Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym dodał zmianki i dodania po 1 sztuce do npc.Myślę, że byłby to dobry kompromis skoro i tak są już itemy typu ebo+9.

Opublikowano

Ja bym dodał zmianki i dodania po 1 sztuce do npc.Myślę, że byłby to dobry kompromis skoro i tak są już itemy typu ebo+9.

To zależy za PO też można nabyć ale trudniej jak na początek. Lepiej bossy w m1 itp..

3_1.png

Opublikowano

Widzieliście GamePlay-e oraz Zapowiedzi z Naszego Serwera Amerion.pl? :) Macie w spoilerze dla zainteresowanych :)

Czekamy jeszcze na 2 kolejne GP od naszych YT a zapewne już jutro zaczną się odcinki z serii od innych YouTuberów :)

Opublikowano

Ale tablica jest w grze a ja chcialbym wiedziec przed startem.

Już na 1lvlu idziesz trutę dropić? xD

Serwer naprawdę godny polecenia, jeśli nie będzie jakichś "lagów w hooy" to będzie bardzo dobrze :D

tenor.gif

Opublikowano

Dokladnie.

Troche bez sensu, wg  mnie powinniscie ulatwic jako drop zmianek/dodan lub dodac do npc.

Czekamy na :

CtV.png

Nestium | Nick: SwerdenSG | Królestwo: Jinno | Gildia: SG | Poziom: 1+ |

Opublikowano

Sielu, True,

Wiadomo co ze startem - tzn dokładna godzina? Czy nadal między 18 a 19 ;p?

Na stronie jest takie coś:

Witamy!

Start serwera już w 5.09.14 w Piątek o godzinie 19:00!

Clienta możecie już pobrać w zakładce "Pobierz Grę"

Rejestracja została włączona! :)

Więc już nic nie rozumiem :c

Poprawcie rejestrację, wpisuję hasło na 16 znaków - podobno można od 4 do 16 znaków, a mi się wyświetla jeszcze "Hasło jest za długie, maksymalnie 32 znaki!" Wtf Jak to jest z tym hasłem, bo się zarejestrować nie mogę...

tenor.gif

Opublikowano

Granie na Xp od jutra?porażka totalna jak dla mnie bo chciałem grac od startu..

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Bliżej 19 będzie start jak nie równo o 19.

Co do op, jednym działa jednym nie ;c Pisałem nawet do pewnej osoby mianowicie forum i odpisał że to przez wspieranie i muszę wykonać kilka czynności aby to poprawić.

Lecz teraz naprawdę brakuje mi czasu. Wcześniej pytałem kilka osób min na xp i działał klient..

3_1.png

Opublikowano

Co do osób które mają problemy z odpaleniem clienta na XP,mi osobiście np.działa,natomiast dla chcących pograć DZIŚ polecam się pobawić z uruchomieniem z zgodnością systemu i uruchomić jako administrator,może coś się uda zdziałać w ten sposób.

Lecz znacznej większości osób z XP działa client,może kwestia także instalacji najnowszego FrameWorka...

Pozdrawiam

True!

PS:

Kolejny GP z serwera :)

https://www.youtube.com/watch?v=r6APxo9qIUk&feature=youtu.be

Opublikowano

Bliżej 19 będzie start jak nie równo o 19.

Co do op, jednym działa jednym nie ;c Pisałem nawet do pewnej osoby mianowicie forum i odpisał że to przez wspieranie i muszę wykonać kilka czynności aby to poprawić.

Lecz teraz naprawdę brakuje mi czasu. Wcześniej pytałem kilka osób min na xp i działał klient..

To lepiej startuj między 18:30, a 19:30, że bez info żadnego wystartujesz, przynajmniej będą opóźnione DDoSy :D

BM'em da się expić normalnie na mapach na wyższy lvl? Metki i bossy schodzą jakoś czy trzeba bić 5x dłużej niż WP/Body?

@.up jak startuje coś epickiego to trzeba dołożyć wielkich starań, żeby był multum osób :D

I jak z tym hasłem podczas rejestracji? Bo ciągle "max. 32 znaki" -.- W końcu zrobiłem konto, tylko naprawcie to.

tenor.gif

Opublikowano

To jakas kpina ze strony autora ,ze nie dopilnowal .aby client dzialal kazdemu . Teraz ten kto ma win 7 itd to wbija dzis ,a my dopiero jutro jak dobrze pojdzie ,tak?. jest weekend przypominam i pewnie sporo osob czeka na serwer.. KPINA ! pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...