Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam... Poszukuję pomocy do postawienia serwera... To znaczy.

- Kogos kto umie sie poslugiwac Navicat (Nowe npc itp )

- Kogos kto potrafi ogarnąc serwer (min 12 lat)

- Technik.

Fajnie, ale jaki to bd serwer?

Mam zamiar stworzyc serwer pvp.

Parametry moje komputera.:

2 rdzeniowy procesor po 2.4ghz. = 4.80 ghz

2 GB Ramu 1,6GB na serwer.

Net 4mb po 24 do 12 nad ranem 10mb

Kontakt:

GG:2637965...

sygnaa.png

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam , poszukuje webmastera na dedykowany serwer.

Chciał bym ,że zakodował stronkę.

więcej info pod nr 2315292

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Poszukuję posady GM:

Zalety:

- Ogarnięcie

- Znajomość PHP/C++/Mysql

- Wykonuje grafike

- Ponad 5 swoich serwerow

chadasygna.png

Wracam do gry, zaklinam się na Boga,

Tu nie ma opowieści o drogich samochodach.

Dziś przychodzę do ciebie i przynoszę złe wieści,

Wciąż nawijam ten rap o niepokornej treści.

Opublikowano

Oferuję pomoc.

Opis: Oferuję pomoc dotyczącą stawiania serwera Metin2. Jestem już "obcykany" w tym wszystkim... Sam miałem kilka swoich serwerów.

Prócz stawiania serwera od 0 do czegoś profesjonalnego potrafię się nim zająć. Znam wszystkie komendy GM, potrafię rozwiązać większość problemów graczy, bugów i niedociągnięć na serwerze.

Nie wiem czy mi uwierzycie na słowo jednak dysponuję sporą kulturą osobistą i kiedy coś zaczynam to zawsze to kończę. Podchodzę poważnie do postawionych mi zadań. Też nigdy ich nie lekceważe i nawet drobnostki wykonuje z największą starannością.

Kontakt: (tutaj do wyboru.)

- GG: 955432

- Prywatna wiadomość na forum.

Czekam na wiadomości!

1292102632u115053.png

Opublikowano

Witam, poszukuję serwera, na którym mógłbym:

- pomagać graczom; nie materialnie,

- tworzyć jak najbardziej sprzyjającą atmosferę na serwerze,

- pomagać w tworzeniu idealnego serwera.

Jestem miły, kulturalny, znam zasady ortografii. Mam szacunek do ludzi, starszych czy młodszych. Odpowiedzialność i silna wola też prowadzą w moich cechach charakteru. Jeżeli administrator jakiegoś serwera byłby zainteresowany moją pomocą, to chętnie służę.

Napisałem własne podanie, ale użyję też przykładu, którego użył założyciel tematu.

Twoje doświadczenie w Metin2:

Staż około 1,5 roku na Globalnym, znam się na każdej profesji. Około pół roku przebywam na prywatnych serwerach.

Kontakt:

GG: 5369621

AQQ: brak

E-mail: [email protected]

PW na forum.

Chcę być GM.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Szukam WebMasterów 2 !!! Do Servera Dedykowanego

Poszukujemy :

- Dobrych WebMasterów dla których Wykonanie Strony od Podstaw to Prościzna

- 2 Osobe do Oskryptowania Strony 1 os Może umieć to i to będzie wtedy lepiej

Oferuje Posade GM

Kontakt gg 6138218

Skype FighterWks

393.jpg

Opublikowano

Poszukuje osoby, ktora potrafi zabezpieczyc clienta. Tzn. Potrafi zrobic pathera, zabezpieczyc przed DMG HACKIEM oraz 1HIT KILLEREM. Spakowac roota tak, aby nie mozna bylo go rozpakowac. Stawiamy serwer dedykowany http://www.mpcforum.pl/topic/271723-zapowiedzimpurity/ Pozdrawiam. Kontakt: 8896223

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

Szukam speca od clienta. Chodzi mi o to żeby dodać.

•  
  • szmaragdowe,szafirowe,zatrute stalki
  • wierzchowce (najlepiej mozliwość bicia)
  • nowe bronie
  • nowe ekrany logowanie
  • zabezpieczenie przez 1hitkiller/dmg
  • I jeszcze jakieś bajery ; >

Kontakt: GG 2621921

Pozdrawiam G33K.

Opublikowano

Pomoge przy Edycji Clienta

Zabezpieczeniach przed np. 1 Hit kill ,Dmg Hack

Tworzeniu szablonów własnych

Zyje by pomagać

GG:32533330

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Witam.

