Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ogarniaj by client dzialal na XP ,albo przesun date startu ! , bo to nie fair . 

Przeczytaj posty u góry ślepoto.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

To jakas kpina ze strony autora ,ze nie dopilnowal .aby client dzialal kazdemu . Teraz ten kto ma win 7 itd to wbija dzis ,a my dopiero jutro jak dobrze pojdzie ,tak?. jest weekend przypominam i pewnie sporo osob czeka na serwer.. KPINA ! pozdro

Ogarniaj by client dzialal na XP ,albo przesun date startu ! , bo to nie fair . 

Chyba tylko ty masz ten problem.

Reinstall i pomoze.

Czekamy na :

CtV.png

Nestium | Nick: SwerdenSG | Królestwo: Jinno | Gildia: SG | Poziom: 1+ |

Opublikowano

Sprawdzałem nawet przed momentem na wirtualnym Win XP bo mam takiego dla własnych potrzeb i klient działa bez najmniejszych problemów.
Wszystkim którym nie działa polecam ogarnąć sobie komputery albo kupić coś innego niż drewniane gówno.
Przede wszystkim sprawdźcie sobie najnowsze sterowniki procesora, karty graficznej, karty sieciowej!!! Ostatnie oficjalne dodatki do XP który były wydane + Framework.net i napewno wam zadziała, a jak macie w d***e wszystkie aktualizacja to nie miejcie pretensji do administracji że wam nie działa i płacz robicie. Najpierw sami się zainteresujcie a jak wtedy jest jakiś problem to ew. możecie poprosić żeby wam pomogli, klient testowany na Win XP, 7 oraz 8 i 8.1 i wszystko działa bez zarzutów (w grze nie wiem jak bo nie miałem okazji zawitać jeszcze więc tego potwierdzić nie mogę).!

Opublikowano

Co do osób które mają problemy z odpaleniem clienta na XP,mi osobiście np.działa,natomiast dla chcących pograć DZIŚ polecam się pobawić z uruchomieniem z zgodnością systemu i uruchomić jako administrator,może coś się uda zdziałać w ten sposób.

Lecz znacznej większości osób z XP działa client,może kwestia także instalacji najnowszego FrameWorka...

Pozdrawiam

True!

PS:

Kolejny GP z serwera :)

https://www.youtube.com/watch?v=r6APxo9qIUk&feature=youtu.be

Serio taki exp ? oO

Jest gorszy niż na PL.

Myślałem wbić ale jeżeli tak ma wyglądać expienie to podziękuję za gre.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Serio taki exp ? oO

Jest gorszy niż na PL.

Nie jest tak :) przekonasz się, są duże spoty regeneracja mobów bardzo szybko.

Na start tak się wydaje bo zwiększyłem wymagany na początek. 

3_1.png

Opublikowano

Serio taki exp ? oO

Jest gorszy niż na PL.

Hard to hard, masz napisane raty, jak nie chcesz to nie graj nie wbijaj a komentarz zbędny.

a balans miedzy klasami jest ? czy moze to samo co na Metinek.eu ?

Na serwerach hard nigdy nie ma balansu, zawsze jakaś postać jest lepsza,a  tym bardziej taka, która ma dobre eq.

wkif7r.jpg

Opublikowano

Na serwerach hard nigdy nie ma balansu, zawsze jakaś postać jest lepsza,a  tym bardziej taka, która ma dobre eq.

Grałeś na Metinek.eu ? to jest dosc oczywiste ze jedna klasa jest lepsza od drugiej ale slabsza wg innej ;D ale na Metinek.eu raczej caly czas górował Wojownik body 

4aqk.jpg
Opublikowano

Grałeś na Metinek.eu ? to jest dosc oczywiste ze jedna klasa jest lepsza od drugiej ale slabsza wg innej ;D ale na Metinek.eu raczej caly czas górował Wojownik body 

Miałem na metinku top 1 ninje, dopóki sobie jej nie zbanowałem i również biła dobrze. Hity były bynajmniej mega.

Po za tym, metinek jest serwerem easy, na takich serwerach ciężej o dobry balans klas, na hard jest ciężej o rosy itp, więc to raczej jasne że postacie magiczne są trochę lepsze od pozostałych - tak jak to było na starym pl.

/ Mam nadzieje że na Amerion dobór gm jest lepszy jak na Metinku, ponieważ tam co się działo to głowa mała ^^

wkif7r.jpg

Opublikowano

W IS 80% na potwory, 20śr, 200 ataku i 9k HP :D

CHYBA WAS POPIER****** 

Spokojnie ;) Nie opisałem że moby były ustawiane od 0 i mają całkiem inne dmg dopasowane pod postać.

Dodatkowo tu 90% nie działa jak na zwykłym metinie tylko inaczej co daje jakieś 40% maksymalnie. 

3_1.png

Opublikowano

A więc tak: ten co załaduje 90zł przelewem w IS ma tak gdzieś 300% przewagi nad zwykłym graczem? Ciekawie, ciekawie...

Niby doładowanie działa, a nie działa :D

tenor.gif

Opublikowano

Spokojnie ;) Nie opisałem że moby były ustawiane od 0 i mają całkiem inne dmg dopasowane pod postać.

Dodatkowo tu 90% nie działa jak na zwykłym metinie tylko inaczej co daje jakieś 40% maksymalnie. 

Moby ok, ale metki i bossy sie klepie 2x szybciej. Kłade laske na to.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

W IS 80% na potwory, 20śr, 200 ataku i 9k HP :D

CHYBA WAS POPIER****** 

Serwer musi się chyba z czegos utrzymac , prawda? Zreszta przedmioty z isa sa dostepne w grze 

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...