Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja cały czas mówiłam o wspólnym m1 jak na Twoim pierwszym serwie Sielu bo inaczej nie widać ile osób gra, a stojąc w swoim mieście każdy mysli ze prawie nikt nie gra ehh... Handlowało by sie lepiej i można by było pogadać, nie wiem czemu jeszcze tego nie wprowadziłeś. Spójrz na ankiete na Twoim forum w propozycjach ;)

orww.png

Invoria    S2      <3

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja cały czas mówiłam o wspólnym m1 jak na Twoim pierwszym serwie Sielu bo inaczej nie widać ile osób gra, a stojąc w swoim mieście każdy mysli ze prawie nikt nie gra ehh... Handlowało by sie lepiej i można by było pogadać, nie wiem czemu jeszcze tego nie wprowadziłeś. Spójrz na ankiete na Twoim forum w propozycjach ;)

Rozważę to, wcześniej większość narzekała że woli zwykłe m1 ;/

3_1.png

Opublikowano

Sielu jezeli tak to usun npc z jinno, shinno, chunjo ale zostaw te mapy do dropu...

dodasz nowe questy?

kiedy kolejne nowosci

polecam serwer ze wzgl na nowosci

Opublikowano

Rozważę to, wcześniej większość narzekała że woli zwykłe m1 ;/

Zostaw zwykłe m1 któregoś miasta. Zrób ankietę na forum które miasto z 3 ma zostać.

I zmniejsz to cholerne DMG w końcu. Lizak, pierścień expa, pet, kostium, dynia i o...

pa4vje4extoj.jpg

The past has gone

Opublikowano

czytaj co pisałem wcześniej, Serwer Pod IS! nawet ludzie potwierdzą z serwera. :)

Po zmianach dodali jeszcze więcej hp bosswów, Ludzie z full IS Mieli za łatwo :D

Opublikowano

czytaj co pisałem wcześniej, Serwer Pod IS! nawet ludzie potwierdzą z serwera. :)

Po zmianach dodali jeszcze więcej hp bosswów, Ludzie z full IS Mieli za łatwo :D

Ja mam wszystko z ISa (trochę od ludzi, trochę sam musiałem wydać) i cholernie ciężko jest ubić jakiegoś bossa na wyższych mapach. 

Sielu broni się idotycznymi argumentami postaci Powera o zarzuty serwera IS

Co z tego, że dobił 132 wydając 6 zł na IS.

Gdyby nie ludzie którzy kupili coś z ISa zupełnie nie dałby rady ubić żadnego Bossa na wysokich mapkach... Chyba, że rippera.

Wiadomo, że serwer powinien jakoś zarabiać, ale to DMG bossów to jest gruba przesada, wydałem jakieś 30 zł na ISa i fajnie się grało dopóki nie przyszło chodzić na WW3 albo wyspy. Exp chociaż ciężki to fajnie się gra

ale kiedy bossy ładują po 60k to aż się odechciewa grać...

The past has gone

Opublikowano

Ile osób online?

Nie ma licznika. Ale jeśli nie widziałeś jeszcze serwera pod IS to zaglądnij na ten ;) takiego jeszcze nie było

The past has gone

Opublikowano

Jooe jeśli nie wiesz ile online to po ch*j odpowiadasz? Pytałem się o licznik? Nie graj na nim jak Ci się nie podoba, proste...Czekam, aż może admin się wypowie

Opublikowano

Nie napisałem, że nie wiem, tylko, że nie ma licznika, a to jest ogromne pole do różnego rodzaju manipulacji ;) podobno któregoś dnia było 543 graczy według któregoś z adminów czy coś takiego.

Jednak ludzi w m1 jest ciężko policzyć, bowiem rzadko ktoś tam w ogóle stoi.

