Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

disable rendering = false i śmiga :) delay na 3000

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configuration>
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
        <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.5"/>
    </startup>
    <appSettings>
        <!-- The paypal email you used when purchasing a 31 day license. -->
        <add key="Paypal Email" value="[email protected]"/>
        <!-- Location of lol.launcher.exe with trailing \ -->
        <add key="Launcher Directory" value="D:\League of Legends\"/>
        <!-- 6, 8, 10, 12, 16, 18, 20, multiples of 6, 8, or 10 -->
        <add key="Max Bots" value="10"/>
        <!-- 5, 10, 15 -->
        <add key="Max Level" value="10"/>
        <!-- BR, EUN, EUW, KR, MY, NA, OCE, PH, RU, SG, SGMY, TH, TR, TW, VN -->
        <add key="Region" value="EUN"/>
        <!-- Change League of Legends.exe to Low Priority -->
        <add key="Low Priority" value="false"/>
        <!-- Disable League of Legends.exe Graphics Rendering -->
        <add key="Disable Rendering" value="false"/>
        <!-- Auto restore/minimize League of Legends.exe -->
        <add key="Minimizer" value="true"/>
        <!-- Milliseconds between starting each League of Legends -->
        <add key="Wait Time" value="3000"/>
    </appSettings>
</configuration>

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

@revi1

To zależy, jednym banują po 20 refflinkach, a inni robią po 300-400 i nie mają banów.

Po prostu nie rób 50 reffów dziennie i szanse na bana są małe.

Dobra plota. Dziwne, że tylko Polacy wieżą, że riot banuje za refy przy 20-50 refach. Albo że zmienne IP / rozdawanie po pare dziennie coś zmienia. Dobry wał.

Opublikowano

zabawne tworca cracka napisal ze tylko ci ktorzy dali mu donate min. 5 euro dostana linka do hotfixa, a reszta musi poczekac minimum tydzien. Najlepsze jest to ze na swojej stronie sam smial sie z tego ze tworca bota oczekuje pieniedzy za stworzenie bota z publicznego kodu a teraz on oczekuje pieniedzy za jego scrackowanie . F**k logic

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zabawne tworca cracka napisal ze tylko ci ktorzy dali mu donate min. 5 euro dostana linka do hotfixa, a reszta musi poczekac minimum tydzien. Najlepsze jest to ze na swojej stronie sam smial sie z tego ze tworca bota oczekuje pieniedzy za stworzenie bota z publicznego kodu a teraz on oczekuje pieniedzy za jego scrackowanie . F**k logic

Nikogo nie zmusza żeby zapłacić chcesz bota mieć teraz wysyłasz mu pieniądze nie masz hajsu czekasz tydzień :D i tak go udostępnia za free więc.. poza tym w dzisiejszych czasach nic nie ma za free :P 

Opublikowano

O Waszym pseudo-zakazie piractwa już raz się wypowiadałem, przypomnę teraz tutaj fakt, że na tym forum do dnia dzisiejszego są zamieszczone cracknięte wersje BoLa (choć nieaktualne już) oraz cracknięte dwa boty do HearhStone, więc prosze - admini/modki/inne rangi już skończcie z tymi bzdurami, ps. bot jest nielegalny, a autor raczej nie ma prawa zastrzegać sobie praw do niego, więc po jaką cholerę wymyślacie takie bzdury? 

@er00lek

A masz zaaktualizowanego LoLa ? 

Tak, gram na co dzień więc aktualizuje go. 

Opublikowano

C**j, że ten fix nie jest potrzebny, bo bot dalej śmiga po podmienieniu lol.exe.

Opublikowano

Dobra plota. Dziwne, że tylko Polacy wieżą, że riot banuje za refy przy 20-50 refach. Albo że zmienne IP / rozdawanie po pare dziennie coś zmienia. Dobry wał.

Ktoś tam mówił już w tym temacie, że go zbanowali po 25 reffach więc jest to możliwe.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

Siema  właśnie szukałem jakiegoś bota do refów i znalazłem  ten temat. Pewnie gdzieś to już ktoś pisał ale  nie chce mi się przeszukiwać 34 stron więc jeśli możecie  podeślijcie mi linka do  darmowej wersji tego bota  i  co zrobić by działał na obecny patch  z góry dzieki :)

Opublikowano

Lole mi się włączają i wyłączają i tak w kółko, co zrobić? Przez chwilę działały, teraz jest tylko jeden i ma próbę odnowienia połączenia a reszta się włącza i wyłącza.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Ja nic nie mam takiego ale to możliwe teraz że wyszedł ten nowy patch a żeby dostać najnowszą wersje fulcrum trzeba zabulić 5euro

mi dał za darmo :D.

Wszystko działa

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Pomoze ktoś ? http://scr.hu/2fwh/wypl4

W tym pliku accounts mam dodać swoje stworzone konta do refów ?

Nie no co Ty. Dodaj moje -_- Niby skąd bot ma brać konta? :D

Daj LoL'a na dysk C i podaj do niego ścieżkę.

@Potępiony

Nie wiem po co to mówisz, skoro i tak większości nie będzie działać. Tutaj trzeba Brain=On

Ludzie, którym myślenie nie sprawia trudności, już dawno sobie podmienili lol.exe. :D

mi dał za darmo  :D.

Wszystko działa

"Zią", Ty to jesteś taki ważny. Dał Ci za darmo coś, co jest za darmo dla wszystkich.-_-

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...