Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne skoro wcześniej działało.

Klient ile mb cały? Sprawdź jeszcze czy masz syserr lub errorlog po error.

klient 585 mb

syserr mam a errora nie mam, wrzucam jakis i nie dziala

usuwalem sporo plikow, patchowalem od nowa i nic

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

klient 585 mb

syserr mam a errora nie mam, wrzucam jakis i nie dziala

usuwalem sporo plikow, patchowalem od nowa i nic

Możesz wejść na ts?

Jeżeli tak to wejdź, jeżeli nie napisz na pw. 

3_1.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.png~Sielu ponawiam.

czy klasy są zbalansowane?

A bo dodałeś Adaś wcześniej nie wiedziałem że do mnie.

Ciężko ocenić, zobaczymy jak ludzie porobią eq.

Z tego co nowi testerzy testowali mówili że jest w miarę ok + trochę poprawiłem no i jeszcze jest do poprawy pewna klasa ale nie z pvp tylko jeden skill.

3_1.png

Opublikowano

A bo dodałeś Adaś wcześniej nie wiedziałem że do mnie.

Ciężko ocenić, zobaczymy jak ludzie porobią eq.

Z tego co nowi testerzy testowali mówili że jest w miarę ok + trochę poprawiłem no i jeszcze jest do poprawy pewna klasa ale nie z pvp tylko jeden skill.

@1361622928-U485574.png~Sielu jakiś błąd chyba był bo post był nad Tobą.

no bo jeżeli ma być jak na metin** że szaman nic nie bije to trzeba podziękować...

@topic ile KU do G bo nie doczytałem.

Opublikowano

@1361622928-U485574.png~Sielu jakiś błąd chyba był bo post był nad Tobą.

no bo jeżeli ma być jak na metin** że szaman nic nie bije to trzeba podziękować...

@topic ile KU do G bo nie doczytałem.

Nie  no nawet na met szaman był poprawiony.

Tu jest całkiem inny.

3_1.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o Twoj poprzedni serwer,to był naprawde spoko,może i jest dalej,tylko spadla ci drastycznie ilosc graczy,i temat został olany,myśle że ciezko bedzie ruszyc z hardem,w tych czasach,tym bardziej że jest początek roku,i dużo osob sie zaczelo edukować.Jak w przyszłości zrobisz dobry medium,to możesz trafić w 10.Mimo wszystko,życze powodzenia.

Opublikowano

Nie  no nawet na met szaman był poprawiony.

Tu jest całkiem inny.

tylko kiedy poprawiony... :)

miesiac jak juz nie gralem.

ile KU do G?

Opublikowano

Jeśli chodzi o Twoj poprzedni serwer,to był naprawde spoko,może i jest dalej,tylko spadla ci drastycznie ilosc graczy,i temat został olany,myśle że ciezko bedzie ruszyc z hardem,w tych czasach,tym bardziej że jest początek roku,i dużo osob sie zaczelo edukować.Jak w przyszłości zrobisz dobry medium,to możesz trafić w 10.Mimo wszystko,życze powodzenia.

No tak, wiem ale sam wiesz że ciężko było zatrzymać na nim graczy. I też wiem że nie wyszedł jak chciałem bo dopiero się uczyłem szczerze ogarniać pewne rzeczy :)

No i serio brakuje mi czegoś co zwie się dopasowaniem rozgrywki  :huh:

Także thx. 

@UP: 10 ku do g. 

3_1.png

Opublikowano

mało cos ludzi ;x

zrob lepsza reklame

Polecam abyś cofnął z 2/3 strony i poczytał o co tu chodzi.

True się stara z reklamą jak może, sami gracze przyznali że dawno nie widzieli żeby tak szalał z reklamą.

Taki ps, będziemy ciągle myśleli jak to poprawić żeby graczy było dużo i dobrze się grało. 

3_1.png

Opublikowano

True się stara z reklamą jak może, sami gracze przyznali że dawno nie widzieli żeby tak szalał z reklamą.

Taki ps, będziemy ciągle myśleli jak to poprawić żeby graczy było dużo i dobrze się grało. 

chyba nie brales pod uwage, ze skonczyly sie wakacje i ludzie nie maja czasu grac na hardzie, tylko wola easy gdzie szybko wbija lv..+ większość gra na sravi.

Opublikowano

Jeżeli reklamę załatwia True to pewnie wezzyxcośtam. Żadna pseudo reklama nic wam nie da, zrozumcie póki Ravia s2 ma

te kilka tysięcy online, to wszystkie nowe hardy mogą pomarzyć o liczbie przekraczającej 300+ ...

Można o niej mówić wiele złego i o Isamu ale co graczy wszystkim podebrali to ich :) 

Serwer może i dobry ale wystartował w złym czasie. Orientacja na rynek się kłania....

