Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

OK działa dzięki ale usage CPu 100% nie zepsuje się?

btw. mogę zrobić VTuTa?

Vtuta? Po co? Jak ściągnąć, rozpakować, dodać konta do accounts.txt, zmienić region i ilość botów? Ktoś jest na tyle głupi żeby tego nie ogarnąć?

do ilu reffow dajecie na konto tak zeby bylo w miare bezpiecznie? 50 ?

Spokojnie rób bez zastanowienia 150 chociażby i w 2-3 dni. Riot od 1.5 roku nie zbanował nikogo z 150-200 refami. Krążą legendy że banują tych co mają 250+ więc nie polecam. Sam ponad 150 na żadnym koncie nie sprawdzałem. Jeśli ktoś zacznie spamować jakie to złe i można dostać bana to mu nawet nie wież bo gada głupoty i sam gówno o tym wie.

Mogę tym nabijać 30 lvl?

Nie. Masz napisane w 1 poście.

Mam problem, mma zcrackowana wersje, config wszystko ok i odpalam i mam zle url i nie odpala mis sie nic

Jej tyle osó z zcrackowaną wersją ma problemy... Może warto kupić licencje.

Btw. ta zcrackowana wersja to niestabilna wersja 2.3 z edytowanymi adresami pamięci pasującymi pod lola 4.15. To nie jest 2.8 jak omylnie jest nazywana.

Opublikowano

Moze nabic 30 tylko, ze musi co chwile dokladac nowe konta i zostawic  te ktore chce na 30, gdy wszystkie beda mialy po 10lvlu to gra nie ruszy, a jak np jest 10lvl i 1lvl to expi dalej. 

Czyli mozna niezle nagrody zgarnac :P

Opublikowano

Jak wy się jaracie robieniem 12 refów dziennie (tyle robi 6 botów które masz włączone) to co mam powiedzieć ja robiąc 180 dziennie. A są tacy co robią więcej.

To fajnie. Już się pojarać nie wolno? Wyluzuj. ;p

oluadp4310f.png

Opublikowano

Strona się refreshuje raz na dzień. Około naszych godzin 18-21. W weekend się nie refreshuje wgl.

Dzięki

Mam jeszcze jedno pytanie, jak mam 10 botów i one grają w jednej grze to dostają exp?

Opublikowano

Oni zwyciężają na przemian, czy nie?

Jak robisz refy na 10 lvl to co za różnica. I tak tyle samo czasu zajmie ci zrobienie 100 nie ważne kto wygra kto przegra. Łączny czas średni na konto to 10-11 godzin.

Pisze mi WARNING:ALL ACCOUNT IN MEMORY ARE LEVEL 10:WARNING a konta swiezo zalozone

Zly region kont, nie zmieniles regionu w configu lub wyczyscilo ci accounts.txt po crashu

Opublikowano

Jak robisz refy na 10 lvl to co za różnica. I tak tyle samo czasu zajmie ci zrobienie 100 nie ważne kto wygra kto przegra. Łączny czas średni na konto to 10-11 godzin.

Zly region kont, nie zmieniles regionu w configu lub wyczyscilo ci accounts.txt po crashu

Za kazdym razem jak odpale bota to mi czysci account.txt, teraz to zauwazylem.

Opublikowano

Ten bot nie jest przystosowany do pracy na VM. Jest pisany pod main OS w7 x64. Na VM podobno małe ilości botów działają ok ale generalnie nie polecam.

Nie bede instalowal 7 tylko po to zeby miec tego bota. Przeciez moge zmienic preferencje VMa

Opublikowano

Nie bede instalowal 7 tylko po to zeby miec tego bota. Przeciez moge zmienic preferencje VMa

No to najwidoczniej ten bot nie jest ci aż tak potrzebny. Pisze ci biało na czarnym, że na VM ten bot więcej niż 16-18 VM raczej nie uciągnie bo lecą crashe odrazu. Przy mniejszej ilości może działa ale jak stabilnie to nie wiem bo nikt prawie nie rusza tego bota dla 6 klientów.

Zmienić preferencje VMa? I co zrobisz? Ja mam VMke z 30 gb ramu i procesorem z 8 rdzeniami. I co i nic. Crashuje przy 16+ botach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...