Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia s1,s2 Mod (Naprawione Błędy!)

L.ike

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 623
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka. Jest taki problem, że jak tworze postać w jinno to wszystko śmiga. Problem w tym że  jak tworze w shinsoo ( wyraj ) to gra sie ładuje i wyskakuje potem czarny ekran, albo loga pod koniec ładowania. 

Pobierałem ten plik z wyraj co KaciPL ale nic to nie dało. 

Prosze o pomoc.

Pozdrawiam:)

Usuń tą postać co zrobiłeś i na noramlnym cliencie zrób postać w wyraj i jak zrobisz przeloguj się na cheaty

Opublikowano

Usuń tą postać co zrobiłeś i na noramlnym cliencie zrób postać w wyraj i jak zrobisz przeloguj się na cheaty

Zrobilem tak i teraz podczas ładowania wywala. Nie wyskakuje żaden błąd. Wyglada to tak jakby nie bylo takiego krolestwa na modzie

Opublikowano

Dlaczego ? :/

Prócz hejterów nic z tego nie mam. Poza tym nie chce mi się. Możecie sobie sami kontynuować owego moda.

Opublikowano

reinstal / włącz jako administrator / poszukaj w google kiedy program nie odpowiada... może coś w kompie trzeba przestawić :)

ok pomógł reinstal

Pomogłem Daj +

Gram Tez na PL'u

Serwer:Syriusz

Poziom:65

Postac:Ninja

Profesja:Dagger

Opublikowano
1022 19:33:00983 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/login_window.mp3

1022 19:33:30107 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/characterselect.mp3

1022 19:33:50191 :: CSoundManager::PlayMusic - Failed to load stream sound : BGM/domyslna.mp3

1022 19:34:11409 :: Unknown Server Command KillWyraj 0 | KillWyraj

1022 19:34:11409 :: Unknown Server Command KillJinno 0 | KillJinno

1022 19:34:11409 :: Unknown Server Command KillWszyscy 0 | KillWszyscy

1022 19:34:25975 :: Traceback (most recent call last):

1022 19:34:25976 ::   File "kamer_hackbar.py", line 696, in OnUpdate

1022 19:34:25976 :: NameError

1022 19:34:25976 :: : 

1022 19:34:25976 :: global name 'kamer' is not defined

1022 19:34:25976 ::  z syssera

I ciagle mi wyskakuje błąd z mscr90.dll A jak wrzucę to i tak sie nie wlacza ;)

Opublikowano

Da sie ustawić aby postac stała w miejscu?

Jeśli chodzi o expbota to po prostu wejdz w opcje (na dole po prawej czy gdzies...) i ustaw tam ptaszkiem opcje attack in area albo coś takiego... że ma jednej okolicy tylko biegać. Bo samo bicie i stanie to spacją sobie na koniu możesz zrobić i tyle; p

Ziomki mam problem , Dlaczego jak klikam na pelerynke na modzie to moby same nie przylatuja ?

W opcje wejdź i ustaw sobie zasięg. Jeśli nie to reinstal.

Opublikowano

I co z tym wywalaniem clienta? pomocy

Na którejś stronie - może pierwszej - jest mapa wyraj. Wrzuć ją do folderu /pack ;) A jeśli jesteś z miasta gdzie jest więcej tych sklepów w m1 i wygląd jest normalny z pl'a to wejdź na normalny client i przenieś się do tego miasta, bo to drugie ci po prostu nie działa.

Opublikowano

Siema jak wbije to wyskakuje error i nie dziala peleryna inne tzn swieca sie na siwo i pisze error microsoft cos tam noi dalej nie pisze bo nie widac 

no to może powiesz co to za błąd?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...