Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF Bot - FulcrumBOT (Najszybszy dostępny bot)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 805
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://i.imgur.com/r3qUjMP.png Gdy chce sprawdzić swoje reffy nie wyświetla mi nicków. Pokazuje 1 poziomy, mimo, że już +/- 30 kont ma 10 poziom i około 10 5 poziom.  Jakieś przyczyny tego?

Strona w weekend się nie odświeża. Poczekaj do jutra.

Na tym Fanpage rozdają kody na darmowe Referrale!

Opublikowano

Odświeża... Ja dzisiaj z rana dostałem nagrody :).

Mowa o EUNE czy o EUW? Ja mówię to co mi przekazują klienci z EUW. W sumie na żadne konto mi nie odświeżyło nigdy w weekend. No cóż, anyway wystarczy poczekać.

Opublikowano

Mowa o EUNE czy o EUW? Ja mówię to co mi przekazują klienci z EUW. W sumie na żadne konto mi nie odświeżyło nigdy w weekend. No cóż, anyway wystarczy poczekać.

EUNE. Jeśli będę miał czas to sprawdzę na Tureckim.

Opublikowano

To teraz powiedz mi ktoś, dlaczego wyskakuje mi przedziwny błąd gdy startuje bocika, kiedy już wybiorą champów "Nieprawidłowy identyfikator URI" i cos tam Myshittyauth czy jakoś tak. I boty zatrzymują się na ekranie logowania.

Opublikowano

To teraz powiedz mi ktoś, dlaczego wyskakuje mi przedziwny błąd gdy startuje bocika, kiedy już wybiorą champów "Nieprawidłowy identyfikator URI" i cos tam Myshittyauth czy jakoś tak. I boty zatrzymują się na ekranie logowania.

To nie błąd. My shitty auth - to dodane przez finn.lu po scrackowaniu autoryzacji Fulcruma.

Invalid URI to efekt uboczny tego cracka.

Czyli powyższe olej.

Czemu zatrzymał się na ekranie logowania - bo tak ma być, tak działa bot. Bot wyłącza renderowanie grafiki.

Opublikowano

Ja jebie, było czytać posty to byś wiedział, że wszystko działa. Błąd z identyfikatorem URI będzie się wyświetlał cały czas, ze względu na to, że to crack, w niczym to absolutnie nie przeszkadza. Co do botów na loading screenie to one wcale się nie zatrzymują, rozgrywka trwa tylko tego nie widzisz, bo w configu masz disable rendering ustawione na true. Jest to po to, żeby odciążyć trochę procka. Poczekaj 10-15min i zobacz, ze gra się skończy i wystartuje nowa.

edit:

spóźniony o minutę.

Opublikowano

Dobra dobra, a kwestia tego ze przy kazdy uruchamiajacym sie bocie (6 ich jest) wyskakuje mi okno ze musze kliknac URUCHOM ? x.x 

LoL what. Screen or didn't happen.

Opublikowano

Mieliscie taki problem, że Wam usunęło wszystkie konta z account.txt? Właśnie mi się wyłączył komputer podczas włączonego bota, włączam ponownie i 0 kont, dobrze że tylko z 4 konta na 9 poziomie straciłem :)

Opublikowano

Mieliscie taki problem, że Wam usunęło wszystkie konta z account.txt? Właśnie mi się wyłączył komputer podczas włączonego bota, włączam ponownie i 0 kont, dobrze że tylko z 4 konta na 9 poziomie straciłem :)

Tak. Tak się dzieje gdy komp ci padnie lub dostaniesz BSOD. Rób kopię pliku accounts.txt.

493811410710711249219.jpg

Co to za cholerny błąd?

To nie błąd. Bot po prostu się zablokował na robieniu gry. Może też się zablokować na wybieraniu champa. Zazwyczaj się samo naprawia po paru minutach.

Opublikowano

Mam takie pytanie jestem w systemie 1.0 referral mam ponad 200 kont na 5lvlu i jak odbiore wszystkie ip boosty i potem przeniose sie na system 2.0 to dostane jeszcze 250IP za kazdego konto ze starego systemu?

Opublikowano

By mógł ktoś wytłumaczyć punkt po punkcie jak tego użyć? I czy może to być scrackowana wersja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...