Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powodzenia z serwerem wbiłem 20 lvl i na tym się skończyło "serwer nie na te lata".

Podaj więcej argumentów, aktualnie zauważyłem że graczom nie podoba się mała ilość expa.

3_1.png

Opublikowano

Troche ciężko na tych niedźwiedziach na respie w m1 na 1 lvlu, od razu ded.

1344965439-U588768.png

We are a legion...

Opublikowano

Ja kończę, bo:

*C*****y Item Shop

*C*****y exp

*C*****y drop itemów do biologa

*C*****y drop dodań i zmianek, poza tym c*****a tabela bonusów

*Chujowa ilość graczy

Ogólnie oceniam ten serwer jako chujowy +, bo próbowałeś wprowadzić coś nowego, ale nie wypaliło. Pozdro

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Sielu, zrób porządnego easy, a gracze sami przyjdą. ^^ Teraz jak jest szkoła, to nikt nie ma czasu nakurfiać 5h 1 lvl'a.. 

Poczekamy do jutra, może coś się zmieni.

Dopiero 18 lvl wbiłem. xD

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Dobra więc tak plany na dzisiaj, ok 2/3 serwer będzie wyłączony ok 1h. Co chce zmienić (wyszło to jaki jestem słaby i wyszło też to że mało grałem w metina i nie potrafię dopasować rozgrywki...)

-Zwiększony exp

-Zwiększony drop

-Zmniejszona cena za używanie pelerynek

-Zwiększenie % dropu itemów do misji

-Zwiększony drop szkatułek

Piszcie co wam się jeszcze nie podoba, spróbuję to tak dopasować żeby był to ładny medium.

3_1.png

Opublikowano

Dobra więc tak plany na dzisiaj, ok 2/3 serwer będzie wyłączony ok 1h. Co chce zmienić (wyszło to jaki jestem słaby i wyszło też to że mało grałem w metina i nie potrafię dopasować rozgrywki...)

-Zwiększony exp

-Zwiększony drop

Piszcie co wam się jeszcze nie podoba, spróbuję to tak dopasować żeby był to ładny medium.

Ktoś pisał, że itemy z ISu są dostępne w grze. Gdzie? I czy wszystkie?

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Ktoś pisał, że itemy z ISu są dostępne w grze. Gdzie? I czy wszystkie?

Zapewne chodziło osobie o to że takowe itemki można odkupić od graczy w grze,lecz po części prawdą bo jakąś część itemków z IS są do zdobycia w grze :)

Opublikowano

-Zwiększony exp

-Zwiększony drop

Jak ma byc ladny medium to dodaj dodania i zmianki do npc (ale nie za PO).

Troche zmien te dmg mobow w m1 bo 1lvl nie moga zabic i placza :/

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ja kończę, bo:

*C*****y Item Shop

*C*****y exp

*C*****y drop itemów do biologa

*C*****y drop dodań i zmianek, poza tym c*****a tabela bonusów

*C*****a ilość graczy

Ogólnie oceniam ten serwer jako c*****y +, bo próbowałeś wprowadzić coś nowego, ale nie wypaliło. Pozdro

Na pewno wyjdzie na + dla serwera.

Jak się wyrobisz, to zrób jakąś łatke do XP.

Opublikowano

Co to za ludzie z toba byli na becie sielu, to nie wiem. Dobrze, ze zwiekszasz wszystko to, co wypisales. Zwieksz jeszcze ilosc metkow na mapach, bo w m1 przez godzine nie spotkalem<śmiango>. Moze warto by tez przywrocic zwykle moby do m2 lub aktualne oslabic? Bo dosyc ciezko to idzie.. No i musze przyznac ze zawiodlem sie na liczbie graczy, cos reklama nie zadzialala, a serv nie jest zly. Coz, jak wprowadzisz zmiany to wbijam, poki co czekam :>

ZR_o79.gif

Opublikowano

Co to za ludzie z toba byli na becie sielu, to nie wiem. Dobrze, ze zwiekszasz wszystko to, co wypisales. Zwieksz jeszcze ilosc metkow na mapach, bo w m1 przez godzine nie spotkalem<śmiango>. Moze warto by tez przywrocic zwykle moby do m2 lub aktualne oslabic? Bo dosyc ciezko to idzie.. No i musze przyznac ze zawiodlem sie na liczbie graczy, cos reklama nie zadzialala, a serv nie jest zly. Coz, jak wprowadzisz zmiany to wbijam, poki co czekam :>

Wiesz dlaczego zawiodłeś się na liczbie graczy? Bo wszyscy siedzą na XP i czekają na łatkę :P Ale te buty wiatru przydałoby się wprowadzić, i te zmiany co dałeś powyżej.

Opublikowano

Może też zmniejszycie ceny w IS? Bo jak 400SM jest za 30zł SMS, a kostium kosztuje 300SM no to... Serwer będziecie z własnej kieszeni utrzymywać.

tenor.gif

Opublikowano

Łatka na xp już prawie gotowe. Za +/- 20 minut będzie można ją pobrać patcherem.

Up, dzisiaj w nocy dużo zmienię, ale zrobię to z umiarem. Mam nadzieje że się uda.

3_1.png

Opublikowano

Może też zmniejszycie ceny w IS? Bo jak 400SM jest za 30zł SMS, a kostium kosztuje 300SM no to... Serwer będziecie z własnej kieszeni utrzymywać.

A czy wy kumacie dla czego są takie drogie ?

Bonus kostiumu który jest na zawsze wynosi 3k PŻ i 30% na potwory więc ja innej opcji nie widzę jedynie dodać tańsze kostiumy z mniejszymi bonusami.

837371446280124127260.png
Opublikowano

A czy wy kumacie dla czego są takie drogie ?

Bonus kostiumu który jest na zawsze wynosi 3k PŻ i 30% na potwory więc ja innej opcji nie widzę jedynie dodać tańsze kostiumy z mniejszymi bonusami.

Też jestem za tym. Kilka osób wpakuje 90zł w IS i leci do M2 na 1lvlu, a reszta nie wyda, bo drogo i serwer nie będzie się miał z czego utrzymać.

tenor.gif

Opublikowano

Pustki jak na półkach za komuny :)

Szczerze ?

To bardzo dobrze Ci tak, olałeś serwer Metinek.eu to życzę Ci by ten jak najszybciej upadł, bo takiego czegoś się nie robi, że olewasz pierwszy serwer na koszt drugiego.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Pustki jak na półkach za komuny :)

Szczerze ?

To bardzo dobrze Ci tak, olałeś serwer Metinek.eu to życzę Ci by ten jak najszybciej upadł, bo takiego czegoś się nie robi, że olewasz pierwszy serwer na koszt drugiego.

Nic nie zostało olane ;) Dodam coś kolego że ja mam odwagę się przyznać że coś mi nie wyszło a nie jak inni administratorzy co mieli po 20 serwerów:

Zmieniam nick+syntezator mowy i jadę dalej ;)

3_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...