Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Poszukuję Gm/ Testera!/ Chce Zostać Gm! / Poszukuje Sponsora/Hostera /Grafika/Pomocy Przy Postawieniu Serwera!

P4W3L

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Team Endorian poszukuje sponsora na serwer dedykowany.

Za sponsoring umawiamy się na dany % z IS.

Musimy niestety prosić graczy tutaj , ponieważ nasz szanowny "MarioBase" troszkę nas oszukał , mówiąc od samego początku , że kupi dedyka. nie dość , że się opier**** to jeszcze taka sytuacja .

Kontakt: PW do mnie lub Rodimop'a

1std.png

"Nigdy nie kłóć się z idiotą. Szybko sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem."

Start projektu WSLR Dnia 27.11.12r. Godz. 9.00

Opublikowano

Chciałbym zostać GM!

Imię: Andrzej

Doświadczenie w grze Metin2: W metina gram od około 3 lat. Początkowo na serwerze Candia, lecz nie jestem typem człowieka, który lubi expić, więc nie wbiłem zbyt wysokich leveli. Na Candi wbiłem 35lvl Surą BM. Później kolega namówił mnie do gry na serwerze Phobos. Tam udało mi się osiągnąć 40lvl wojownikiem Body. Zrobiłem tam także konia bojowego . Lecz znudziło mnie już te żmudne expienie, więc kiedy dowiedziałem się o prywatnych serwerach zaciekawiło mnie to i zacząłem grac na serwerze Xlast. Później przenosiłem się na inne serwery takie jak Avalon, BelenuS... Po jakimś czasie zachciało mi się zobaczyć jak to jest być GM’em, więc założyłem swój własny serwer hamachi. Niestety nie stał on zbyt długo, bo mój komputer był za slaby żeby utrzymać graczy, a gra samemu nie miała sensu. Pobawiłem się trochę komendami i usunąłem serwa.

Opisz swoje zainteresowania, umiejętności oraz charakter: Interesuje się informatyką, sportem i ładnymi dziewczynami ;D. Jestem osobą zabawną, uczciwą, spokojną, nie daje się wyprowadzić z równowagi. W grze nie używam wulgaryzmów. Jestem przyjacielski, kulturalny, cierpliwy, miły i obowiązkowy. Nie mam problemów z ortografią, ale jak każdemu człowiekowi zdarzy mi się popełnić błąd, ale od razu staram się to poprawić.

Dlaczego chcesz dołączyć do naszego Teamu? Uważam że byłbym w stanie wnieść ogromną ilość świeżej energii w życie serwera, wykonać część prac serwerowych. Czytałem na forum że macie problem z dawaniem lv graczom, więc mógłbym się tym zająć. Chciałbym także pilnować porządku na serwerze. Potrafię robić fora i strony główne serwerów.

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić i w jakich porach dnia na obowiązki GM? W dni robocze co najmniej 4godz. W weekendy na pewno więcej(czasem nawet cały dzień.

Co mogę zaoferować:

- Duże doświadczenie

- Znajomość prawie wszystkich komend na pamięć

- Znajomość ortografii

- Umiem robić fora, strony główne

- Potrafię pracować w grupie

- Punktualność, kultura osobista,

- Jestem pracowity, dobrze dogaduje się z graczami

Opublikowano

Poszukuje chętnej osoby, która zrobi klienta (pod pliki serwerowe 2010) wraz z patcherem na serwer dedykowany. Za pomoc dam GM.

Kontakt ze mną: GG 11637888

imperialmt2.gif
Opublikowano

Poszukuje chętnej osoby, która zrobi klienta (pod pliki serwerowe 2010) wraz z patcherem na serwer dedykowany. Za pomoc dam GM.

