Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no co zrobisz skoro wolą  iść na gotowce ... na 4fun i serwer padnie po 1 msc...

polecam serwer.

@topic

sprzedam konto szaman 85lv z is WIĘCEJ NA FORUM W DZIALE SPRZEDAM.

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer cudo.

Jedyny minus to:

- zmianki za OP

- mała liczba graczy, ale ciągle rośnie!

Czy jest teamspeak?

Skąd masz takie informacje że ilość graczy rośnie ? Bo gram od momentu z startu serwera i ja twierdze ze wlasnie spada :) Na wyższym lvl`u przekonasz się czy takie "CUDO" :)

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Serwer cudo.

Jedyny minus to:

- zmianki za OP

- mała liczba graczy, ale ciągle rośnie!

Czy jest teamspeak?

tak jest ts, tsgames.pl

zmianki za PO to dobre rozwiazanie, ponieważ jeżeli chcesz jakieś lepsze bony to musisz mieć 2-3k zmianek więc skąd weźmiesz?

Opublikowano

Gram na serwerze jak dla mnie jeden z najlepszych hardów jakie powstały tylko lepsza reklama :)

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Gram na serwerze jak dla mnie jeden z najlepszych hardów jakie powstały tylko lepsza reklama :)

Event szukanie gm zakończony. Otrzymujecie raty 25% expa na 24h!

Thx,

W sobotę między 2/3 będzie przerwa na okres 30 minut.

W tym czasie wgram poprawki na serwer.

No i nie zapominamy o eventach :)

eventypng_eaqhhsa.png

3_1.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.png~Sielu

jakie poprawki ?

polecam serwer ! :)

Niezła muza w gp xD

Poprawki misje % szansy czytania z radami i więcej nie będę pisał bo mam zapisane co muszę jeszcze zrobić. 

3_1.png

Opublikowano

Event szukanie gm zakończony. Otrzymujecie raty 25% expa na 24h!

Thx,

W sobotę między 2/3 będzie przerwa na okres 30 minut.

W tym czasie wgram poprawki na serwer.

No i nie zapominamy o eventach :)

eventypng_eaqhhsa.png

Fajny kalendarz, tylko szkoda, że nie wiadomo np o której dziś OX.

Opublikowano

Fajny kalendarz, tylko szkoda, że nie wiadomo np o której dziś OX.

No tak, to przy kolejnym miesiącu się zmieni :P

Zawsze eventy są o 19 ale masz rację.

No sielu szkoda mi Ciebie troszkę, starasz się a graczy brak ;) No nic, mam nadzieje że to się zmieni powodzenia. 

Metin nie dla mnie  B)

3_1.png

Opublikowano

Ogólnie ile online w godzinach szczytu?

50 osób ? Nie polecam ludzi jak na lekarstwo a ludzie na serwerku to masakra zachowanie szkoda gadać ;x Bany za nic lecą a znowu za używanie botów dostajesz bana tyko na 12h albo 24h to jest kino, hahahah. WIęc jak chcecie grać na botach to serwer dla was ;) NIE POLECAM

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Ogólnie ile online w godzinach szczytu?

Zależy w jakie dni, sobota/niedziela przebija te 200+

50 osób ? Nie polecam ludzi jak na lekarstwo a ludzie na serwerku to masakra zachowanie szkoda gadać ;x Bany za nic lecą a znowu za używanie botów dostajesz bana tyko na 12h albo 24h to jest kino, hahahah. WIęc jak chcecie grać na botach to serwer dla was ;) NIE POLECAM

Dobrze nie podoba ci się serwer idź grać gdzie indziej.

A co ja odpowiadam za zachowanie graczy? Dostają bany, a to gm decydują na ile. Jak ktoś kilka razy gra na hackach to dostaje perma.

3_1.png

Opublikowano

Zależy w jakie dni, sobota/niedziela przebija te 200+

Dobrze nie podoba ci się serwer idź grać gdzie indziej.

A co ja odpowiadam za zachowanie graczy? Dostają bany, a to gm decydują na ile. Jak ktoś kilka razy gra na hackach to dostaje perma.

Zachowanie mógłbyś troszke utemperować na wołaju bo to co się tam dzieje często gęsto to masakra jakaś, dziwisz się że nikt grac nie chce. Po drugie jak na serwerze bez IS`a nie da rady expic to też nie dziw się że nie masz ludzi. Po 3 ban za cheaty na 24h ??!! No k***a sam znam typka , który pocisnął do top 3 bo prawie 24h postać mu expiła , dostał bana na 24h gdzie wbił tyle że wisiało mu to że ma bana na 1 dobe bo ktoś go sprzedał. Nawet admin nie raczył sobie na /inv posprawdzać najwiekszego spota na mapce a JEST TYLKO 1 i tylko 3 ch   :) No ale nawet wystarczyło że napisał ODWOŁANIE na forum specjalnie to zrobił gadając ze mną na TS cisnął z was pompe i Napisał że postawił sobie jakiś talerz z jabłkami na spacji czy coś w tym stylu i dostał UNBANA do expił jeszcze na BOCIE nadal i sprzedał postac ;) Po 4 200+ graczy ?? Gram, sorry grałem od startu serwera ty chyba na starcie miałeś tych 200`stu graczy bo teraz jest ich moze 50 maxymalnie. Sorry Sielu ale narzekasz że nie chcą ludzie grac na Twoich plikach autorskich a na gotowcach grają. Nie dziw się ale jeżeli bez IS`a nie masz na serwerze żadnych szans, expić nie możesz bo jest to udręka, zachowanie ludzi na wołaj to jakimi tekstami tam sypią i cisną jeden po drugim też odrazu odstrasza nowych graczy. Wiadomo nie ma serwera bez IS`a ale tutaj bez ItemShopa po prostu nie da się grać a powinien on być tylką i wyłącznie lekką pomoc w grze dla ludzi którzy chcą z niego korzystać a nie taki jak tutaj że bez ItemShopa możesz się po prostu cmoknąć w pompke i tyle.

