Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak by ktos wysłał mi na PW link do cracka , bo jestem biednom cebulom , odwdzięczę się kilkudniowym limitem lajkaczuf, Pozdrooo

Opublikowano

Tylko mi strona z eune referali sie strasznie buguje? mam LOL Creator ale reflinków nie zalicza.

Mi to samo, refy zrobione już wczoraj a na stronie wgl. ich nie pokazuje ;x

Opublikowano

Mi to samo, refy zrobione już wczoraj a na stronie wgl. ich nie pokazuje ;x

Dokładnie jak ktoś wie jak to rozwiązać to proszę napisać z góry dzięki :>

To bywa różnie tak jak z nagrodami może się zmienić dopiero po 72h, u mnie refy na 10lvl pokazuje po 2 dniach, a 5lvl w ten sam dzień.

Nie udzielam pomocy na PW.

Opublikowano

Jak wlaczam fulcrumbota to wyskakuje cmd i: Nieprawidłowy indetyfikator URI: nie można określic formatu indyfikatora URI

Nic nie szkodzi. 

Efekt uboczny obejścia sprawdzania licencji przez Finn'a. Nie zwracaj na to uwagi.
Opublikowano

tylko mi sie muli system refów na oficjalnej stronie? 

Wszystkim. Ostatnio rioto ssie mocno, jak nie rankedy co chwile offline, to strona od refów się sypie.

Opublikowano

U mnie refy wyświetla wszystkie ale no cóż.. czasem gra się wczytuje długo a to wydłuża czas refowania. Ale bardzo przyjemny bocik bo nie trzeba bawić się w maszynki itp bo jeden bot zjada u mnie ~380mb

Opublikowano

U mnie refy wyświetla wszystkie ale no cóż.. czasem gra się wczytuje długo a to wydłuża czas refowania. Ale bardzo przyjemny bocik bo nie trzeba bawić się w maszynki itp bo jeden bot zjada u mnie ~380mb

Strona się wyświetla i pokazuje wszystkie refy, ale ja np. twitcha i ip nie mogę odebrać drugi dzień :P

Opublikowano

ja mam pytanie co do nagrod, jak mam np 12 refow zrobione to moge wykorzystac po kolei za 1 znajomego dostac te ip czy za 10znajomych i dostac tylko 975 rp ? i do ilu mozna tak bezpiecznie robic do 25/50 ? co do strony to tez mam z nia problemy ale udalo mi sie wbic to zaladowalo mi refy jednak tylko jedno konto ma tam 10lvl a reszta po 1 mimo tego, ze w tym samym czasie 10 wbily ;o

Opublikowano

ja mam pytanie co do nagrod, jak mam np 12 refow zrobione to moge wykorzystac po kolei za 1 znajomego dostac te ip czy za 10znajomych i dostac tylko 975 rp ? i do ilu mozna tak bezpiecznie robic do 25/50 ? co do strony to tez mam z nia problemy ale udalo mi sie wbic to zaladowalo mi refy jednak tylko jedno konto ma tam 10lvl a reszta po 1 mimo tego, ze w tym samym czasie 10 wbily ;o

Możesz, a nawet musisz odbierać pojedynczo ip za refa, od jakiegoś czasu już strona laguje.

Opublikowano

Emm.. zrobione refki, ale teraz, podczas normalnego uruchamiania Lol'a, cały czas mam ten mały okienkowy ekranik, a gdy ustawię na normalną rozdziałke, to ten...wszystkie obiekty, są czarne, da rade jakoś naprawić? (Repair nie pomaga)

http://imgur.com/3pGeCrY - hipokryzjon. hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...