Opublikowano

gdzie zarobic na poczatkowych lv?

zmianki/ku/dodania

gdize w m1 są oponki/bossy przyjazni?

Z tego co czytam chat to za ku się ludzie wymieniają i zwoje egzo.

Zazwyczaj na rogach mapy :P Myślę że niedługo jakiś gracz zrobi poradni na forum a nawet za to zapłacę sm gdy ktoś się ładnie postara i zrobi kilka poradników dla nowych graczy.

3_1.png

Opublikowano

server swietny, goraco polecam. Duzo nowosci i ulatwien umilajacych gre

Thx.

W nocy prawdopodobnie sobota odbędzie się aktualizacja która poprawi drobne błędy itp.

Teraz jestem trochę zajęty w tym tygodniu wiec wybaczcie. 

Mam porobione ok 40% poprawek które gracze mi wypisali itp. 

3_1.png

Opublikowano

Niestety ale coś trzeba ułatwić... albo zrezygnować z kilku rzeczy które są w IS. Faktycznie w miastach jest garstka ludzi. yang prawie nie ma w ogóle wartości bo zmianki i tak trzeba kupować za PO. 

Szybkość poruszania jest strasznie mała, wolno się jeździ po spotach i trochę to męczące. Ciężko jest zrobić polowanie z metkami i bossami, niektore osoby 70 mają jeszcze do ubicia bossy w m2.

Co dla mnie jest fajne. Szybki resp mobów, sposób w jaki jest pisany quest z dropem przedmiotów do biologa. Podoba mi się to że na niektóre dungeony nie trzeba chodzić grupą. Na serwerach zawsze 10-15% graczy to osoby które grają samotnie, bez gildii. O tym trzeba pamiętać.

PS. dodajcie jakieś bonusy na ruch do czegokolwiek, konia czy samej postaci po osiągnięciu jakiegoś tam lvla.

PS. macie buga z przywoływaniem metków tych najsłabszych, po kliknięciu nic się nie dzieje, nic nie spada, jest tylko informacja że został przywołany

The past has gone

Opublikowano

Niestety ale coś trzeba ułatwić... albo zrezygnować z kilku rzeczy które są w IS. Faktycznie w miastach jest garstka ludzi. yang prawie nie ma w ogóle wartości bo zmianki i tak trzeba kupować za PO. 

Szybkość poruszania jest strasznie mała, wolno się jeździ po spotach i trochę to męczące. Ciężko jest zrobić polowanie z metkami i bossami, niektore osoby 70 mają jeszcze do ubicia bossy w m2.

Co dla mnie jest fajne. Szybki resp mobów, sposób w jaki jest pisany quest z dropem przedmiotów do biologa. Podoba mi się to że na niektóre dungeony nie trzeba chodzić grupą. Na serwerach zawsze 10-15% graczy to osoby które grają samotnie, bez gildii. O tym trzeba pamiętać.

PS. dodajcie jakieś bonusy na ruch do czegokolwiek, konia czy samej postaci po osiągnięciu jakiegoś tam lvla.

PS. macie buga z przywoływaniem metków tych najsłabszych, po kliknięciu nic się nie dzieje, nic nie spada, jest tylko informacja że został przywołany

Z tym bugiem na przywołanie to nie do końca, będzie mapa specjalna na przywoływanie metków taka osobna. To od sfery na mapach żeby potwory nie respiły się na skałach.

jest troche do poprawy... tu moge na ts Ci powiedizec..

ludzi niestety malo ;/

kiedy bd eventy?

No tak jest do poprawy, myślę sobota i niedziela i połowa lub więcej zostanie ogarnięta.

No niestety ale może się zmieni.

Miał być event z pewnym przedmiotem ale dużo ludzi go już ma.. Więc w sobotę także pojawi się kalendarz eventów oraz w przerwie dogram 2 dodatkowe eventy takie żeby zajmowały więcej czasu niż kilka minut.

3_1.png

Opublikowano

Z tym bugiem na przywołanie to nie do końca, będzie mapa specjalna na przywoływanie metków taka osobna. To od sfery na mapach żeby potwory nie respiły się na skałach.

Próbowałem przywoływać 10 metinów... miałem też 4 przywołania średni, co ciekawe na otwartej przestrzeni ani 1 z tych dziesięciu nie spadł a tamte 4 wszystkie

The past has gone

Opublikowano

Próbowałem przywoływać 10 metinów... miałem też 4 przywołania średni, co ciekawe na otwartej przestrzeni ani 1 z tych dziesięciu nie spadł a tamte 4 wszystkie

No tak tak ja już to sprawdzałem. Daję ci 100% że tak jest. Teraz nawet sprawdziłem, stałem obok skał i nie było przywołania, przesunąłem się w miejsce gdzie są potwory i metin się pojawił.

No ale jak pojawi się ta mapa będzie na 100% działało każde przywołanie.

3_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...