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Zachowanie mógłbyś troszke utemperować na wołaju bo to co się tam dzieje często gęsto to masakra jakaś, dziwisz się że nikt grac nie chce. Po drugie jak na serwerze bez IS`a nie da rady expic to też nie dziw się że nie masz ludzi. Po 3 ban za cheaty na 24h ??!! No k***a sam znam typka , który pocisnął do top 3 bo prawie 24h postać mu expiła , dostał bana na 24h gdzie wbił tyle że wisiało mu to że ma bana na 1 dobe bo ktoś go sprzedał. Nawet admin nie raczył sobie na /inv posprawdzać najwiekszego spota na mapce a JEST TYLKO 1 i tylko 3 ch   :) No ale nawet wystarczyło że napisał ODWOŁANIE na forum specjalnie to zrobił gadając ze mną na TS cisnął z was pompe i Napisał że postawił sobie jakiś talerz z jabłkami na spacji czy coś w tym stylu i dostał UNBANA do expił jeszcze na BOCIE nadal i sprzedał postac ;) Po 4 200+ graczy ?? Gram, sorry grałem od startu serwera ty chyba na starcie miałeś tych 200`stu graczy bo teraz jest ich moze 50 maxymalnie.

Dostają od gm block na chat gdy jest coś na chacie.

Cisnął pompe, to niech ciśnie mam to gdzieś ;)

No i masz podnietę że gra tyle graczy? Jak masz to idź zrób wiesz co :P

Co do is już pisałem, zawołać ci graczy co nie wydali ani zł a kupili od ludzi z gry i mają prawie full is. 

3_1.png

Opublikowano

Bardzo fajnie zrobiony server  widać, że Sielu się postarał mam nadzieje ze server sie rozwinie i bedzie duuuużo graczy.  :P Mam jeszcze pytanko OX będzie wyglądał tak samo jak na metinku?

Opublikowano

Dostają od gm block na chat gdy jest coś na chacie.

Cisnął pompe, to niech ciśnie mam to gdzieś ;)

No i masz podnietę że gra tyle graczy? Jak masz to idź zrób wiesz co :P

Co do is już pisałem, zawołać ci graczy co nie wydali ani zł a kupili od ludzi z gry i mają prawie full is. 

No i właśnie najprościej napisać mam to gdzieś zamiast coś z tym zrobić ;) Niech dalej lecą na botach bo co to za kara 24h. No w sumie Sielu nieźle to przemyślałeś bo na każdym innym serwerku za boty odrazu ban i wtedy Ci co cisną na wh itp. bedą przylatywać do Ciebie jak można, admini mają to głęboko w poważaniu to w sumie wkońcu uzyskasz może te swoje 200+ co piszesz, jak Ci dojdzie +150 botków na wh i innych :)

psdapdspapdsap.png
Opublikowano

Bardzo fajnie zrobiony server  widać, że Sielu się postarał mam nadzieje ze server sie rozwinie i bedzie duuuużo graczy.  :P Mam jeszcze pytanko OX będzie wyglądał tak samo jak na metinku?

To zależy pod jakim względem, na ox nie ma już błędów a pytania napisałem inne ponieważ były zbyt łatwe na 1 ox.

No i właśnie najprościej napisać mam to gdzieś zamiast coś z tym zrobić ;) Niech dalej lecą na botach bo co to za kara 24h. No w sumie Sielu nieźle to przemyślałeś bo na każdym innym serwerku za boty odrazu ban i wtedy Ci co cisną na wh itp. bedą przylatywać do Ciebie jak można, admini mają to głęboko w poważaniu to w sumie wkońcu uzyskasz może te swoje 200+ co piszesz, jak Ci dojdzie +150 botków na wh i innych :)

Zrobię spokojnie, mam gdzieś co on mówi że się śmieje czy coś tam.

Sam wiesz/lub nie jak gracze patrzą na ilość online, robię co mogę w tej kwestii. 

3_1.png

Opublikowano

To zależy pod jakim względem, na ox nie ma już błędów a pytania napisałem inne ponieważ były zbyt łatwe na 1 ox.

Zrobię spokojnie, mam gdzieś co on mówi że się śmieje czy coś tam.

Sam wiesz/lub nie jak gracze patrzą na ilość online, robię co mogę w tej kwestii. 

To zmień bany na 24h. Dużo graczy odemnie nawet mówiło że kończy grać tutaj bo jak oni mają się męczyć pare godzin żeby wbić 1 lvl a taki sobie postawi bota na 24h pójdzie spać a potem do pracy/szkoły i nic nie robiąc nabije lvl`e to oni dziękują bardzo za taki serwer. Zręsztą róbta co chceta ja tu napewno nie zagram już i serwera nikomu nie polece dlaczego to pisałem wyżej więcej mówić chyba nie trzeba bo żeby sobie pograć trzeba zinwestować te 35/50 zł. No i ciągle expić na 2 pd`kach bo inaczej jest to katastrofa. Zręsztą na pare postów wyżej już pisałem co o tym myśle. NIE POLECAM

psdapdspapdsap.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...