Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak ustawić folder doceowy, napisze ktoś ten cały kod, http://prntscr.com/4n4o4t to chyba to :D proszę z tego ten kod docelowy zrobić jak ktoś może bo mój brain.exe niezbyt ogarnia

@down hmm, gdzie ? już nieważne ogarnełem ;d

@Edit teraz od razu przestaje działać program jak ustawiłem ścieżkę ;/

@Viper... przesłał byś mi to http://prntscr.com/4n4rla swoje bo mi już nie działa nic nawet jak dałem tamtą samą ścieżkę wyskakuje mi to http://prntscr.com/4n4s75

@Viper... pw

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie co do kreatora kont. Czy to dobrze robi te konta tzn daje je jako refflink ?

Nikt nie będzie spał spokojnie

Opublikowano

Mam pytanie, jeśli dam 20 kont w pliku Accounts, a bota mam ustawionego na "max 10", to po wbiciu tych 10, drugie 10 automatycznie będzie grało?

<3

Opublikowano

Mam pytanie, jeśli dam 20 kont w pliku Accounts, a bota mam ustawionego na "max 10", to po wbiciu tych 10, drugie 10 automatycznie będzie grało?

Tak, możesz mieć nawet ustawioną ilość na botów na 10 i jedno nie wbite konto, a bot będzie i tak grał biorąc nawet 10 lvle żeby dobić wszystkie konta do ustawionego lvla.

Opublikowano

823811410787632106427.jpg

Pomoże ktoś ? Clienty się odpaliły to fakt, ale czemu chwilę się ładują i nagle z 3 się zamykają i od nowa ? 

Ponawiam pytanie chłopaki, pomocy.. :x

Opublikowano

Przypominam po raz enty, że na forum obowiązuje zakaz piractwa. Każdy, kto zamieści link do pirackiej wersji programu zostanie ukarany, a post zostanie usunięty!

Opublikowano

Jak zrobić żeby się lol nie włączał malutki potem jak już nie chce robić refów bo fulcrum wyłączony a mi się dalej włącza malutki lol ;/

Opublikowano

Przypominam po raz enty, że na forum obowiązuje zakaz piractwa. Każdy, kto zamieści link do pirackiej wersji programu zostanie ukarany, a post zostanie usunięty!

O Waszym pseudo-zakazie piractwa już raz się wypowiadałem, przypomnę teraz tutaj fakt, że na tym forum do dnia dzisiejszego są zamieszczone cracknięte wersje BoLa (choć nieaktualne już) oraz cracknięte dwa boty do HearhStone, więc prosze - admini/modki/inne rangi już skończcie z tymi bzdurami, ps. bot jest nielegalny, a autor raczej nie ma prawa zastrzegać sobie praw do niego, więc po jaką cholerę wymyślacie takie bzdury? 

@er00lek

A masz zaaktualizowanego LoLa ? 

Opublikowano

,,Nieprawidłowy identyfikator url :Nie mozna okreslic formatu identyfikatora url " Pomocy na pw Blagam :D Jak ktos pomoze i bd mi dzialalo daje limit like :D

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

@up 

No i co z tego, że jest taki komunikat? 

On nic nie robi, tylko sobie tam wyskakuje w konsoli od czasu do czasu.

Bot działa normalnie.

Jakbym pomógł, to liczę na +   xD 

Opublikowano

No własnie mi nie działa .. Wpisałem konta zupelnilem fulcrum.exe Chyba dobrze jesli nie to macie na dole .

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configuration>
    <startup useLegacyV2RuntimeActivationPolicy="true">
        <supportedRuntime version="v4.0" sku=".NETFramework,Version=v4.5"/>
    </startup>
    <appSettings>
        <!-- The paypal email you used when purchasing a 31 day license. -->
        <add key="Paypal Email" value="[email protected]"/>
        <!-- Location of lol.launcher.exe with trailing \ -->
        <add key="Launcher Directory" value="D:\Gry\League of Legends\lol\League of Legends\"/>
        <!-- 6, 8, 10, 12, 16, 18, 20, multiples of 6, 8, or 10 -->
        <add key="Max Bots" value="4"/>
        <!-- 5, 10, 15 -->
        <add key="Max Level" value="10"/>
        <!-- BR, EUN, EUW, KR, MY, NA, OCE, PH, RU, SG, SGMY, TH, TR, TW, VN -->
        <add key="Region" value="EUN"/>
        <!-- Change League of Legends.exe to Low Priority -->
        <add key="Low Priority" value="true"/>
        <!-- Disable League of Legends.exe Graphics Rendering -->
        <add key="Disable Rendering" value="true"/>
        <!-- Auto restore/minimize League of Legends.exe -->
        <add key="Minimizer" value="false"/>
        <!-- Milliseconds between starting each League of Legends -->
        <add key="Wait Time" value="1000"/>
    </appSettings>
</configuration>

Pomogłem? Daj  Lajka   :D

Opublikowano

No własnie mi nie działa .. Wpisałem konta zupelnilem fulcrum.exe Chyba dobrze jesli nie to macie na dole .

Masz 2 rzeczy źle.

1.Min botów to 6 a ty masz 4.

2.Bot tylko działa jeżeli masz Lola na dysku c.C:\Riot Games\League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...