Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
<!-- 6, 8, 10, 12, 16, 18, 20, multiples of 6, 8, or 10 -->
        <add key="Max Bots" value="6"/>

Przeczytaj i przeanalizuj. 

Opublikowano

Witam z botem mam problem ponieważ gdy chce żeby odpalal 24 boty odpala tylko 8 gdy chce zeby odpalal 18 odpala 12lub 6 wydaje mi się jakby więcej niż jeden room nie mógł stworzyć czy ktoś pomoże?

Opublikowano

^^ mam ten sam problem ze czasami nie lapie wiecej niz jednej grupy Kamil zobacz czy nie masz jakiegos not connecta ja mialem i musialem recznie stworzyc haslo i w sumie na 20 dziala jakoś ale wiecej tez nie moge uruchomic

Opublikowano

Witam, odpalam bota ale nie odpala mi LoLi to mój cfg: 

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configuration>
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
        <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.5"/>
    </startup>
    <appSettings>
        <!-- The paypal email you used when purchasing a 31 day license. -->
        <add key="Paypal Email" value="[email protected]"/>
        <!-- Location of lol.launcher.exe with trailing \ -->
        <add key="Launcher Directory" value="C:\LeagueOfLegends\"/>
        <!-- 6, 8, 10, 12, 16, 18, 20, multiples of 6, 8, or 10 -->
        <add key="Max Bots" value="6"/>
        <!-- 5, 10, 15 -->
        <add key="Max Level" value="10"/>
        <!-- BR, EUN, EUW, KR, MY, NA, OCE, PH, RU, SG, SGMY, TH, TR, TW, VN -->
        <add key="Region" value="EUN"/>
        <!-- Change League of Legends.exe to Low Priority -->
        <add key="Low Priority" value="true"/>
        <!-- Disable League of Legends.exe Graphics Rendering -->
        <add key="Disable Rendering" value="true"/>
        <!-- Auto restore/minimize League of Legends.exe -->
        <add key="Minimizer" value="false"/>
    </appSettings>
</configuration>

Coś poprawić ? W okinku pisze mi coś tam incorrect patch i pod tym mam press eny key to exit i potem co chwile wyskakuje to URI czy jakoś tak . 
Opublikowano

Ludzie czemu odpala tylko 6 botow??Mam ustawione 12.

Mam taki sam problem, tylko, że ja próbuję odpalić 20 botów, podałem 20 działających konta, ustawił Max bots = 20 a nadal robi jedynie 10 kont. Proszę o pomoc, pozdrawiam.

@Uporałem się z tym problemem. Dopiero za trzecim razem zauważyłem, że jedno konto była unable to connect.

Opublikowano

Wie ktoś może, w jaki sposób ustawić, aby okienka po odpaleniu lolów automatycznie się minimalizowały? Bo w zminimalizowanych okienkach cpu usage ~30%, a z otwartymi 80%.. Z góry dzięki.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Wie ktoś może, w jaki sposób ustawić, aby okienka po odpaleniu lolów automatycznie się minimalizowały? Bo w zminimalizowanych okienkach cpu usage ~30%, a z otwartymi 80%.. Z góry dzięki.

ostatnia opcja w configu minimalizuje okienka i je przywraca co jaki czas i tak w kółko.

Opublikowano

ostatnia opcja w configu minimalizuje okienka i je przywraca co jaki czas i tak w kółko.

Meh.. nie ma może jakiegoś zewnętrznego programu, który automatycznie zminimalizuje wszystkie okienka po uruchomieniu? Bo na boxowym chłodzeniu mój procesor dochodzi do niebezpiecznych temperatur w trakcie botowania :C

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Meh.. nie ma może jakiegoś zewnętrznego programu, który automatycznie zminimalizuje wszystkie okienka po uruchomieniu? Bo na boxowym chłodzeniu mój procesor dochodzi do niebezpiecznych temperatur w trakcie botowania :C

Możesz zminimalizować wszystkie i potem przywrócić te, które chcesz :x

BTW: sprecyzuj 'niebezpieczną temperaturę', mój stary CPU dochodził do prawie 100 stopni przy prime95 xD

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Możesz zminimalizować wszystkie i potem przywrócić te, które chcesz :x

BTW: sprecyzuj 'niebezpieczną temperaturę', mój stary CPU dochodził do prawie 100 stopni przy prime95 xD

@mistake010

Gdzieś czytałem, że temperatura procka nie powinna przekraczać 80C.. natomiast ja zauważyłem, że czasem waha się w granicach 86-87, a przy 90 automatycznie się wyłącza komputer :P.. Chodzi mi o to, że owy program mógłby nawet wszystkie okienka minimalizować, bo podczas botowania i tak zazwyczaj nie ma mnie przy kompie. Po prostu wiem, że gwarancja mojej nowo zakupionej ipjontki nie obejmuje spalenia, a jeśli dojdzie do 90C to i tak komputer się wyłączy i tyle z lvlowania.

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Jak tak będzie śmigać to będę mógł się zastanowić nad kolejno VPSem i licencją :)

FORcidD.png

Ile ram na 6/8/10 postaci i jaki vps ?

Hejo

Opublikowano

@mistake010

Gdzieś czytałem, że temperatura procka nie powinna przekraczać 80C.. natomiast ja zauważyłem, że czasem waha się w granicach 86-87, a przy 90 automatycznie się wyłącza komputer :P.. Chodzi mi o to, że owy program mógłby nawet wszystkie okienka minimalizować, bo podczas botowania i tak zazwyczaj nie ma mnie przy kompie. Po prostu wiem, że gwarancja mojej nowo zakupionej ipjontki nie obejmuje spalenia, a jeśli dojdzie do 90C to i tak komputer się wyłączy i tyle z lvlowania.

Nie powinna, ale ja mam to gdzieś :p

Jak masz windowsa 7 to jak 'potrzęsiesz' jakimś okienkiem to wszystkie poza właśnie tym 'trzęsionym' zostaną zminimalizowane.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Witam, mam pewien problem otóż bot działa poprawnie tylko, ustawiłem go na noc od godz 00:00 do godz 6:40 co się okazało gdy wstałem bot odpalił 6okien i na pulpicie było logo LoLa (takie jak przy każdym włączeniu gry) okienka z grą były czarne a zwykle jest loading screen ze splash artami postaci, wszedłem na lolkinga zobaczyc postępy, zobaczyłem że ostatni rozegrany mecz był 5godz temu (patrzyłem o 6:40). Proszę o pomoc :) 

Opublikowano

Witam, mam pewien problem otóż bot działa poprawnie tylko, ustawiłem go na noc od godz 00:00 do godz 6:40 co się okazało gdy wstałem bot odpalił 6okien i na pulpicie było logo LoLa (takie jak przy każdym włączeniu gry) okienka z grą były czarne a zwykle jest loading screen ze splash artami postaci, wszedłem na lolkinga zobaczyc postępy, zobaczyłem że ostatni rozegrany mecz był 5godz temu (patrzyłem o 6:40). Proszę o pomoc :)

Może komputer Ci się uśpił?  ^_^

Opublikowano

Ja posiadam 4gb ram, odpalam 6acc + ograniczenie do 10fps co daje mi zużycie procka 1%(pomijając ładowanie gry, bo wtedy jest duże ale to rzecz naturalna). W teorii mogę odpalić lekko 8, ale starczy i 6, bo czasami pochodzę po sieci więc troszkę ramu się przyda. Polecam bota każdemu kto ma minimum 3GB+ RAM. Trochę mózgu i wszystko działa jak należy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...