The past has gone

Opublikowano

Zgadzam się gram tutaj ale wczoraj na 80+ stwierdzam że dalsza gra jest bez sensu. Serwer typowo pod IS Bez is`a na spocie z PD`kiem wydropionym z metka ze spota leci 0,60 expa ;)) Bez is`a w PvP nie masz szans na wyższej mapce bez is`a do expa nie masz szans, EXPIĆ bez PD`Ka - NIE MASZ SZANS ;) Po Prostu typowy zarobek i za 1 miesiąc góra 2 serwer zostanie wyłączony. YANGI NIE MAJĄ ŻADNEJ WARTOŚCi. Za Yangi na tym serwerku nie kupisz po prostu nic tak świetnie to wszystko SIelu wymyślił bo są po prostu nie potrzebne. Jedyne na co wydasz na tym serwerku yangi to pelerynki. Top1 gracz na bugach narobił sobie np po 90 Zwojów EGZO i Rad Pustelnika ale administracja ma to gdzieś bo wkońcu kolega z Ts`a.  Nie polecam w 100% ;)

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Zgadzam się gram tutaj ale wczoraj na 80+ stwierdzam że dalsza gra jest bez sensu. Serwer typowo pod IS Bez is`a na spocie z PD`kiem wydropionym z metka ze spota leci 0,60 expa ;)) Bez is`a w PvP nie masz szans na wyższej mapce bez is`a do expa nie masz szans, EXPIĆ bez PD`Ka - NIE MASZ SZANS ;) Po Prostu typowy zarobek i za 1 miesiąc góra 2 serwer zostanie wyłączony. YANGI NIE MAJĄ ŻADNEJ WARTOŚCi. Za Yangi na tym serwerku nie kupisz po prostu nic tak świetnie to wszystko SIelu wymyślił bo są po prostu nie potrzebne. Jedyne na co wydasz na tym serwerku yangi to pelerynki. Top1 gracz na bugach narobił sobie np po 90 Zwojów EGZO i Rad Pustelnika ale administracja ma to gdzieś bo wkońcu kolega z Ts`a.  Nie polecam w 100% ;)

Aha, do up to samo.

Jaki kolega? Kolesia znam z ts może 7 dni hah.

Kocham tekst: Zostanie wyłączony. Stary coś ci powiem, nawet gdybym miał zostawić metina to pliki i to wszystko zostawił bym true więc jesteś z*******y pisząc: Zostanie wyłączony.

Wiem wiem, nagraliście się na serwerach gdzie stoją po 3h i adm nawet nie potrafią go dobrze włączyć stąd własnie tekst: Zostanie wyłączony.

Co mam gdzieś, ciągle coś poprawiam widać ślepu musisz być. Wiadomo IS, lecz tłumaczyłem: Gracz kupujesz od innego gracza bo są tacy co chcą pograć i doładują w ten is.

Widzę na chacie jak ludzie selają bojowniki za truty itp. Więc przeciętny gracz gdy spędzi więcej czasu zdobędzie i kupi za virtualną walutę.

Jo:

Gdyby nie ludzie którzy kupili coś z ISa zupełnie nie dałby rady ubić żadnego Bossa na wysokich mapkach... Chyba, że rippera.

A przeczytałeś to co napisałem ze zrozumieniem? To polecam się na przyszłość. 

No i jeszcze bonus;

Czy serwer jest gotowcem? Czy się opierdalam? Czy mam wyjebane? Nie raz nie mam czasu lub sił więc nie robię. Ale zawsze jakieś poprawki są.

Is rozumiem, ale nie jest to zjebany gotowiec i włożyłem w to własną pracę min żeby dać miejsce do gry. Że nie zawsze to wychodzi to co ja poradzę ;)

Powtarzam, nie jest to zjebany gotowiec żeby zarobić, więc ci co tak piszą polecam iść w inna prezentacje i zobaczycie co nowego na serwerze:

NOWY ITEMSHOP

3_1.png

Opublikowano

No ale jak Power załatwił egzo to już nic tak ? Nie napisałem że jest to gotowiec bo serwer miał potencjał ale bez Full IS`a nie masz szans w grze :) łatwo mówić GM`owi żeby dropić Truciaki itp,itp i kupować za itemy w grze IS`a. Myślisz że ktoś sprzedaje itemy z IS`a ? Jeżeli tak to jedna osoba na 3 dni się znajdzie. Ludzie z IS`em mają zbyt dużą przewage i taka z jest prawda bo jak kupisz is`a to masz więcej na ludzi o 70/80 Plus minus Nie pamietam dokładnie, to samo z "silny na potwory". Żeby exp jakiś leciał to musisz mieć Dwa pierścienie expa czyli +100% jeden z Is`a drugi wydropić na mapce na większych lvl`ach. Bez dwóch pd`kow nie ma szans wgl expic + Dochodzi do tego renifer +20%expa czyli razem 120% żeby ten exp leciał jako tako. NOWY ITEMSHOp? A co w nim nowego ? to że dodałeś Kupony sm ? Specjalnie wczoraj z kolegą który ma full is`a testowałem jego hity i wgl. to jest jakaś masakra nie ważne jakiego byś nie miał eq możesz spędzić w grze 24h i koleś który ma lvl 33 full is`a do pvp`a niszczy bez problemu 65+ to jest normalne ? 80 lvl wojonik body uderza w niego za 2k ??!! coś chyba jest nie tak a on Ci sypnie za blisko 10k. Kolejna sprawa YANGI mam pytanie SIelu na co mam wydawać owe Yangi oprócz pelerynek ?? :))

