Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwiększcie resp bossów i metinów, bo to masakra. Z 7 metinów dropnęło mi aż 1 ku. Bossa praktycznie nie da się ubić, a jak jest to Ci zawsze sksują. Drop z metina złych - 4 kd+3. Rozumiem, że hard, ale żeby wbić 1 skilla na G1 trzeba będzie poświęcić z tydzień czasu, a na to raczej nikt nie ma chęci. Bossy, przynajmniej te w m1 powinny się respić co 10min, bo teraz to naprawdę masakra...

tenor.gif

Opublikowano

TeZo,
Tydzień czasu na skill na G? Nie przesadzaj, ja grając archerem mam skill na M9 teraz, więc już bez przesady w tym momencie, za tydzień to będzie 2xP i reszta G1.

Opublikowano

Nie znalazłem jeszcze ani jednego metina w m1 przez 2h gry... na bossa czeka się bardzo długi i do tego zawsze ktoś ksuje... m2 jest tylko jedno dla 3 królestw.. Wszystko oprócz tego wygląda bardzo ciekawie.. No i jeszcze ten biolog...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Ile gra osób na serwerze?

Ocenę co do online postawię za kilka dni, zobaczymy co z tego wyjdzie.

Mam nadzieje że gracze się przekonają co do serwera, jeszcze będzie sporo poprawek co do samej rozgrywki bo błędów praktycznie nie ma...

3_1.png

Opublikowano

Mało graczy..

W zapowiedzi daliscie ankiete w ktorej nalezało głosowac w sprawie zmiany setu broni/zbroi

jak widze na oficjalu wszystko tak samo czyli ankieta była dla jaj..

NIE POLECAM SERWERA BO TO JAKIEŚ NIEDOJEBY

Opublikowano

Mało graczy..

W zapowiedzi daliscie ankiete w ktorej nalezało głosowac w sprawie zmiany setu broni/zbroi

jak widze na oficjalu wszystko tak samo czyli ankieta była dla jaj..

NIE POLECAM SERWERA BO TO JAKIEŚ NIEDOJEBY

Wtf? Chyba kolego serwery/prezentacje pomyliłeś. Jaka ankieta? 

3_1.png

Opublikowano

True ogarnij te SMy bo nam TOPka ucieka ;)

Ciagle sprawdzam czemu nie otrzymujecie SM przy SMSie bo przelewy dzialaja poprawnie...

Oczywiscie każdy otrzyma SM jesli wysłał smsa o to proszę się nie martwić :)

Opublikowano

Ciagle sprawdzam czemu nie otrzymujecie SM przy SMSie bo przelewy dzialaja poprawnie...

Oczywiscie każdy otrzyma SM jesli wysłał smsa o to proszę się nie martwić :)

Ja się nie martwię o to czy otrzymam  akurat ;) Oby Ci poszło to jak najszybciej bo topka leci z lvlami ;p

A bez ISa to nie gra przecież.

Opublikowano
Witajcie własnie zostało naprawione doładowywanie Smoczych Monet (SM) opcją SMS każdy kto wysłał SMS ma już swoje Smocze Monety na koncie !

Życzymy udanych zakupów !

Pozdrawiamy i przepraszamy za utrudnienia

Opublikowano

Ogólnie pograłem trochę, osiągnałem 30 level i trochę się wypowiem.

Exp jest okej, jak na harda przystało, lecz drop fatalny... Ani to do biologa, ani to zmianki/dodania nie lecą dobrze, mało graczy, co handel trochę utrudnia... No troszeczkę wymagałem więcej.

Ale za to świetne autorskie innowacje, miłe dla oka.

Opublikowano

Dzisiaj w nocy kolejne poprawki.

Jak ktoś ma jakieś pomysły co do serwera to proszę o przedstawienie :)

Zwiększenie dropu. xD

I tepanie buffka na 10 sec.

Opublikowano

A ja bym proponowal porzadny trailer i filmowa prezentacje gry (a nie denne czytanie prezki przez youtuberow). Potem zaplacic kilku osobom z tysiacami wyswietlen za wrzucenie tego na kanal i sruu,ludzi przybedzie :) 

Xaltor_eune_121_1_nozg.png

Opublikowano

Zwiększenie dropu. xD

I tepanie buffka na 10 sec.

Gdzie np? Bo od 30/60 jest inaczej drop ustawiony jeżeli chodzi o % i powinno ładnie lecieć.

3_1.png

Opublikowano

Gdzie np? Bo od 30/60 jest inaczej drop ustawiony jeżeli chodzi o % i powinno ładnie lecieć.

Rzeczy do biologa i zmianek, głównie o to chodzi

Opublikowano

===Kolejne Zmiany===

Zmiany są następujące:

-Naprawiony został opis w ku, Chmurki
-Zwiększona szansa na drop Szkaty Przygody
-Dodano drop zmianek do każdego potwora
-Exp znów został zwiększony o 20% na początkowych lv
-Dmg mobów do mapy 30/60 został znacznie zmniejszony w tym bossy
-Drop ze stara skrzynia na mapach został poprawiony na lepszy
 -Zwiększona szansa a marmur ze szkaty przygody
-Drop przedmiotów do biologa poprawiony kolejny raz. większa szansa na drop
-Wyspy zostały naprawione, już nie powinno wyrzucać przed bossem

Proszę uruchomić patcher aby ściągnąć łatkę z poprawkami klienta.

3_1.png

Opublikowano

hmm czy ty po 5 min oceniłeś serwer ?  Widac jestes wymagający ja w 5 min jestes wstanie ocenić czyjąś prace. Prawdopodobnie zwiedziłes m1  co na każdym serwie jest prawie takie samo. Ale nic  niebede dalej tego komentował. 

Opublikowano

Dziwny ten server, niby exp jest zwiekszany, a ja wgl tego nie odczulem. W m2 jest 2 moze 3 metki z dosc duzym respem, wiec ubicie solo takiego metka graniczy z cudem, a nawet jak ubijemy to leci go*no, bo na ku nie ma 100%... Na servie jest jakies 150 osob, wiec nie wiem czy warto sie trudzic. Jak sie zmieni na (duzo) lepsze, to wroce, poki co przerwa.

ZR_o79.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...