no ale szkoda.

coś mi się wierzyć nie chce że w te 3 tygodnie mimo że to jest możliwe to chyba w trybie no life.

btw. zmieniłbym te okropne sety broni 100-130 te bronie i zbroje to istna pikseloza, mowa tu szczególnie o szamanie i wachlarzach.

polecam grać szamanem, co prawda nie którzy robią abs, ale i tak wali dużo.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ja ogólnie grałem jakoś dwa i poł tygodnia coś takiego z przerwami i stwierdzam , że serwer mimo , że ma dużo nowości itd jest dosyć nudny . Nie chce mi się dzień w dzień dropić expić itd . to nie oznacza , że serwer jest słaby ( większość easy tak wygląda z tym , że dreikon ma dużo nowych systemów itd ) . Na dreikonie lubie sobie pograć np. 2 dni z rzędu dropiąc expić itd potem grać w inna gierke i znów na dreikon coś podropic .

Minusem też jest słaba dostępność metinów i bosów ( trzeba liczyć na szczescie jak sie trafi wolnego metina ) jednak gdy by nie było tak z tymi metinami i boosami to serwer był by bez sensu :)

Opublikowano

Kiedy licznik ogarniecie?;>

Dardo jak tam po baniku ? Oj te cheaty Ci nie służyły jak się biłeś z nami ; /

Opublikowano

Dardo jak tam po baniku ? Oj te cheaty Ci nie służyły jak się biłeś z nami ; /

Dzięki że pytasz  <3  Dobrze,dobrze ;> Tęsknie :rolleyes:

Czerstwe? 8S

Opublikowano

ja również mogę polecić serwer, a zarobić wcale nie jest ciężko jak to mówią im większy lv tym lepszy zarobek:) przez ostatnie ratki co były wyexpiłem sobie nowe konto bufke do 175 zebym sam mógł chodzić na dungeony i nawet szybko można zarobić. kilka wypadów i troche kasy wpada :) 

I mam pytanie do kogoś z większym Lv  :P  czy aby zrobić biżuterie na 205 również główne ulepki będą leciały z dungeonów tych na wiekszy lvl? jak to było na 175?  :D

<3

Opublikowano

ja również mogę polecić serwer, a zarobić wcale nie jest ciężko jak to mówią im większy lv tym lepszy zarobek:) przez ostatnie ratki co były wyexpiłem sobie nowe konto bufke do 175 zebym sam mógł chodzić na dungeony i nawet szybko można zarobić. kilka wypadów i troche kasy wpada :)

I mam pytanie do kogoś z większym Lv  :P  czy aby zrobić biżuterie na 205 również główne ulepki będą leciały z dungeonów tych na wiekszy lvl? jak to było na 175?  :D

Tak i nie, tzn oczy trolla lecą chyba z bossów na nowych mapkach, chociaż co do czaszki to nie jestem pewien czy wgl trzeba na biżu, czy broń/zbr -.- zapomniałem..

Opublikowano

na zrobienie biżu na 205 potrzeba 

Czaszkę Trola - Z głównego bossa z dungeona Lodowe podziemie. 

J.Nieb Medal -  z metków na mapie 190 

Kryształ - z mobków na mapie 190 

Złoty zwój - z bossa na mapie 190 

a na +7/8/9 potrzeba oko trola która leci z mini bossa na dungeonie Lodowe podziemie. 

System ulepszeń jest cały czas na takiej same zasadzie. 

Tak i nie, tzn oczy trolla lecą chyba z bossów na nowych mapkach, chociaż co do czaszki to nie jestem pewien czy wgl trzeba na biżu, czy broń/zbr -.- zapomniałem..

oczy lecą z mini bossa na dungeonie od 190 a czaszki potrzeba na biżu oraz na broń i zbroje ;) 

xD 

Opublikowano

Server jak najbardziej polecam. Cały roczek przegrałem na nim. ;)

Ale, nic nie jest wieczne więc i mi się znudziło. ;p

Ogólnie polecam, dobry, stabilny server. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Polecam, gram od samego startu praktycznie.

Stabilny serwerek i najlepszy easy w Polsce ;)

Polecam jeszcze raz serdecznie.

Polecajcie polecajcie,gdy odejdzie Wallander moze nie byc za ciekawie xD

Wyczytalem na waszym forum,ze planujecie zmodernizowac gildie.Na czym dokladnie bedzie polegala zmiana?

Srij9JT.png

Opublikowano

Polecajcie polecajcie,gdy odejdzie Wallander moze nie byc za ciekawie xD

Wyczytalem na waszym forum,ze planujecie zmodernizowac gildie.Na czym dokladnie bedzie polegala zmiana?

Zostaną Ci co tu grali (stałe osoby) oraz osoby którym serwer przypadł im do gustu, po co na serwerze gracze którzy grają dlatego, bo nagrywa na nim jakiś youtuber ? I tak ta reklama gówno dała, w tym czasie nie powstały żadne nowe mocne Gildie, wojny biorą te same Gildię które są od dawien dawna. Jedynie co się zmieniło to zmieniła się gospodarka na gorsze, bynajmniej ja tak uważam.  

xD 

Opublikowano

Zostaną Ci co tu grali (stałe osoby) oraz osoby którym serwer przypadł im do gustu, po co na serwerze gracze którzy grają dlatego, bo nagrywa na nim jakiś youtuber ? I tak ta reklama g****o dała, w tym czasie nie powstały żadne nowe mocne Gildie, wojny biorą te same Gildię które są od dawien dawna. Jedynie co się zmieniło to zmieniła się gospodarka na gorsze, bynajmniej ja tak uważam.

Nie mozesz pisac,ze reklama g. dala,bo gdyby nie ona i aktualizacja Cyca nie wiadomo czy bysmy o nim jeszcze dyskutowali.

Jesli chodzi o sam serwer jest on bardzo monotonny,m.in z tego powodu zakonczylem gre. (Odpuscilem na 213lv'u Gord swiadkiem xD)

Srij9JT.png

Opublikowano

Zostaną Ci co tu grali (stałe osoby) oraz osoby którym serwer przypadł im do gustu, po co na serwerze gracze którzy grają dlatego, bo nagrywa na nim jakiś youtuber ? I tak ta reklama gówno dała, w tym czasie nie powstały żadne nowe mocne Gildie, wojny biorą te same Gildię które są od dawien dawna. Jedynie co się zmieniło to zmieniła się gospodarka na gorsze, bynajmniej ja tak uważam.  

Uważam że gospodarka zmieniła sie na lepsze poniewaz ceny ulepek spadly mniejwiecej o polowe a itemy z IS mocno potanialy i teraz gracze maja za grosze itemy ktore kiedys byly drogie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...