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Sielu a czy Ty czytałeś ze zrozumieniem? Bo widać nie wiesz o co mi chodzi.

Sam nie zaprzeczysz sensownie chociaż, że to nie jest serwer ostro pod IS ;) nie chodzi o to, że ceny są wysokie. Bo 1 piwko za pdka na 24h to całe nic. Nawet gimbaza może sobie na to pozwolić raz na tydzień.

Chodzi o wiele rzeczy które w sklepie znajdować się nie powinny w ogóle.

Kostium do bicia bossów to za mało? Oh tak, Sielu ich podrasuje. Wywalajcie następne 25 zł na peta...

The past has gone

Opublikowano

Sielu a czy Ty czytałeś ze zrozumieniem? Bo widać nie wiesz o co mi chodzi.

Sam nie zaprzeczysz sensownie chociaż, że to nie jest serwer ostro pod IS ;) nie chodzi o to, że ceny są wysokie. Bo 1 piwko za pdka na 24h to całe nic. Nawet gimbaza może sobie na to pozwolić raz na tydzień.

Chodzi o wiele rzeczy które w sklepie znajdować się nie powinny w ogóle.

Kostium do bicia bossów to za mało? Oh tak, Sielu ich podrasuje. Wywalajcie następne 25 zł na peta...

Dokładnie ;) Co nie zmienia faktu że żeby wgl expic od tego 60+ bez PD`ka nie ma żadnego sensu bo exp leci tak okropnie slaby ze ręce opadają. Czyli w sumie pd`ka mozna kupić na początku gry na 365 dni żeby wgl expić potem ;). Z kolegą z góry zgadzam sie w 100%. Niech Power Top1 dalej leci na bugu i mota wiecej egzo i rad pustelnika na bugach a administracji to wisiało bo to nasz top 1 ...

Aaaa no i jeszcze jedno BAN ZA BOTY NA 24 GODZINY ?! 

Właśnie jeden gracz sam mi pisał że expił całą noc na bocie bo nic mu się nie stanie jak bana dostanie na 24h a expił sobie spokojnie te 14h bez przerwy i nawet go nie było w domu ;) Pozdrawiam taki regulamin serwera.

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Zaraz pewnie ja o Ty dostaniemy bana za pisanie takich rzeczy o serwerze ;) nie zdziwiłbym się. Ja dałem radę wbić 75 bez żadnych pdków, nawet tych na godzinę ale wbijanie 1 lvla trwało około 90 minut. W sumie to hard. Exp faktycznie tak ma lecieć.

Nie rozumiem natomiast kompletnie posunięcia z tymi bossami. Dokładnie to co się z nimi dzieje kiedy mają końcówkę HP. Bez rzeczy z ISa ubić ich się po prostu nie da. I tutaj widzę jak wcale lepsi gracze nie są faworyzowani. Sielu jeśli jeszcze podasz jakiś przykład Powera albo kogoś z topki to już naprawdę pokażesz swoją 'krzywą' stronę.

Dlaczego nie posiłkujesz się przykładami słabszych osób, ludzi którzy nie mają czasu by 11 godzin dziennie siedzieć w grze? Pewnie dla tego, że tak zwane 'noobki' są Ci jedynie potrzebni do nabijania hajsu.

The past has gone

Opublikowano

Zaraz pewnie ja o Ty dostaniemy bana za pisanie takich rzeczy o serwerze ;) nie zdziwiłbym się. Ja dałem radę wbić 75 bez żadnych pdków, nawet tych na godzinę ale wbijanie 1 lvla trwało około 90 minut. W sumie to hard. Exp faktycznie tak ma lecieć.

