Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam bardzo, ale kto wybrał piosenkę do trailera???? :huh:

Poza tym, prezentacja zachęcająca, na pewno mogę polecić ze względu na True (reszty nie znam). Powodzenia :)

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nie zostało olane ;) Dodam coś kolego że ja mam odwagę się przyznać że coś mi nie wyszło a nie jak inni administratorzy co mieli po 20 serwerów:

Zmieniam nick+syntezator mowy i jadę dalej ;)

Olałeś Metinka, bo gdy zająłeś się drugim serwerem to na Metinku nic kompletnie się nie działo.

Obiecywałeś reklamy, nadal ich brak. Nie wiem co planujesz jeśli chodzi o Metinka, osobiście myślę, że dodasz jakiś update z poziomem ( znów ludzie wbiją go w kilka h ) i będzie spokój a na koniec zamkniesz serwer.

Poza tym, na serwerze jest kilkadziesiąt graczy mówisz, że nie olałeś ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Chlopie jak bedziesz robil to przerwe o 2 czy tam 3 to jutro bedzie 0 graczy rob restart i jutro o 18 start i tyle bo to jest bez sensu teraz my wbijemy 35 do 2 3 w nocy a po restarcie bedzie to trwalo 15 minut...

Opublikowano

Będzie coś powiększone? Exp/drop ?

Chyba napisał wyraźnie, że tak? k***a ludzie gdzie wy macie oczy..

Cofnij stronę do tyłu człowieku..

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ogolnie wszystko spoko ,ale wbijam wpisuje komende /who a tu 60 graczy online.. pustka :3

No tak, ale komenda /who działa na każdym ch osobno.

Dzisiaj już jej nie będzie bo 60% graczy nie wie jak ona działa i niestety to też ich odciąga.

Ja dodałem od siebie że poprawię serwer i to zrobię. Przerwa myślę o 2 się odbędzie.

SMS jak ktoś wysłał i nie otrzymał nie martwcie się, otrzymacie wszystko jest tylko problem nie po naszej stronie..

3_1.png

Opublikowano

Poprawa poprawa , to nie zmieni juz tego ,ze graczy wiecej niz 300 nie bedzie :3  . Ale powodzenia zycze ja lece dalej szukac czegos gdzie wejdzie 1k+ i poczuje sie jak za starych czasow :D jak ktos ma cos takiego piszcie pw pozdrowki :v

Opublikowano

Poprawa poprawa , to nie zmieni juz tego ,ze graczy wiecej niz 300 nie bedzie :3  . Ale powodzenia zycze ja lece dalej szukac czegos gdzie wejdzie 1k+ i poczuje sie jak za starych czasow :D jak ktos ma cos takiego piszcie pw pozdrowki :v

No idź, a od szukania masz inny temat.

wkif7r.jpg

Jak to nie regulaminowana? pozdro

Opublikowano

To tak... Byłem, pograłem i grać będę dalej ;).
Tak jak od samego początku myślałem - jeden z najlepszych serwerów jakie kiedykolwiek ujrzały światło dzienne.
Wszystkie asriale, sravie, grawie i inne tego typu gówna się chowają. Serwer dopracowany praktycznie pod każdym względem. Bezbłędny start, zero problemów w trakcie gry. Podejście Siela powyżej profesjonalizmu. Daje 5 na 5 gwiazdek :).
Nie rozumiem tylko dlaczego tak mało osób gra w tej chwili. Wszyscy z srial, sravi i innych tego typu pseudo serwerów metina powinni natychmiast przejść tutaj.
Takiego czegoś nie było nigdy a od zawsze było potrzebne.
Sielu, True obyście trzymali i ogarniali ten serwer jak najdłużej bo będzie to skarb.

Opublikowano

To tak... Byłem, pograłem i grać będę dalej ;).

Tak jak od samego początku myślałem - jeden z najlepszych serwerów jakie kiedykolwiek ujrzały światło dzienne.