Otóż w przyszłym miesiącu planuję założyć swojego dedyka.

Poszukuję kogoś kto sporo wie na temat postawiania dedyka na nogi.

Poszukuję kogoś kto przerobi mi klienta i stronkę oraz poradzi kilka rzeczy. Za pomoc chętnie zapłacę.

Jak ktoś zdecydowałby mi się pomóc zapraszam na gg 8401066

Opublikowano

POMOGĘ oraz MOGĘ ZOSTAĆ GM

Oferuję pomoc dotyczącą stawiania serwera Metin2 oraz w ogarnianiu servera.

Kontakt:

- GG: 31778882

( Moje byłe konto to Lepa123)

Doświadczenie :

- 3 postawione servery hamachi które miały szanse na przyszłość lecz nie miałem czasu na nie.

- komendy znam ale oczywiscie nie na pamięć.

Cześć ludu :-/ Ja tera gram w LOA(Legend of Ares) bardzo fajna gra MMORPG wybiera się Archera,Knighta,maga lub halabardziste dziewczyne lub hlopaka ale napoczontku religje alianc lub empire polecam knighta dziewczyne alianca.No i grasz zabijasz potwory zbjerasz itemki robisz lvl gadzasz na czacie morzesz tesz wzionsc party z innymi graczami trade czyli dawanie lub branie rzeczy morzesz stawjaci sklep

Link na strone www.legendofares.netgame.com

jak macie problem ja nazywam sie DarmenroX a muj przyjaciel EXTRIM durzo anglikuw ale tesz polakuw.moje scriny newiem czy mi wejdom :):):P

Opublikowano

Witam Wszystkich użytkowników mpc forum szukamy sponsorów któży bedą gotowi podjąć z nami wspułprace Pieniądzę zbieramy na utrzymanie radia i na serwer metin2 (dedykowany) :)Co Oferujemy:

-Połowę zysków

-Dobrą reklame na Internecie

-Oraz Miano Administartora!

Chętnych Zapraszam na GG:9480197 Lub GG:26677461 Lub skype mmazook2

xadq.png

Opublikowano

Witam

Szukam ogarnietych ludzi z metinem znajacym all.

Co potrafią obsługiwac sie plikami priva i zmieniac all.

I sa chetni pomuc mi w robieniu wlasniego priva.

Oczywiscie za GA itp co tam chcecie..;P

serwer bybyl na hoscie mojego pc, ale po jakims czasie by sie to moglo zmienic ;]

raty mojego pc Dual-Core E5400 2x2.7 Ram 3 gb net 3 mb,ale bedzie 6 a w nocy 12 ;P na twojim moga byc inne h;P no i 24 prawie że

wymagania teraz moja 17+ no znajomosc tego co wyżej i kultura ;]

mozemy zrobic naprawde cos fajnego pliki i wql mam prawie all potrzebuje pomysłów i pomocy sam nie ogarne.

Kontakt na forum, ale lepiej GG:11083446

Pozdro z bełchatowa ~~

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam

Szukam ogarnietych ludzi z metinem znajacym all.

Co potrafią obsługiwac sie plikami priva i zmieniac all.

I sa chetni pomuc mi w robieniu wlasniego priva.

Oczywiscie za GA itp co tam chcecie..;P

serwer bybyl na hoscie mojego pc, ale po jakims czasie by sie to moglo zmienic ;]

raty mojego pc Dual-Core E5400 2x2.7 Ram 3 gb net 3 mb,ale bedzie 6 a w nocy 12 ;P na twojim moga byc inne h;P no i 24 prawie że

wymagania teraz moja 17+ no znajomosc tego co wyżej i kultura ;]

mozemy zrobic naprawde cos fajnego pliki i wql mam prawie all potrzebuje pomysłów i pomocy sam nie ogarne.

Kontakt na forum, ale lepiej GG:11083446

Pozdro z bełchatowa ~~

Hey chyba coś nie teges masz z głową, server w domu o boże kto by na to poszedł , Dedyk mamy i opłacamy, mamy pewność ze to będzie bezpieczne w firmie 24 na h a nie na windowsie masakra ;X skąd ty się wziołes koleś ?

Google Dedyk jak cos :

Serwer dedykowany (wydzielony) - oddzielny komputer pełniący rolę serwera dla jednego, określonego usługobiorcy, oferowana przez firmy hostingowe. Na takim serwerze klient może instalować oprogramowanie oraz dowolnie konfigurować domyślnie zainstalowany i skonfigurowany system operacyjny. Taki typ serwerów wykupują głównie firmy oferujące usługi internetowe np. poczta, serwery, strony www, radia internetowe, TV internetowe, czat i dowolne inne aplikacje, hosting.