Kontakt ze mną: GG 11637888

imperialmt2.gif
Opublikowano

Witam Poszukuje Programiste Do robienia dedyka która umie robic :

Spolszczone alll DT

Spolszczony All Event ox z Pytaniami

level 127 max i widoczny koło Rangi

Qest taki który informuję graczy że exsp został zwiększony o 50% all po polsku

Padające logowanie all

4CH

Grota Wygnańców

Qest na Start już mam ale wyedytujesz tam tekst taki jak: Witaam na Metin2!! Życzymy miłej Gry

nowe Misje jak masz

PW All osoba

V e r m i l i o n M T 2

Rekrut
Opublikowano

Witam. Moje doświadzczenie z metinem? : Otóż gram od ponad 4 lat w metina. Aktualnie uczę się w Technikum Informatycznym w 1klasie więc troche doświadczenia się przyda ;D. Przed komputerem spędzam około 5-8 godzin, zazwyczaj od godziny 14.00-15.00 do około 21.30. Myśle że moje doświadczenie w metinie może sie przydac przy powstawaniu serwera. Aktualnie nie umiem za dobrze programować, lecz ucze sie korzystac z Free Pascala. Myśle,że nadaje się do utrzymania porządku na serwerze.

Moje GG: 12364627

E-mail: [email protected] / [email protected]

Poszukujesz GM-a, aby utrzymał porządek na serwerze? Pisz śmiało!

Pozdrawiam, Keil.

Opublikowano

Szukam 2 gm-ów .

Wymagania :

- min . 16 lat

-umiejętność robienia serwer

-znajomość komend min . 9/10

-mikrofon

-dobra praca w grupie

-ventrillo lub teamspeak lub skype

-

-

-

Gdy nie spełniasz tych wymagań nawet nie pisz jeżeli spełniasz napisz podanie na gg: 28155214

Wzór podania :

-Um. stawiania serwa : Tak/Nie

-Mikrofon Tak/Nie

-ventrilo itd :Tak/Nie

-Znajomość komend (od 1-10)

-Coś o sobie :

Opublikowano

Witam szukam pomocnika na serwer hamachi postawiony na plikach Arymanik'a ^^ poszukuję osoby która pomoże mi w navicacie i w filezilli proszę pisać na GG: 16277351

Opublikowano

Cze ja chcę zostać gm na serwie i mam bardzo duże dośw byłem gm na 9 privach w tym 2 moje które są ON grałem na po 2 lata puzniej na privkach i tu zaczeła się moja kariera GM i polecam siebie często gram i mam b dużo pomusłów co dodać do serwa i sam mam kox serwy więc GM TO MOJE PRZEZNACZENIE WIĘC ZGŁASZAĆ SIĘ NA PW CHĘtnie POMOGĘ PRZY SERWIE

Opublikowano

Szukam Hostera

wymagania komputera Hostera:

minimum 3gb ramu

5mb/s

2.21 x 2

Kontakt:

- GG: 57770016

- Prywatna wiadomość na forum.

8 LAT Z MPC

Opublikowano

Witam. Oferuje pomoc przy prowadzeniu serwera prywatnego Metin2. Moje doznanie z metinem? : 2 lata na Globalu, 4 lata privy. Na serwerze bede mógł zajmować sie prowadzeniem porządku w grze, sprawami dotyczących forum, mianowicie moge udzielać pomocy graczom oraz poprowadzić forum. Myślę, iż moje doświadczenie związane z metinem jest dosyć duże i sądze ze moja pomoc może się komuś przydać.

Kontakt:

GG: 12364627

E-mail: [email protected]

Aktualnie ucze się w 1 klasie Technikum Informatycznego, mam 17lat.

tupakedit.png
Opublikowano

Opis: Szukam pomocy dotyczącą stawiania serwera Metin2.

Kontakt:

- GG: 31618343

- Skype: Dudusi6 (prosze pisac na skype bo na gg prawie cały czas niedostępny)

- Prywatna wiadomość na forum.

Chcę aby ktoś mi pomógł zrobić serwer hamachi myślę żę dla tych co się na tym znają to nie jest wielki problem więc chyba mogą mi zrobić za darmo ? lub za gm na tym serwerze

Opublikowano

Poszukuję rzetelnej osoby, która napisze kilka porządnych questów oraz pomoże dodać kilka itemów.

Proponuję godziwe wynagrodzenie.

Chętni proszę na pw.

Opublikowano

Witam!

Szukam osoby do Teamu Serwera Dedykowanego. Potrzebuje osoby, ktora potrafi dodawac nowe mapy + resp mobow na nich. Ja glownie zajmuje sie clientem i navicatem. Dodaje calkiem nowe itemy, nowe ulepszacze, "unikalni" NPC itp. Wiecej informacji na gg: 8896223

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

mamy 2 adminów do rozdania 1 admin sms 3.66 na servie gralo duzo ludzi teraz troche mniej poniewaz jest bardzo duzo osub czitujacych a adminem jestem ja i 2 moich kumpli moje GG 8031017 .Serdecznie zapraszam

Opublikowano

Witam

Poszukuje osoby ktora potrafi, umie, stawiać serwery dedykowe.

