Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

30zl kostium? nie za duzo?

Wszystko git ale ten is troszeczke za drogi ;/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wystartował!

Co do płatności jak tylko true wróci będą aktywne! Jeżeli komuś sm nie doszło wszystko zwrócimy. 

3_1.png

Opublikowano

Serwer wystartował!

Co do płatności jak tylko true wróci będą aktywne! Jeżeli komuś sm nie doszło wszystko zwrócimy.

Czyli kiedy będą aktywne?

tenor.gif

Opublikowano

Wszedłem wziąłem spota i skończyłęm gre :D

Lepszy exp jest na r*vi masakra.

Czekamy na :

CtV.png

Nestium | Nick: SwerdenSG | Królestwo: Jinno | Gildia: SG | Poziom: 1+ |

Opublikowano

Strona mortyriusza? Ciecie kosztow?

Odkupiłem od Cyca wraz z PSD, z powodu iż szata graficzna jest niesamowicie ładna,mi oraz Sielowi bardzo przypadła do gustu,więc odkupiliśmy :)

Opublikowano

Jakaś łatka, win 7 patcher nie działa, client również

Jakiś błąd patchera ? A klienta jaki?

Up, wiem wiem teraz tak to wygląda ale spokojnie, przecież to medium/hard i tak ludzie wbiją dzisiaj duże poziomy jak wszystko będzie ok.

3_1.png

Opublikowano

ten exp jest gorszy od globala o,O

Na globalu wbija się 15lv w ciagu 15minut gry o.O

Tego nie wiedziałem,z resztą rozgrywka jest na tyle dobra że da się szybko wbić później większe lvl,zeby serwer się nie znudził prędko.

Sam przyznam że może lekko większy na początku mógłby być,ale da się grać według mnie przy tym :)

Opublikowano

Aha, doładowałem SM i ich nie odostałem ;x

Homepay zawsze spóźniał się bo płatności są tzw.API więc SM-y mogą dochodzić z opóźnieniem...

No ale cóż, niewiele na to w tej chwili poradzimy, później mamy nadzieję będą szybciej dochodziły :>

A gdzie się wpisuje kod z SMS?  o.O

API nie działa na zasadzie zwracania kodu tylko automatycznego doładowania na konto SM bez odsyłania kodu :)

Opublikowano

Homepay zawsze spóźniał się bo płatności są tzw.API więc SM-y mogą dochodzić z opóźnieniem...

No ale cóż, niewiele na to w tej chwili poradzimy, później mamy nadzieję będą szybciej dochodziły :>

API nie działa na zasadzie zwracania kodu tylko automatycznego doładowania na konto SM bez odsyłania kodu :)

Tylko wiesz co? Ciągle na stronie pisze, że nieudane wykorzystanie kodu czy coś takiego, a sms zwrotny otrzymałem ;)

Miły, że ... Hmm .

Kochany, że ... Mmm .

Wredny, że Wrr .

Uparty, jak No !

Wybredny, że O !

Opublikowano

Tylko wiesz co? Ciągle na stronie pisze, że nieudane wykorzystanie kodu czy coś takiego, a sms zwrotny otrzymałem ;)

Sms dostałeś że pomyślne doładowanie,a że na stronie pisze "nieudane" to się nie przejmuj SM-y i tak dojdą,tylko Homepay dane "zamówienie" musi zweryfikować i dlatego są opóźnienia :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...