Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szukam osoby, która pomoże postawić mi priva Hamachi. W zamian daje GM. Oraz szukam osoby która potrafi wgrac szmaragdowe zbroje, 120lvl, eq na 90/95/105lvl( agonie,chaos,destino, nazwy z candylongju na innych privach sa inne nazwy itd) w Zamian też daje GM pisac na gg 26200950 lub na pw

Opublikowano

Witam!

Szukam osoby, która pomoże mi założyć własny serwer hamachi, wgrać nowe zbroje, bronie itp. Potrzebuję też pomocy przy zmianie npc. Co oferuję w zamian? GM na serwie (jeżeli nie chcesz GM to zwykł gracz, ale eq z navicata ;]). Chciałbym jednak pomocy prez skype

Kontakt:

PW

GG 12332104

Z góry dziękuję

Iron Maiden forever

Zbieram -

Opublikowano

Witam

Szukam sponsora na serwer dedykowany, który pokryje część kwoty za serwer (100-150zl). Osoba dostanie za to gm oraz część zysków z is, zainteresowani pisać na moje gg: 4089921

Ja pokrywam 500zl szukam osoby ktora jeszcze pokryje jedna mala czesc

Im wiecej tym wieksza nagroda.

Wspolpraca GA na serwerze

dedyk bedzie zakupiony na kimsufi.pl.

Parematry:

Marka:Intel

Model: i7 920

Czestotliwosc:4x 2x 2.66+ GHz

INC:GigaEthernet

Ram: 8 GB

Typ: DDR 3

Przstrzen dyskowa:2 x 1 TB

Raid soft: RAID 0/1

Transfer Miesiac: bez limitu **

Przepustowosc gwarantowana:1 Gbps ***

Jezeli jest ktos zainteresowany prosze pisac GG 4089921:

101% realne !!

DLa nie wierzachych,myslacyc ze sobie jaja robie moge wyslac SS zamowienia serwera dedykowanego,wystarvzy tylko przelac pieniadze.Prosze chetnych pisac na GG Czesto niewidok.

Opublikowano

Witam

Gram W metina 4lata +

Mam 17 Lat .

Byłem Gm-em Na Wielu Privach i dedykach

Mam Swojego Serwa Ale mam Problem ;D

Jestem Doświadczonym Graczem

Galem Na Hybrid miałem 81 lvl Ninja Pro Eq Dengaer

GG: 10165992

GG: 13089858

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam was

poszukuję pracy GM-a

chcę tą pracę po nie wasz

lubię pomagać lodżią i dbać o bezpieczeństwo graczy

o to moje cechy

cechy

opanowany

odpowiedzialny

miły

zgodny

zaufany

kontakt zemną

GG:

nie używam ale może być:32689440 

email:

[email protected]

tel:

sorry zagraniczny ale może być

dawidholand14

Dzięki i mam nadzieje ze mnie przyjmiecie

Opublikowano

Chcę zostać GM!

Doświadczenie w metin2: W metin2 gram już około 2.5 roku, z przerwą około 10 miesięcy.

Na Metin2 PL moim najwyższym zdobytym lvlem jest 71 Wojownik.

Tworzyłem servery hamachi , oraz byłem pare razy GM.

Wiem jak edytować server poprzez Filezille,navicat itd.

Coś o sobie: Mam 16 lat, na bycie GM mogę przeznaczyć tyle czasu ile będzie trzeba

Uprawiam sport, oraz ucze się.

Kontakt:

GG: 2291814 (najlepiej tutaj pisać)

PW na FORUM!

PS co do posta użytkownika SIHdsdr

Metin2 PL ma 3.5 roku to jak ty grasz 4 lata?

GB Street i jedziesz dalej!

Moja ulubiona pozycja?

To pozycja za kierownicą mojego motoru :D

Necik :

internetz.png

Opublikowano

Opis: Proszę o pomoc dotyczącą stawiania serwera Metin2. Chcę NO Hamachi.

