Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Amerion [Dedyk] [Medium]

~Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz racje Sielu... wyjdę i nie wrócę na ten twój syf. A co do forum mam prawo do wypowiedzi, I ty mi tego nie zabronisz. :)

ehh Teraz takie pytanko.. Powiedz mi Co ty zrobiłeś od startu? NIC! bo jesteś za głupi żebyś coś zrobił. BUG na BUGU! to jest Twój Serwer. :D

• Odpowiedzi 842
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz racje Sielu... wyjdę i nie wrócę na ten twój syf. A co do forum mam prawo do wypowiedzi, I ty mi tego nie zabronisz. :)

ehh Teraz takie pytanko.. Powiedz mi Co ty zrobiłeś od startu? NIC! bo jesteś za głupi żebyś coś zrobił. BUG na BUGU! to jest Twój Serwer. :D

Krytyka się należy ale teraz to już przegiąłeś... wystarczy cofnąć się 3 może 4 strony w tym temacie by zobaczyć co zrobił ;)

Sielu postaw sprawę jasno, zrobisz coś z tymi Bossami?

The past has gone

Opublikowano

Krytyka się należy ale teraz to już przegiąłeś... wystarczy cofnąć się 3 może 4 strony w tym temacie by zobaczyć co zrobił ;)

Sielu postaw sprawę jasno, zrobisz coś z tymi Bossami?

3/4 zmian akurat nie potrzebnych ale niech mu będzie ;x No może przesada połowa :)

psdapdspapdsap.png
Opublikowano
Ox zakończony! Teraz są raty 25% exp na kilka h!
Pozdrawiamy.

Ten od bugów wichura czy coś.
Powiedz tacie że jak chce to mogę mu pomóc naprawić zajebistego buga, zresztą już chyba na naprawę za późno :>

3_1.png

Opublikowano

Radzę Sielu powstrzymać się od zbędnych komentarzy bo po prostu z niektórymi ludźmi lepiej nie wdawać się w dyskusje,a potem można tego żałować, że powiedziało się o dwa słowa za dużo. To tak jak z gównem, trzeba poczekać aż skończy się rzucać w trawie. 

@topic 

Serwer przyjemny - naprawdę, nie za trudno nie za łatwo. Bossy się z nami nie pieszczą niestety, ale coś musi być trudnego do pokonania :D

Opublikowano

Pozdrawiamy.

Ten od bugów wichura czy coś.

Powiedz tacie że jak chce to mogę mu pomóc naprawić zajebistego buga, zresztą już chyba na naprawę za późno :>

Wrzuć kolego na luz i nie twórz prowokacji.

Tak samo wichura, bo źle to się skończy dla Was. 

Opublikowano

Pozdrawiamy.

Fajno bardzo ale ponawiam moje pytanie byś postawił sprawę jasno :D Czy zrobisz coś z tymi bossami, by dało się je ubić bez beta i bojownika?

The past has gone

Opublikowano

Fajno bardzo ale ponawiam moje pytanie byś postawił sprawę jasno :D Czy zrobisz coś z tymi bossami, by dało się je ubić bez beta i bojownika?

Możesz dokładnie określić o jakie bossy chodzi?

Rozmawiam na ts i mówią że jest ok.

3_1.png

Opublikowano

KyRA ja jako osoba neutralna przeglądając całe komentarze nie oszukując się widzę że jest to lekko prowokacja z strony wichury a ciężko jest aby Sielu który jest przez niego obrażany bez podstawnie nie odpowiedział nerwowo jak w ten sposób.

Oczywiście z Sielem już gadałem i prosiłem go aby nie odpowiadał na głupie komentarze bo niema sensu tracić nerwów.

Co do komentarzy, serio panowie serwer możecie hejtować bo wam się ma prawo nie podobać, natomiast gdy czytam że Sielu nic rzekomo nie robi to idzie się pochlastać.

Dla mnie Sielu jest osobą jako jedna z nielicznych osób które sponsorowałem angażuje sie w serwer i stara się o niego dbać.Oczywiśćie ktoś zaraz napisze "metinek..."

Dla mnie to co zrobił na Metinku też było niesamowite,ilość aktualek itd. którą robił i za pewne ma zamiar zrobić.Człowiek nie maszyna też trzeba mieć to na względzie, lecz porównując inne serwery do serwerów Siela grzechem jest powiedzenie że "olewa serwer" a w szczególności jak to Wichura napisał "bug na bugu"  bo ja na metinku i amerionie bugów nie widzę (bynajmniej większych).

Co do serwera oczywiście zapraszam, ciągle staram się załatwić jakąś reklamę, mam nadzieję że uda mi się kogoś zwerbować np.z YT i tyle.Natomiast serwer na razie sobie radzi liczba graczy jakoś nie spada,ciągle utrzymuje się na poziomie 200+ i tyle.Jest dobrze chodź może być lepiej i tyle z mojej strony mogę napisać.