Wszystkie asriale, sravie, grawie i inne tego typu gówna się chowają. Serwer dopracowany praktycznie pod każdym względem. Bezbłędny start, zero problemów w trakcie gry. Podejście Siela powyżej profesjonalizmu. Daje 5 na 5 gwiazdek :).

Nie rozumiem tylko dlaczego tak mało osób gra w tej chwili. Wszyscy z srial, sravi i innych tego typu pseudo serwerów metina powinni natychmiast przejść tutaj.

Takiego czegoś nie było nigdy a od zawsze było potrzebne.

Sielu, True obyście trzymali i ogarniali ten serwer jak najdłużej bo będzie to skarb.

Spokojnie,nie zwalniamy tempa z Sielem działamy dalej! :)

Jutro już 1 odc. z serii od Kozake oraz Wezzego :)

Oraz....2 kolejne GP od...?:) Zobaczycie jutro! 

Opublikowano

Zostalo cos zmienione dzis w w nocy? Bo jak narazie wbilem wieczorem 20 i nie widze sensu gry :) grak kasy, brak eq, jak i bonow. A w m2 zabija mnie jedna grupa.

2lj00au.jpg

Opublikowano

Zostalo cos zmienione dzis w w nocy? Bo jak narazie wbilem wieczorem 20 i nie widze sensu gry :) grak kasy, brak eq, jak i bonow. A w m2 zabija mnie jedna grupa.

Jak idziesz do m2 z 1k hp to się nie dziw. Ja na 20 mam 5k hp ponad, idź bić metki i bossy i rób misje ;)

tenor.gif

Opublikowano

Powiem tak, po tej aktualizacji nie wiele się zmieniło. Podczas 1h expienia dropły mi 2 szkatułki przygody,  3 przedmioty do biologa na 25lv, a exp jest już w miare ale ciutkę bym podkręcił bo nie widzę różnicy między wczoraj a dzisiaj, serwer naprawde fajny, ale jeszcze trzeba parę poprawek.

Ahm, jeszcze co do zmianek, to już jest wogóle patologia jakiej mało, skąd tutaj zmianki z tych śmiesznych skrzynek z których dropi 1szt a na godz mam do 4 takich szkat? Z móbów dodajcie %, ale ogarnięty ten % a nie jak te szkatułki. :)

qolJA1e.png

Opublikowano

Zmieńcie bo w m2 większość nie daje rady i sie odrazu zniechęca. daje serwerowi kilka dni. ;) M1 jest przesadzone z wielkością złe rozmieszczenie NPC można się pogubić. Zmianki i dodania dodajcie do dropu z mobów i metinów.. :)

wilowo.jpg

Opublikowano

Drop przedmiotow dla biologa powinien zostac zwiekszony, bo zeby zrobic pierwszego trzeba poswiecic z 2h, a to nie zacheca. I expa mozna by troszke zwiekszyc. Reszta jest w miare ok.

ZR_o79.gif

Opublikowano

Co do dmg m2 zmniejszyłem i to sporo, wystarczy odrobina lepszego eq i widzę że gracze dają radę prawie całe spoty.

Co do dropu, zwiększę dzisiaj o sporo drop szkatułek przygody. Powinno być ok ze zmiankami :)

Ogólnie dzisiaj jeszcze poprawie kilka rzeczy w grze. 

3_1.png

Opublikowano

Chciałem wrócić, ale exp leci tak jak leciał, niby zwiększyli o 15%, gówno zwiększone o 15% to nadal gówno.

Item do biologa w m2 nie leci, metka nie idzie znaleźć, chociaż gra tyle osób co nic - nawet komendę /who zablokowali, co by wstydu nie było :D

Ogólnie ten serwer zmienić na medium/easy - zmianki do npc, zmienić tabele bonusów, zwiększyć exp, drop, zakupić dobrą reklamę i byłoby git, bo korci mnie odwiedzić nowe mapki, dungeony, zdobyć eq na 140 :)

UkINXJ3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...