Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm czy ty po 5 min oceniłeś serwer ?  Widac jestes wymagający ja w 5 min jestes wstanie ocenić czyjąś prace. Prawdopodobnie zwiedziłes m1  co na każdym serwie jest prawie takie samo. Ale nic  niebede dalej tego komentował. 

Nim się nie przejmuj.

Dziwny ten server, niby exp jest zwiekszany, a ja wgl tego nie odczulem. W m2 jest 2 moze 3 metki z dosc duzym respem, wiec ubicie solo takiego metka graniczy z cudem, a nawet jak ubijemy to leci go*no, bo na ku nie ma 100%... Na servie jest jakies 150 osob, wiec nie wiem czy warto sie trudzic. Jak sie zmieni na (duzo) lepsze, to wroce, poki co przerwa.

Rozumiem. Co do dropu ku, to nie może być 100% bo jest tylko 1. Gdyby było kilka ku na każdą klasę z pewnością by było 100% że wyleci.

Z bossów jak widzę gdy biją mają praktycznie za każdym razem drop.

3_1.png

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm czy ty po 5 min oceniłeś serwer ?  Widac jestes wymagający ja w 5 min jestes wstanie ocenić czyjąś prace. Prawdopodobnie zwiedziłes m1  co na każdym serwie jest prawie takie samo. Ale nic  niebede dalej tego komentował. 

Tak, jestem wymagający i to bardzo, zarówno jako kierownik produkcji w mojej pracy zawodowej i prywatnie, czy można serwer ocenić zwiedzając tylko m1?

Można polemizować, ale wystarczy mi co widziałem w prezentacji, co jeden serwer to te same zwierzątka i nic więcej. Co prawda jest parę akcentów, które mi się podobają i wzbudziły we mnie zachwyt, ale nie na tyle duży, bym spędził na nim więcej czasu, autor serwera ma ogromny potencjał i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że wiele bym się od niego nauczył, ale spore umiejętności to czasem za mało.

arijh2.jpg

Opublikowano

Czas na ilość online, to ile w końcu gra ludzi w godzinach szczytu?

Tak jak napisałem, ocenimy za kilka dni :P

Codziennie są poprawki i trzeba jeszcze ulepszyć rozgrywkę, żeby nie było tak trudno ale też łatwo.

I mam nadzieje że się to rozkręci pod względem online!

3_1.png

Opublikowano

Czy IS już działa jak należy? Jak szybko idzie tradycyjny przelew?

The past has gone

Opublikowano

Czy IS już działa jak należy? Jak szybko idzie tradycyjny przelew?

Tak działa jak należy.

Co do szybkości to nie jestem w stanie dokładnie odpowiedzieć, true tak. 

3_1.png

Opublikowano

Polecam serwer i ze względu na administrację <Sielu + True> <3  i ze względu na dopracowanie gry. Widać, że nie jest to gotowiec i włożono w niego wiele pracy, a do perfekcji brakuje mu tylko kilka poprawek. Liczę, że serwer się będzie cały czas rozkręcał i zajmie należyte mu miejsce w rankingu serwerów ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

i zaś mi IS nie działa. Dokładnie zakładka DOŁADUJ KONTO

The past has gone

Opublikowano

kiedy będzie działała komenda /who ? W prezentacji napisaliście że każdy będzie mógł sprawdzić ilość osób online !!!

Tak ale została wyłączona, wyjaśniłem na forum tu też wyjaśnię:

60% graczy nie wiedziała jak działa ta komenda i myśleli że zlicza wszystkie ch mimo że wcześniej wyjaśniłem niektórzy się pytali jak ją wpisać ;x

3_1.png

Opublikowano

sielu masz zamiar dodac wiecej slotów eq?

Już wcześniej pisałem, wiem że daje to sporo możliwości ale aby przejść na nowe pliki potrzeba sporo czasu żeby pierw naprawić pewne błędy a dopiero potem działać.

Teraz też wypadło kilka spraw wiec nic w tych nowych plikach nie zrobiłem i wciąż leża. 

3_1.png

Opublikowano

Taki mały opis po  dobiciu 29/30 lvl  serwer jak na niski lvl daje sporo misji z polowaniami metkami  oraz biologiem misje są fajnie dobrane co do dropionej kasy na serwie wystarcza ona na peleryny i małe wydatki lecz kasa z misji  wzupełnosci wystarcza na ulepszanie eq co do zmianek oraz dodan  jest ich az naddto ale ok co do ku niema  bajki ani tragedi  jest poprostu optymalnie. co do serwera jak na niski lvl jest git 8/10 pkt 

Opublikowano

Jak jest pisany quest do dropu przedmiotów do biologa?

Itemy dropią co kilkadziesiąt zabitych mobków czy po prostu jest jakaś tam szansa?

The past has gone

Opublikowano

Jak jest pisany quest do dropu przedmiotów do biologa?

Itemy dropią co kilkadziesiąt zabitych mobków czy po prostu jest jakaś tam szansa?

jest jakas tam szansa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...