Kontakt:

GG:

10571561

Nie posiadam

Prywatna wiadomość na forum.

Może być

Dam GM jak ktoś będzie chciał.

Nie bądź lamą daj +

Opublikowano

Oferuję pomoc dotyczącą stawiania serwera Metin2.

Kontakt:

- GG: 31778882

- Prywatna wiadomość na forum.

Cześć ludu :-/ Ja tera gram w LOA(Legend of Ares) bardzo fajna gra MMORPG wybiera się Archera,Knighta,maga lub halabardziste dziewczyne lub hlopaka ale napoczontku religje alianc lub empire polecam knighta dziewczyne alianca.No i grasz zabijasz potwory zbjerasz itemki robisz lvl gadzasz na czacie morzesz tesz wzionsc party z innymi graczami trade czyli dawanie lub branie rzeczy morzesz stawjaci sklep

Link na strone www.legendofares.netgame.com

jak macie problem ja nazywam sie DarmenroX a muj przyjaciel EXTRIM durzo anglikuw ale tesz polakuw.moje scriny newiem czy mi wejdom :):):P

Opublikowano

Poszukuje Osoby która ogarnia pliki panixa chodzi mi o to zeby ten ktos potrafil wszystko skonfigurowac ladnie

Za pomoc Daje GameMastera

GG:32533330

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Mam Na Imię Adam

Mam 16 lat

Oferuję pomoc.

W:

Navicat

Pomoc z Serwerem Hamachi

Pomoc z Serwerem No-Hamachi

Znam się na wszystkim .

Byłem GM na 3 serwerach

Stworzyłem 2 Serwer Hamachi i Bez Hamachi

GaduGadu :11273681

Oraz Mam Sieć Hamachi Sieć InfobotMT2 hasło 12345 tam zawsze możesz napisać po to to jest )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Mam Na Imię Adam

Mam 16 lat

Oferuję pomoc.

W:

Navicat

Pomoc z Serwerem Hamachi

Pomoc z Serwerem No-Hamachi

Znam się na wszystkim .

Byłem GM na 3 serwerach

Stworzyłem 2 Serwer Hamachi i Bez Hamachi

GaduGadu :11273681

Oraz Mam Sieć Hamachi Sieć InfobotMT2 hasło 12345 tam zawsze możesz napisać po to to jest

Opublikowano

Oferuję pomoc.

Twoje doświadczenie w metin2: Ok. 2.5 roku, 3 postacie na PL'u oddane kumplowi 82 lvl woj, 62 sura oraz 92 ninja. Grę znam dosyć dobrze.

Opis: Oferuję pomoc przy stawianiu serwera, edytowaniu klienta oraz edytowaniu strony.

Wymagam: Wiek głównego administratora +15 lat, 24/7 hamachi ogarnięty lub dedyk.

Kontakt:

- GG: 881758

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam.

Już zaniedługo ruszy nowy serwer prywatny do gry Metin2. W związku z tym poszukujemy załogi na każde stanowisko.

Każda osoba, która nadaje się na jakiekolwiek stanowisko proszona jest o kontakt pod numerem gg:32983811. Oferujemy Satysfakcję z wykonywania pracy w bardzo zgranym zespole oraz co najważeniejsze - konto premium [GM] dla każdego członka zespołu.

Opublikowano

KogekiMetin2

Szukam:

Grafika

-Tworzenie grafik nowych itemów w 2d

-Skype i Mikrofon

-Poszanowanie dla wieku

Grafika 3d

-Tworzenie nowych broni i posągów.

-Skype i Mikrofon

-Poszanowanie dla wieku

"Kogoś" od zabezpieczeń:

-Umiejętność zabezpieczenia Windows i FreeBSD przed atakami hackerskimi

-Skype i Mikrofon

-Poszanowanie dla wieku

Coś o mnie:

Mam na imię Szymon i mam 11lat(21 luty - 12 urodziny).W wolnym czasie lubię grać w gry MMORPG takie jak Metin2,ćwiczyć Judo(3 rok w sekcji klubu GKS Czarni Bytom który jest jednym z najlepszych w kraju,moja największa pasja) i czytać o wszystkim co jest związane z historią.