Nie rozumiem natomiast kompletnie posunięcia z tymi bossami. Dokładnie to co się z nimi dzieje kiedy mają końcówkę HP. Bez rzeczy z ISa ubić ich się po prostu nie da. I tutaj widzę jak wcale lepsi gracze nie są faworyzowani. Sielu jeśli jeszcze podasz jakiś przykład Powera albo kogoś z topki to już naprawdę pokażesz swoją 'krzywą' stronę.

Dlaczego nie posiłkujesz się przykładami słabszych osób, ludzi którzy nie mają czasu by 11 godzin dziennie siedzieć w grze? Pewnie dla tego, że tak zwane 'noobki' są Ci jedynie potrzebni do nabijania hajsu.

Bana? Co to za nowości się dowiaduję xD Stary nie takie coś miałem i nikogo nie zbanowałem i nie mam zamiaru bo potrafię przyjąć krytykę :)

Oczywiście od ogarniętych graczy.

Posiłkuję lecz miałem i takie coś: Robiłem na meti.. prawie wszystko na zawołanie takich młodych słabszych graczy i tamci gracze wiedzę jak serwer na tym wyszedł ;)

Także z większością się zgadzam co piszesz, nie będę się wykręcał bo czytając widzę własne błędy ale kto wie jak to będzie już niedługo. 

3_1.png

Opublikowano

Serwer po woli R.I.P Coraz mniej graczy, Więc Sielu nawet Reklamy nie może ogarnąć... ależ po co jak już na starcie dostał ładna kasę ^^

Opublikowano

Bany za nic też są świetne Sielu od Twoich Gm`ów. Niby za obrazę, której nie było ;) Jest jakaś obraza w zdaniu "Nie musisz mi się chwalić gdzie pracujesz" ??? Czy to może ja jestem jakiś inny :) 

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Bany za nic też są świetne Sielu od Twoich Gm`ów. Niby za obrazę, której nie było ;) Jest jakaś obraza w zdaniu "Nie musisz mi się chwalić gdzie pracujesz" ??? Czy to może ja jestem jakiś inny :)

Nick z gry poproszę.

Up: nie chce nie mam nic do cb ale wyjdź póki masz czas. 

3_1.png

Opublikowano

Bana? Co to za nowości się dowiaduję xD Stary nie takie coś miałem i nikogo nie zbanowałem i nie mam zamiaru bo potrafię przyjąć krytykę :)

Oczywiście od ogarniętych graczy.

Posiłkuję lecz miałem i takie coś: Robiłem na meti.. prawie wszystko na zawołanie takich młodych słabszych graczy i tamci gracze wiedzę jak serwer na tym wyszedł ;)

Także z większością się zgadzam co piszesz, nie będę się wykręcał bo czytając widzę własne błędy ale kto wie jak to będzie już niedługo. 

Ty powinieneś wiedzieć jak będzie niedługo  B)  na tamtym Twoim serwerze nie grałem, więc w sumie Cię nie znam, aczkolwiek wiem, że wiele potrafisz i nie jesteś z tych którzy stawiają serwer na odjebsie i tylko sprawdzają konta w banku.

Dlatego chciałbym byś pomyślał też o tych słabszych bo to głównie od nich zależy grywalność na serwerze. Im przyjemniej jest grać na niższych lvlach tym więcej ludzi zagląda i zostaje.

Sukces w ilości graczy na serwerach nie zależy od tego, że jakiś facet który potrafi siedzieć w grze 110-120 godzin tygodniowo w grze (to jest ponad 15 godzin dziennie !!!) potrafi grać zupełnie bez ISa. Takich ludzi jest garstka i jeśli na nich będziesz się skupiał to już to właściwie nie ma żadnego sensu. Chyba, że właśnie celujesz w liczbę graczy 100-50

The past has gone

Opublikowano

Nick z gry poproszę.

Up: nie chce nie mam nic do cb ale wyjdź póki masz czas. 

Wyjdz, póki masz czas ?? Haha a co Bana dostane za to że wyrażam swoją opinie o serwerku ? :)

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Wyjdz, póki masz czas ?? Haha a co Bana dostane za to że wyrażam swoją opinie o serwerku ? :)

Nie do ciebie. Wiesz co to znaczy UP człowieku. Do tego z góry napisałem.

Z kim ja tu siedzę xD

3_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...