Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dreikon Rework [Dedyk] [Easy]

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mu o to że kostium 2 ma UM a kostium zwykły ma śr ( nie pamiętam dokładnie, nie wiem czy dobrze to przydzielilem )

Przecież kostium dreikon jest do expa?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Różnica.. wyglądu? Zgadłem? xD

A tak szczerze, kostium dreikon 2m nie istnieje. ( Przynajmniej nigdy go nie widziałem na oczy ) nawet specjalnie sprawdziłem IS..

Chodzi mu o to że kostium 2 ma UM a kostium zwykły ma śr ( nie pamiętam dokładnie, nie wiem czy dobrze to przydzielilem )

c21658bd58a991ba.pngZ opisu wnoskuję że niczym się nie różnią, ale to tylko opis. Np. w lwie nie pisało o bonusie na expa a ten wierzchowiec taki bonus posiadał.

Opublikowano

ad2d1920dbe39.pngZ opisu wnoskuję że niczym się nie różnią, ale to tylko opis. Np. w lwie nie pisało o bonusie na expa a ten wierzchowiec taki bonus posiadał.

Nie działa link. :P

Opublikowano

Jak z liczba graczy po odejsciu "wielkiego pro elo elo yt"?

Moim zdaniem serwer dobry i liczba powinna tylko w malym stopniu sie zmienic.

Opublikowano

Sek w tym,ze jeszcze nie odszedl.

Srij9JT.png

Opublikowano

Wallander jeszcze ma do nagrania ostatni filmik, jeżeli chodzi o liczbę graczy to trzyma się przy 1,5k online. 

xD 

Opublikowano

Niewiele nowego a rework = wyzysk $.

...................\/...................

Opublikowano

1 miesiac 2 miesiac leci już 3 i Eq z cofki nie ma i nie bedzie 0 info :) 

Nie polecam serva  na ts cieżko o admina jak jest to on nie pomoże bo to musi być inny

Opublikowano

Server z*******y ale te zbroje jak g****o wyglądają.

Opublikowano

No zobaczymy co bedzie po odejsciu pseudo yt.

Pseudo YT, to taki zabq lub wezzy który nie umieją dokończyć serii i nagrywają tam gdzie mu więcej zapłacą. A jeżeli chodzi o Wallandera lub nawet Treama to bardzo ich cenie i uwielbiam ich oglądać, zresztą jak widać inni również. Jeżeli chodzi "co się zmieni po odejściu wallandera"  nic się nie zmieni, nadal to będzie najlepszy easy z dosyć sporą ilością graczy i tak w tej chwili widać różnice, gdy wallander i inni zaczęli nagrywać liczba dosięgała 3k ludzi w tej chwili trzyma się 1,5k i myślę że tak zostanie. Serwer polecam ;)

xD 

Opublikowano

Pseudo YT, to taki zabq lub wezzy który nie umieją dokończyć serii i nagrywają tam gdzie mu więcej zapłacą. A jeżeli chodzi o Wallandera lub nawet Treama to bardzo ich cenie i uwielbiam ich oglądać, zresztą jak widać inni również. Jeżeli chodzi "co się zmieni po odejściu wallandera"  nic się nie zmieni, nadal to będzie najlepszy easy z dosyć sporą ilością graczy i tak w tej chwili widać różnice, gdy wallander i inni zaczęli nagrywać liczba dosięgała 3k ludzi w tej chwili trzyma się 1,5k i myślę że tak zostanie. Serwer polecam ;)

Dokładnie widać, że niektórzy ludzie nie znają pojęć ;)

Jeżeli wallander jest 'pseudo' yt i nagrywa po ok. 20 odc. z serwera i dopiero idzie na inny to kim jest weezy,zabQ i inni którzy nagrywają po 3-5 odc. z serwera i idą na inny?

Serwer polecam póki co najlepszy easy :)

Opublikowano

Wallander nagrał już ostatni odcinek ciekawe co z liczbą online na serwerze xD

Mogłby ktos podac link do serii tego yt bo jakoś nie mogę znalezc..

Opublikowano

Dlaczego licznik od ponad tygodnia cały czas zbugowany jest i pokazuje 1361 on ? 

Zawiesił się. On jest zbugowany od paru miesięcy, nie zwracaj uwagi na niego tylko wejdź do gry i zobacz ile gra osób. 

xD 

Opublikowano

@GordOnix ;)

Licznik jest od tego, żeby pokazywał poprawną ilość graczy. 

Nie będę pobierał całego clienta tylko po to, żeby się przekonac ile graczy jest online. . . -_-

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Albo powróci dawny drop yang albo nie widzię przyszłości dla tego serwera, ceny ulep lecą ciągle w dół, nie ma na czym zarabiać, początkowych leveli nie stać na zmianki, kasa na orkach leci lepiej niż na mapie od 100, patologia...

Opublikowano

Albo powróci dawny drop yang albo nie widzię przyszłości dla tego serwera, ceny ulep lecą ciągle w dół, nie ma na czym zarabiać, początkowych leveli nie stać na zmianki, kasa na orkach leci lepiej niż na mapie od 100, patologia...

Problemem gospodarki tego serwera nie jest drop yang...  Jeżeli zwiększą drop yang dajmy na to 5x to ceny też wzrosną 5x... I tak nie będziesz miał jak zarobić...

Opublikowano

Problemem gospodarki tego serwera nie jest drop yang...  Jeżeli zwiększą drop yang dajmy na to 5x to ceny też wzrosną 5x... I tak nie będziesz miał jak zarobić...

Właśnie o to chodzi, żeby ceny poszły w górę, żeby ludziom opłacało się dropić np. takie symbole lasu czy nici, które są teraz gówno warte.Na początkowych levelach praktycznie nie da się zarobić, na wyższych też nie jest kolorowo, bo wszystko ma śmiesznie niską cenę przez drop yang.Chcieli zwiększyć wartość yanga a wyszło jak wyszło.

Opublikowano

No gdy ja zaczynalem gre rozowe chodzily po ok 20kk a gdy zaczynalem je sellac to po 5 nie chcialy zejsc w ciagu 1 tyg?

Opublikowano

do której godziny raty ? :)

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...