Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się wbijać na serwer :D ?

To zależy co masz na myśli.

Gracze w większości mówią i piszą że serwer nie jest zły i ma kilka dobrych rozwiązań + to że nie jest żadnym gotowcem jak z nimi gadałem.

Wiadomo liczba online ale jak każdy będzie tak myślał to nigdy się ona nie zwiększy. Dlatego pozostałą opinie pozostawiam dla graczy żeby ci odpisali jak będą chcieli. 

3_1.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.png~Sielu kiedy to dodasz?

dodaj m2 dla kazdego krolestwa

Jeśli dodawać m2 to lepiej by było zrobić wspólne m1.

Ale na razie kilka innych poprawek jest do zrobienia.

Z tym m2 po prostu wystarczy zmniejszyć czas respu bossa i metków...

The past has gone

Opublikowano

Jeśli dodawać m2 to lepiej by było zrobić wspólne m1.

Ale na razie kilka innych poprawek jest do zrobienia.

Z tym m2 po prostu wystarczy zmniejszyć czas respu bossa i metków...

Dokładnie, z m2 wystarczy zwiększyć i będzie ok.

3_1.png

Opublikowano

Dokładnie, z m2 wystarczy zwiększyć i będzie ok.

ale tylko bossa ;) bo metki można sobie za PO spuszczać ;)

a będzie jakiś bon na szybkość ruchu np przy osiągnięciu 70 lvla? w którejś misji może jest z biologie? Przepraszam, że tak truje... :P

A i co jeszcze... Sielu, możesz przesunąć gdzieś przycisk "Blokada PD" ? Jest on w bardzo niewygodnej pozycji a jedno niekontrolowane kliknięcie w okolicach panelu gracza czy magazynu może być katasfrofalne w skutkach. Albo po prostu dodać zapytanie "czy na pewno chcesz włączyć blokadę expa?"

Ja juz 2 razy usunąłem sobie expa bo nie trafiłem na magazyn a drugi raz nie trafiłem w ikonkę wiadomości ;/

The past has gone

Opublikowano

ale tylko bossa ;) bo metki można sobie za PO spuszczać ;)

a będzie jakiś bon na szybkość ruchu np przy osiągnięciu 70 lvla? w którejś misji może jest z biologie? Przepraszam, że tak truje... :P

A i co jeszcze... Sielu, możesz przesunąć gdzieś przycisk "Blokada PD" ? Jest on w bardzo niewygodnej pozycji a jedno niekontrolowane kliknięcie w okolicach panelu gracza czy magazynu może być katasfrofalne w skutkach. Albo po prostu dodać zapytanie "czy na pewno chcesz włączyć blokadę expa?"

Ja juz 2 razy usunąłem sobie expa bo nie trafiłem na magazyn a drugi raz nie trafiłem w ikonkę wiadomości ;/

Będzie to inaczej zrobione, że będzie się uruchamiał quest z pytaniem czy chcemy zablokowac lub odblokować. 

3_1.png

Opublikowano

A co z metinkiem, tak z ciekawości Sielu ;>? Bo znikło całe eq a nikt nie pomoże to miło

Nowy serwer? Brak "hajsu" widze x;

5e12664b40bb4455bc58e085dd6b49d0.0.gif

<3

Opublikowano

A co z metinkiem, tak z ciekawości Sielu ;>? Bo znikło całe eq a nikt nie pomoże to miło

Nowy serwer? Brak "hajsu" widze x;

Masz racje... Jesteś głupszy niż myślałem. Widziałeś item shop, A Drop? chyba Nie.

@topic

Sielu xx % do pz nie działa prawidłowo.

Opublikowano

@topic

Sielu xx % do pz nie działa prawidłowo.

A wiesz w ogóle jak ten bon działa? Jeśli masz 10% do PZ, to przy jednym uderzeniu jest szansa 10%, że wróci Ci te 10% z zadawanych obrażeń.

The past has gone

Opublikowano

czemu kamienie duchowe traktuje jak KU podczas czytania?

przez co musze wybrac czy chce czytac Ku czy k duchowego...mozesz to zmienic?

albo egzo dodac do PO.. (np. 50PO za 20 egzo)

Opublikowano

Sielu kiedy bd na ts aby pogadac z Tobą na temat zmian ?

[sielu zobacz pw]

Na ts już jestem jak coś.

Co do czytania ku i kd, zostało to zrobione bo jest tylko 1 ku na każdą klasę :X wiem wiem już mi o tym pisali. 

3_1.png

Opublikowano

czemu kamienie duchowe traktuje jak KU podczas czytania?

przez co musze wybrac czy chce czytac Ku czy k duchowego...mozesz to zmienic?

albo egzo dodac do PO.. (np. 50PO za 20 egzo)

Jest dobrze... Tego akurat nie powinno się zmieniać, to ma należeć do rzeczy hard. Jak mówiłem trzeba rozgraniczyć które rzeczy mają być easy a które hard. Według mnie każdy dungeon powinien być indywidualny, to znaczy nie powinno się robić grup by gdzieś wejść.

The past has gone

Opublikowano

czekam na ts ale Cie coś nie ma.

albo odp na pw ^ ^

@Jooe no tak, ale chociaż powinien naprawić tego kamyka... bo czytać na 1h kamyka albo ku..

Opublikowano

albo odp na pw ^ ^

@Jooe no tak, ale chociaż powinien naprawić tego kamyka... bo czytać na 1h kamyka albo ku..

Nie, to podwójnie utrudnia robienie skilli i o to chodzi. Każdy ma tak samo. 

I jaka jest uciecha gdy zrobisz jakiegoś skilla na P... ostatnio tak się cieszyłem ze skilla na G1 na starym chińskim GodMT2 ze zbugowanym ISem  :D  xD  B)

The past has gone

Opublikowano

albo odp na pw ^ ^

Zapraszam teraz jestem :)

Up racja :)

3_1.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.png~Sielu

odp Ci na pw

ale kamyki zrobisz naprawisz?

przydalabys sie dodatkowo jedna mapa do handlu aby tam wszyscy moze byli ;p  ale aby m1 zostalo moze bez npc

Opublikowano

@1361622928-U485574.png~Sielu

odp Ci na pw

ale kamyki zrobisz naprawisz?

przydalabys sie dodatkowo jedna mapa do handlu aby tam wszyscy moze byli ;p  ale aby m1 zostalo moze bez npc

Odpisałem.

Myślę że taka mapa handlowa jest trochę nie na miejscu. Już kiedyś dodałem gdzieś mapę na 3 królestwa i większość wie że się to nie sprawdziło. 

3_1.png

Opublikowano

Już rozpakowywuje, wie ktos może ile graczy jest na serwerze albo ss z ch1?

Aktualnie słabo :X

Ale jesteśmy dobrej myśli.

==Mała nocna aktualizacja==

-Zablokowane wchodzenie na konia po użyciu marmuru

-Dodanie fryzur do Kapitana

-Poprawa questów

-Poprawa (zmniejszenie lub) zwiększenie dmg niektórych bossów

-Lekka poprawa dropu

W te wolne będzie więcej poprawek i fixów, min questy które się powtarzają po dungeonach.

3_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...