Serwery dedykowane głownie zarządzane są przez klientów firm hostingowych poprzez protokół SSH jeśli na serwerze zainstalowany jest system Linux lub pulpit zdalny jeśli zainstalowany jest Windows, pośrednicy dużych serwerowni często dodają w pakiecie monitoring lub zarządzanie serwerem w przypadku awarii systemu w zamian za wyższą cenę usługi.

b_560_95_1.png
Opublikowano

Do Seba14

Dlaczego kopiujesz wypowiedzi innych?

cytuje fragment z www.privgm.czo.pl.

,, Witam

[...].Aktualnie zajmuję się nauką( sporadycznie ), sportem, graniem w metina i inne równie ciekawe gry tego typu. W sumie w metina grałem około 2 lata oczywiście z przerwami. Na metin2 PL miałem 58 lvl wojownika , na privie mój najwyższy lvl to 104 ninja, jak narazie. Znam się na poprawnej pisownii i znam podstawowy język HTML [...]. ,,

Jeśli są tu ludzie którzy chcą obejrzeć temat z tym postem to link:

http://www.privgm.czo.pl/topics8/21.htm

A teraz prosze. Porównajcie sobie moje podanie od podania Seby14

Opublikowano

Podanie na GM'a

Imię: Andrzej

Doświadczenie w grze Metin2: W metina gram od około 2 lat. Początkowo na serwerze Candia, lecz nie jestem typem człowieka, który lubi expić, więc nie wbiłem zbyt wysokich leveli. Na Candi wbiłem 35lvl Surą BM. Później kolega namówił mnie do gry na serwerze Phobos. Tam udało mi się osiągnąć 40lvl wojownikiem Body. Zrobiłem tam także konia bojowego . Lecz znudziło mnie już te żmudne expienie, więc kiedy dowiedziałem się o prywatnych serwerach zaciekawiło mnie to i zacząłem grac na serwerze Xlast. Później przenosiłem się na inne serwery takie jak Avalon, BelenuS... Po jakimś czasie zachciało mi się zobaczyć jak to jest być GM’em, więc założyłem swój własny serwer hamachi. Niestety nie stał on zbyt długo, bo mój komputer był za slaby żeby utrzymać graczy, a gra samemu nie miała sensu. Pobawiłem się trochę komendami i usunąłem serwa.

Opisz swoje zainteresowania oraz charakter: Interesuje się informatyką, sportem i ładnymi dziewczynami ;D. Jestem osobą zabawną, uczciwą, spokojną, nie daje się wyprowadzić z równowagi. W grze nie używam wulgaryzmów bo, po co jeszcze się męczyć i to pisać. Jestem przyjacielski, kulturalny, cierpliwy, miły i obowiązkowy. Nie mam problemów z ortografią, ale jak każdemu człowiekowi zdarzy mi się popełnić błąd, ale od razu staram się to poprawić.

Dlaczego chcesz dołączyć do naszego Teamu? Uważam że byłbym w stanie wnieść ogromną ilość świeżej energii w życie serwera, wykonać część prac Event'owych które przeszły by wcześniejsze głosowanie przez członów Teamu i miałby największe zainteresowanie graczy. Chciałbym także pilnować porządku na serwerze.

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić i w jakich porach dnia na obowiązki GM? W dni robocze co najmniej 3godz w godzinach popołudniowych(szkoła). W weekendy na pewno więcej.

I to chyba wszystko jeśli macie jakieś pytania to piszcie na pewno na wszystkie odpowiem.

Opublikowano

Oferuję pomoc.

Opis: Oferuję pomoc OSOBOM Z DOBRYM SPRZĘTEM tj. 2x2.5 min 1,5-2 gb ram na serwer dotyczącą stawiania serwera Metin2 w zamian za GM.

Doświadczenie:Wzorowa znajomość metina. Dobre Umiejętności w stawianiu serwera. Możliwość pracy na zdalnym pulpicie

Kontakt:

- GG: 31882607

NIEAKTUALNE

Opublikowano

Airo

Server Airo szuka doświadczonego Webmastera.

Od Webmastera oczekujemy postawienia stronki od 0 w zamian dajemy możliwość sprawdzenia się jako GM na naszym dedyku.

Więcej Info Pod:

GG:5175611

Pzdr.Dominik2012

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...