Ja w Metin2:

W Metin2 gram ok.3 lat.Na PL miałem 23lvl szamana na s7 dlatego że nie lubiałem expić.Potem grałem na NL(3 postacie 50lvl),zzyt2(4 postacie 65lvl,min.Sura BM,Wojownik Body,Ninja Dagger),SdLongju(77lvl wojownik Mental),CsYt2(50lvl bo baaardzo mało grałem),ZXYT2 S2(81lvl ninja dagger Mini Hwang+9 Bezduchy+1,grałbym dalej ale serwer padł),Celestial-World(87lvl,mam tam baardzo duże lagi :/),i dużo innych serwerów.Aktualnie jestem GM na GroszekMT2 i staram się wspierać HardStyleGaming.

Plany mojego serwera:

Chce stworzyć serwer z fabułą(Plany mają z 1,5roku) o średnich ratach.Ja tworzę questy do serwera.Maxymalny level to 255.Potrzebuje nowych itemów aby uzupełnić "dziurę itemową" która przy dostępnych możliwościach występuje od 140lvl.

KONTAKT:

GG:5542533

E-Mail:[email protected]

PW na forum

Najlepiej pisać na Skype albo na GG.

GG:5542533

Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy...

Opublikowano

Hej

mam 17 lat ucze sie na technikum informatycznym

znam się na serwach prywatnych pomagałem koledze robic serwer teraz to juz super dedyk

w metina gram ponad 2 lata

Bylem gm juz tyle razy ze juz nie zliczam

siedze w metina sr od 8 do 24 i wiecej

Gm chcial bym zostac dlatego bo lubie grac na prywatnych serwerach

znam wszysktie komendy.

Mam nadzieje ze mnie wybierzecie

jak nie to trudno

pozdrawiam

kontakt: GG: 21885436

Opublikowano

Witam

Postanowilem zrobić swój server metin2 a do tego musze mieć przynajmiej 2 operatorów którzy zajmowali by sie lub pomagali innym w mej nie obecność

I pomagali oczywiscie mi z ogarnianiem serva np . xamp nawigat itd aby ta osoba miala wgl jakies obeznanie w tych programach

WYMAGANIA

Jakis wielkich ich niemam lecz ,

-Mikrofon

-Jeden z programów kumunikacji glosowej podanych na dole

-Ventrilo, Ts2 , Ts3 , Skype

-Wiek hmm nie gra roli

Wasza odpowiedz w moja strone ma wygladac tak . Nie zaczynamy od elo siema jestes? tylko Witam jakis szacunek musi byc

piszesz konkrety np jestem zainteresowany posada gm itd a nie . Wolne moge? ile co jak kiedy ...

w swoim 2 zdaniu piszesz odrazu wiek itd dlaczego ty

Info do mnie:

GG:3693921 Online

xFire:patrykxd214Online

Poczta:[email protected]Online

Steam:siwyxd214Online

Do mnie piszecie tez tak w pkt

1. imie -

2. wiek-

3. ile grasz w metina -

4. cos o sobie -

5. jaki z programow podanych na goze posiadasz -

6. cos co chcecie sami dopisac -

Opublikowano

WITAM.

Potrzebuje osoby która pomoże mi zrobić server przez Team Viewer. najlepiej przez karte loopback.

GG: 6669845

ZBIERAM -

Opublikowano

Szukam:

Grafika

-Tworzenie grafik nowych itemów w 2d

-Skype i Mikrofon

-Poszanowanie dla wieku

Grafika 3d

-Tworzenie nowych broni i posągów.