Pozdrawiam

True 

Opublikowano

Możesz dokładnie określić o jakie bossy chodzi?

Rozmawiam na ts i mówią że jest ok.

Chociażby Setao albo Lord na WW2. Teraz już je ubijam, ale bez peta i bojownika nie szło za nic... Po za tym wstawiłem ss'a gdzie mam -19k HP przy 37k... Właśnie od Setao tyle poszło

The past has gone

Opublikowano

.Natomiast serwer na razie sobie radzi liczba graczy jakoś nie spada,ciągle utrzymuje się na poziomie 200+ i tyle.Jest dobrze chodź może być lepiej i tyle z mojej strony mogę napisać.

Pozdrawiam

True 

W miastach tego nie widać, i tak się zastanawiałem dlaczego. Doszedłem do wniosku, że jednak kupowanie zmianek za PO to nie najlepszy pomysł. Bo za yangi w sumie nie ma co kupować... są przydatne tylko przy ulepszaniu

The past has gone

Opublikowano

W miastach tego nie widać, i tak się zastanawiałem dlaczego. Doszedłem do wniosku, że jednak kupowanie zmianek za PO to nie najlepszy pomysł. Bo za yangi w sumie nie ma co kupować... są przydatne tylko przy ulepszaniu

duzo osob sella eq za zmianki, np taka truta kosztuje 3k+ wiec szybko nie zdobedziesz.

a za yangi duzo osob wymienia ku, egzo itp

POLECAM SERWER, co chwile poprawki jakies, admnistracja dba o serwer.

Opublikowano

duzo osob sella eq za zmianki, np taka truta kosztuje 3k+ wiec szybko nie zdobedziesz.

a za yangi duzo osob wymienia ku, egzo itp

POLECAM SERWER, co chwile poprawki jakies, admnistracja dba o serwer.

No ciekawe bo ja kupiłem trutę za 500 zmianek a drugą za 600... a za yangi nikt nic nie chce sprzedawać, egzo wymieniają za KU, rady za egzo i tak w kółko. Bez sensu więc ten pomysł ze zmiankami za PO, serwer hard a yang nie ma żadnej wartości.

The past has gone

Opublikowano

Nie przypominam sobie żebym był z tobą na stanie: Kolego

Ja tworzę prowokację? Polecam cofnąć się + nie jesteś od działu metin2. Chcesz to dam ci tematy gdzie zapewne twoi koledzy (wnioskuję po ocenie pewnego serwera przez ciebie) wyzywają tutejszych użytkowników.

Jakoś nie widzę twojej reakcji panie Foferatorze.

Chociażby Setao albo Lord na WW2. Teraz już je ubijam, ale bez peta i bojownika nie szło za nic... Po za tym wstawiłem ss'a gdzie mam -19k HP przy 37k... Właśnie od Setao tyle poszło

Racja, yangi praktycznie nie są nic warte. Ale własnie przydała by się pomoc od strony graczy. Zrobić naradę i dodać co potrzeba.

Co do bossów dzisiaj się nim przyjmę + trzeba zrobić kilka innych poprawek. 

3_1.png

Opublikowano

na metinku nikt nie gra to nowy serwer robi :lol: 

Tutaj będzie tak samo, z miesiąc pograją ludzie a później wszyscy będą odchodzić. 

Nwm czy masz mi to za złe ale ja w jakimś stopniu rozwijam swoje skille  :P niby zwykły metin lecz sporo się można nauczyć.

Co do nowego serwera. A widzisz. Bo jest to całkiem inny serwer wykonany przez moją osobę a nie gotowiec.

Gdybym zrobił gotowca zrozumiałbym krytykę, teraz jej nie rozumiem więc mam na to ebane. 

3_1.png

Opublikowano

Racja, yangi praktycznie nie są nic warte. Ale własnie przydała by się pomoc od strony graczy. Zrobić naradę i dodać co potrzeba.

Co do bossów dzisiaj się nim przyjmę + trzeba zrobić kilka innych poprawek. 

Miło, że potrafisz przyznać swój lekki błąd. 

Dla mnie sprawa jest jasna, trzeba wystawić zmianki do zwykłego shopa za yangi. A do tego umieścić tam kilka cennych przedmiotów. Może perły, jakieś ulepszacze... Coś na pewno wartościowego.

The past has gone

Opublikowano

Po jednej osobie w miastach...2 shopy i tyle...Serwer jest bardzo dobrze dopracowany ale brakuje reklamy...

Opublikowano

Po jednej osobie w miastach...2 shopy i tyle...Serwer jest bardzo dobrze dopracowany ale brakuje reklamy...

No gracze mi piszą że im się podoba ale ci co graja.

Co poradzisz ;) startuje nowe serwer i ma więcej graczy na gotowym sf :>

3_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...