Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s1,s2 Mod (Naprawione Błędy!)

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Mam pytanie Prosz nie banujcie ! albo uzupelnicjcie 1 strone
1,jezeli sciagnełem mam to wypakowac i odpalic za pomoca pliku ravia mod ale jezeli odpale przez ten plis niewazne czy jako administrator podczas ładowania wywała.?
2.jak sciagnac i podmienic w zwyklej ravi to tez robiłem ten sam bład?
3.jak sciagnac mape to skąd?

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziendobry , ostatnio mam problem z wywalaniem serwera ;( Gdy estem na dropku i uzywam pelerynki i autopodnoszenia to wlasnie wywala serwer po jakichs 30 sec ;(

Prosze o pomoc

Opublikowano

A tak Btw To Da sie wstawic np hemata do autodropa bo spam na czacie i lagi mam

klikasz na ręke. Pokazuje się okno. Wyszukujesz hemata i dodajesz. Potem włączasz na on żeby podnosiło tylko hematy.

Opublikowano

Mi wyskakuje Gdy odpalam .Ravia_Mod

"Fatal error

The dynamic link library 'MSVCR().dll' could not be found"

Ocb?

Juz zrobilem.. Tylko teraz nastepny Blad -.-

błąd msvrc jest prosty do rozwiązania i był rozwiązywany. Ale jak sobie poradziłeś to już się nie będę rozpisywał. Podaj jakie kolejne błedy masz, bo mi działa, a teraz event więc warto grać :)

Opublikowano

Dobra, juz wszystko git... tylko jak raz wywali postac, chce sie zalogowac to wywala clienta i wszystko od poczatku... Odpalam przez Ravia_mod poniewaz jest opcja co ma podnosic a czego nie...
Macie jakas rade na te wywalanie?

Opublikowano

Dobra, juz wszystko git... tylko jak raz wywali postac, chce sie zalogowac to wywala clienta i wszystko od poczatku... Odpalam przez Ravia_mod poniewaz jest opcja co ma podnosic a czego nie...

Macie jakas rade na te wywalanie?

nic nie poradzisz ;) Bot to bot i się boci na jednym ch na jednej mapie. A jak sobie grasz na bocie to już musisz cierpieć :P

Opublikowano

Mam taki błąd. Przez to nie działa mi, żadna funkcja kamermoda tylko wh. 

386171414929657528226.png

musisz mi podać całą nazwę tego okna (to co jest nad errorem). Nie masz zainstalowanego programu Microsoft jakiegoś i bez niego nie odpalisz funkcji moda. Podaj całą nazwę problemu szukając w taskhost albo jakoś. 

Opublikowano

Mam problem, mianowicie przy logowaniu na postac w m1 wywala mi clienta zaraz po wybraniu postaci, natomiast jeżeli wchodze na inną postać w dolinie to wszystko ładnie przejrzyście jest że aż się grać chce :)
Proszę o pomoc :)

Opublikowano

Mam problem, mianowicie przy logowaniu na postac w m1 wywala mi clienta zaraz po wybraniu postaci, natomiast jeżeli wchodze na inną postać w dolinie to wszystko ładnie przejrzyście jest że aż się grać chce :)

Proszę o pomoc :)

Dlaczego jak wchodze na krolestwo wyraj mapa jest cala czarana?

Paczkę ściągnąłem, odpalam, serwer widzi, loguję, wybieram postać i wyłącza grę. :/ Jakieś rozwiązanie?

użyjcie starszej wersji moda, a nie 2.5 może pomoże ;p Mod nie działa w królestwie tym zmienionym (nie ma go na pl), a w normalnym jinno działa.

Opublikowano

Mod nie działa ;/ przy logowaniu wywala, cokolwiek pobiorę to nie działa... dajcie link z działającym modem gdzie wszystko jest uzupełnione i wszystko gra :) Pozdrawiam, i z góry dziękuje.

Opublikowano

Mod nie działa ;/ przy logowaniu wywala, cokolwiek pobiorę to nie działa... dajcie link z działającym modem gdzie wszystko jest uzupełnione i wszystko gra :) Pozdrawiam, i z góry dziękuje.

mod nie działa w jednym miescie tylko. To z grafiką której nie ma na plu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...