Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s1,s2 Mod (Naprawione Błędy!)

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemasz, wszystko pięknie działa tylko mam jedno zastrzeżenie do lurowania auto. Piszę, że NUM0 naciskam i nie luruje auto, pomóż

która wersja ?

Opublikowano

ale który launcher mam otworzyć aby były w nim te hacki? 

Pobrałem wersje 2.5 otwierałem jako administrator i dalej to samo tylko jeśli otwieram Ravia_mod_v2 to jak już się loguje to wyskakuje błąd ale wchodzi na server i są niby te opcje ale pelerynka jest podświetlona na szaro i nie działa exp bot tez nie może nie wiem jak używać

Jeśli otwieram ten launcher .metin2mod_2012sf to wyskakuje ten błąd c dawałem wyżej ss  a jesli otwieram .Ravia_Mod tego to wyskakuje błąd coś tam The dynamic...

Opublikowano

ale który launcher mam otworzyć aby były w nim te hacki? 

Pobrałem wersje 2.5 otwierałem jako administrator i dalej to samo tylko jeśli otwieram Ravia_mod_v2 to jak już się loguje to wyskakuje błąd ale wchodzi na server i są niby te opcje ale pelerynka jest podświetlona na szaro i nie działa exp bot tez nie może nie wiem jak używać

Jeśli otwieram ten launcher .metin2mod_2012sf to wyskakuje ten błąd c dawałem wyżej ss  a jesli otwieram .Ravia_Mod tego to wyskakuje błąd coś tam The dynamic...

Chyba wszystko to problem tego dynamic library i to raczej na 100%. Podaj pełną nazwę błędu to ci podam linki ale będziesz musiał czekać na odpowiedź więc lepiej sam sobie wyszukaj w google i zainstaluj. 

Opublikowano

Jeśli autorzy nie mają nic przeciwko za godzinkę bd miał upnięte v2.5 na mega więc mogę wkleić link.

@topic

Mod bardzo pomocny szczególnie dla początkujących xD

Nie. nie mam nic przeciwko. Rób sobie z nim co chcesz ;)

Opublikowano

Nie działa :C jak włączam mein2mod_2012sf.exe to sie nawet włączyć nie chce, a jak włączam co innego to podczas ładowania pasku logowania wyłącza mi metina i dupa, nie pomaga nawet odpalanie za pomocą administratora, ani za pomoca zgodności :C  :c pomocyyy ! ! ! co zrobić ! 

Opublikowano

Zauważyłem że mam taki błąd na modzie że jak zmieniam mapę to wywala metka podczas ładowania

Każdy to ma niestety tego błędu nie da się naprawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...