Oczywiscie ze mam dedyka ^^ tylko jest mi potrzebna osoba ktora na nim postawi serwer:)

Pisać

GG:31816109

Fastem@@@@@@@@@@2

zakaz umieszczania linków do innych stron

Opublikowano

Chciałbym Zostać GM Na Prywatnym Serwerze Metin

Jestem miłym użytkownikiem gram w Metin około 4lat byłem na serwerze gm 4x all serwy padły nazwy serwów staymt2.tk krolowiemetin2 robimygmmt2 i 4niepamiętam chcę zostać GM żeby pomagać graczom żeby nie błądzili po metinie szukając 1npc jeszcze chcę powiedzieć że znam większość komend i stosuję się do poleceń HA GA czyli jak mówią nie dawaj eventów przez 5h to nie daje proszę o szybką odpowiedź i mam nadzieje że nie popełniłem żadnych błędów orto

Twoje doświadczenie w metin2:

Kontakt:na gg @mail

GG:21971277

E-mail: [email protected]

PW na forum.

Imię :Sebastian

Ile grasz w Metina? : około 4lata

1316203915-U255649.gif
Opublikowano

Szukam 1 Doświadczonego gracza który się zna na ropzakowywaniu i pakowaniu eix epk

Internet Predkośc aby szybki upload

Pisać Na GG:9193473

sygnaac.png

wowaw.png

Opublikowano

Witam,

Mam 16 lat,

Chcialbym zostac GM-em Na privie Hamachi/no-hamachi/dedyk (bez roznicy) Bylem juz pare razy Gm-em na hamachi serwach. Dzisiaj stwierdzilem ze znowu chce pomagac ludzią. Moge zajmowac sie serwem 24/7

Znam najpotrzebniejsze komendy na pamiec.

Gram w metina PL 2 lata, reszta to priv, napoczatku sleczalem na dedykach, a potem przenioslem sie na hamachi.

Kontakt ze mna to:

GG: 28363190

YouTube: TheHuboo

Posiadam :

-Vt

-Tp

No to mysle ze na tyle.

Pozdrawiam HuboO.

Opublikowano

Wiatm jestem Rafał mam lat 16. POSZUKUJE GM.

-Szukam osoby z doświadczenie w bazie MySql

-Potzrebny mi taki GM ktury zna słowo "kultura" Dobrze zna baze MySql ktury bedzie mi pomagał w w ulepszaniu servera np:Wierzchowce itp

-Utrzyma porządek na SERVERZE

-GG 31866896

-e-mail [email protected]

Opublikowano

Witam , poszukuję osoby która potrafi postawić dedyka . Więcej informacji pod nr.tel 501773121 lub gg ; 13911132 .

Liczę tylko na poważne oferty .

Pozdrawiam ....

Opublikowano

Poszukuję Grafika Do robienia Logo i innych tapetek i animacji aby nasz serwer nie był wtyle Za to daje Gm na tymczasowym sewerze hamachi za 1-2 mies bedzie stał na dedyku dokonczamy pliki serwerowe

Potyżebuję jeszcze Osobę która Jest w stanie modyfikowac klienta dodawac do niego autopatcher nowe bronie itp Za to oczywiście posada gm i dostep do bazy

Jeśli Ktoś jest zainteresowany niech pisze do mnie na gg,pw lub ts2

gg:9193473

ts:www.fun-box24.de:6666

Pw : SejBes

sygnaac.png

wowaw.png

Opublikowano

Witam All. Do rzeczy : Szukam osoby dobrze zorientowanej w tworzeniu prywatnych serwerów. A dokładniej o dodawanie różnych ulepszeń na nim np. Itemy na start, nowe npc , bronie itd...... Nagrodzę GM na serwie oraz +/- oraz 5*. Pisać w komentarzach swoje gadu/skype. Z góry dzięki i czekam z niecierpliwością.

gg:2895164 skype:kacperski1910

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...