-Skype i Mikrofon

-Poszanowanie dla wieku

"Kogoś" od zabezpieczeń:

-Umiejętność zabezpieczenia Windows i FreeBSD przed atakami hackerskimi

-Skype i Mikrofon

-Poszanowanie dla wieku

Coś o mnie:

Mam na imię Szymon i mam 13lat.W wolnym czasie lubię grać w gry MMORPG takie jak Metin2,ćwiczyć Judo(3 rok w sekcji klubu GKS Czarni Bytom który jest jednym z najlepszych w kraju,moja największa pasja) i czytać o wszystkim co jest związane z historią.

Ja w Metin2:

W Metin2 gram ok.3 lat.Na PL miałem 50vl szamana na s7 dlatego że nie lubiałem expić.Potem grałem na NL(3 postacie 50lvl),zzyt2(4 postacie 65lvl,min.Sura BM,Wojownik Body,Ninja Dagger),SdLongju(77lvl wojownik Mental),CsYt2(100lvl bo baaardzo mało grałem),ZXYT2 S2(90vl ninja dagger Mini Hwang+9 Bezduchy+1,grałbym dalej ale serwer padł),Celestial-World(87lvl,mam tam baardzo duże lagi :/),i dużo innych serwerów.Aktualnie jestem GM na GroszekMT2 i staram się wspierać HardStyleGaming.

Plany mojego serwera:

Chce stworzyć serwer z fabułą(Plany mają z 1,5roku) o średnich ratach.Ja tworzę questy do serwera.Maxymalny level to 127Potrzebuje nowych itemów aby uzupełnić "dziurę itemową" która przy dostępnych możliwościach występuje od 140lvl.

KONTAKT:

GG:32214590

PW na forum

Najlepiej pisać na na GG.

xxx5xxx Done

xxx10xxx Done

xxx50xxx Done

xxx91xxx Done

xxx300xxx Done

xxx500xxx Not Done

xxx1000xxx Not Done

Opublikowano

Proszę o pomoc w sprwie serwera VPS

Poszukuje pomocy, gdyż chciałem postawić serwer ( nadal chcę ) i znalazłem poradnik, ale nie było w nim zbyt dobrze opisane jak postawić serwer i zrobiłem częsciowo serwer i czy byłaby taka możliwość, aby skasować to co zrobiłem czyli jakby to powiedzieć " przywrucić ustawienia fabryczne" ponieważ chcę zrobić serwer z innym poradnikem, a w nim są troche inne czynność przedstawione. Jeżeli ktoś wie jak wykonać reset serwera to byłby bardzo wdzięczny.

Kontakt:

GG: 15931381

NIEAKTUALNE

Opublikowano

elo

Jestem Rafał

W Metina gram od hmm 4 lat pod nickiem(Prince)

Najbardziej znany byłem na Yt2GAme FkYt2 i grałem jeszcze na EliteMt2 Longju99(GM) Tradica Nawet znany dzięki kolegą.

Na PL grałem Surą WP wbiłem 48 potem Wojownikiem Body 66 i Mentalem 71 Szamanem smokiem 38 i ninja archerem 54

Twoje doświadczenie w metin2:W Metina jak już pisałem gram od 4 lat byłem GM na 3 serwerach w tym 2 dedyktach i jednym no-ip, postawiłem wiele własnych serwerów przerobiłem clijenta na własne potrzeby zmieniłem skille wygląd miasta dodałem NPC który przenosi do specjalnej mapki tylko za dobrym podaniem hasła.W chwili obecnej mam serwer No-Ip pod nazwą "MastersMt2" ale nie gram na nim.Chciałbym być Gm bo w większości pytań cięzko jest mnie zagiąć potrafię robić eventy,konkurs OX święta, hmm przerabiać clijenta no nie wiem dużo rzeczy.Mi tam obojętne czy będe GM na Hamahi,No-IP czy na Dedyku na każdym będę się starał sumiennie pracować.(Moje forum poszukajcie tam sa ss mojego clijenta

http://www.localhos.fora.pl/

(PS Mam 17 lat)

Kontakt:tel.725035220

GG: 6848430

E-mail: [email protected]

PW na forum.

longju99.jpg41930pedobearoverload.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...